Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Tento druhý film je mnohem lepší než první a to z několika důvodů. Je mnohem vtipnější, má přímočařejší a ne tak zmatený příběh, ani chvilku jsem se u něj nenudil a dost prostoru dostaly také vedlejší postavy (třeba můj oblíbenec Dr. Zoidberg a Kif) . Po prvním filmu, který byl pro mě celkem zklamáním, jsem moc nečekal, ale Futurama mě překvapila a jsem za to velmi rád. Přesto ani tento film nedosahuje kvalit seriálu, ale už chybí jen kousek. Dávám 4* a těším se na další filmeček, snad nás tvůrci nenechají dlouho čekat. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní film Futurama začíná přesně tam, kde první skončil. Vesmír má anomálii a je zde díra do jiného prostoru. Co se skrývá za tajemnou dírou? Planet Express nám stačí mezitím ukázat sport budoucnosti Deathball, Bender se dostane do tajné Ligy robotů a Fry bude opět hledat smysl života. Bender a jeho Liga robotů nemá chybu tak jako nemá chybu vytříbený humor Futuramy. Když se Fry ztratí v kosmické díře a najednou z ní začnou vylézat obrovská chapadla, pak teprve začíná ta pravá zábava. Přesto všechno je druhý film ze všech čtyřech nejslabší. I tak je to povedená zábava. PS: Parodie na Supermana nemá chybu! (92 %) ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Velice tříhvězdičkové, abych se vyjádřil trochu přízemně, v nejednom ohledu... Předně velice nevyvážené - začátek napchaný gagama nám posléze jen bolestně připomíná jejich poměrnou absenci v druhých dvou třetinách. Tradičně nejslabším elementem v univerzu Matta Groeninga je příběh - ne právě katastrofický, ale hluchý, nesoudržný a místy hodně nudný. Na druhou stranu - na tom Futurama nikdy nestála a ani v tomhle případě to není nepřekousnutelný problém - i v slabších chvílích tu a tam potěší nějaký Zoidbergův či Benderův vtípek, takže není třeba si nějak moc zoufat :) Celkový dojem tedy - za podívání to stojí, ale - zejména pokud jste fanoušek seriálu a čekáte manu - kolem a kolem, jde spíše o zklamání. 60% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Uvodní pasáž je naprosto úžasná. Dokonce tak, že nejen diváci, ale dokonce i postavy zapomenou, že mají ve vesmíru trhlinu. Pak příchází chapadlová pasáž, která také není špatná, ale závěr je poněkud ufuněný, což je škoda, jinak bych se pěti hvězdičkám nebránil. Ty nenápadné srandičky, drobné vtípky, nebo mimoděčné detaily (všimli jste si šatů, co měla Amy na pohřbu?), dělají z Futuramy pořád nadprůměrnou záležitost. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Od doby, kdy člověk poprvé opustil svou jeskyni a potkal cizince jiné řeči a s jiným pohledem na svět, má člověk jeden sen. Zabít ho, abychom se nemuseli učit jeho jazyk a jeho zvyklosti!..... Nasmial som sa teda dosť a aj keď je seriál oveľa lepší, pre fanúšikov je to povinnosť. Rozhodne jeden z tých vydarenejších filmov. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)

Reklama

Reklama