Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Chapadlovitá Futurama se mi ze všech Futuramovských filmů zatím líbila nejvíc (oh, ano, viděl jsem jeden a další, však nevím, jestli celý). Možná díky děsivým chapadlům, oblézajícím celou planetu, které by to možná dotáhly i do nějakého sci-fi thrilleru - samozřejmě v jiném provedení. Přesto by opět film potřeboval zahustit vtipy a promíchat, třeba by nějaké kousky originálnějšího děje vyplavaly samy. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Druhý film nasadí v úvodní části až příliš rychlé tempo, než aby se mu jej podařilo v následující hodince udržet a tak po většinu času trpí recyklací vtipů a dějovou roztříštěností (cca 5 dějových linií je na jeden takový film zkrátka moc a druhá Futurama se tak ještě více podobá složení několika dílů dohromady než Bender´s Big Score). Ale pořád je to svým způsobem stará dobrá Futurama. :) ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po FUTURAMĚ už se mi stýskalo a na další film jsem se dost těšil. A nezklamal. Benderovi role hlavy robotí ligy sedla líp než role cestovatele časem. Scéna kdy jede v tanku s armádou nemrtvých robotů vyhlásit válku lidstvu patří k těm nejikoničtějším momentům celého filmu. Výborná zábava. Jen tak dál. Těším se na další porci. No a teď mě omluvte. Jdu si na počest svatého Asimova přečíst jeho KONEC VĚČNOSTI. ;-) Benderova ikonická filmová scéna č. 2: Opuštěný Bender stojí na zelené louce a říká; "Smrt lidem." ()

rubik1 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola naozaj silná káva... V živote by som si nemyslel a ani by som o tom neuvažoval, že by som dal FUTURKE menej ako 5*!! Nikdy veď to je predsa Futurama: Bender, Fry, Dr. Zoidberg, Leela, Profesor, "sexiiii" Zap Brannigan a ďalšie ďalšie charaktery ktoré ma vedeli rozosmiať aj napriek tomu že Futurku mám okukanú asi ako pekný zadok nejakej fešnej holky :) Ale Futurama: The Beast with a Billion Backs bol ozaj len veľmi veľmi slabý odvar toho na čo som si navykol viac ako narkoman na nejakú drogu... Každý diel Futuramy som videl asi 100-krát a kľudne si ho "šlahnem" aj stoprvý-krát, ale toto...... rozmýšľam či si to pozriem vôbec ešte raz. A keď hej tak len prvú polhodinu pokiaľ sa do deja svojimi chápadlami nepridá tá chobotnica. Od tejto časti filmu to šlo s úrovňou deja prudko dole. Dokonca by som povedal že dej padal volným pádom až kdesi na samé dno čiernej diery a tá je predsa nekonečná ;) A rozhodne nie je úroveň tohto dielu taká nízka kvôli filmovej stopáži. Veď Bender´s Big Score bolo famózne a vtipné s perfektným scenárom ako seriálové diely!! Skrátka keby sa Groening držal prvej polhodky (son of a bit :D:D:D) a tá by pokračovala až do konca tak by som dal starej dobrej Futurke päť hviezdičiek. Ale teraz dávam tri a aj to len z úcty k môjmu najobľúbenejšiemu animáču a seriálu vôbec!!!!!! Ostáva mi len veriť že pokračovanie Futurama: Bender's Game bude návrat k tomu čo všetci tak na tomto geniálnom seriáli milujeme.... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní film Futurama začíná přesně tam, kde první skončil. Vesmír má anomálii a je zde díra do jiného prostoru. Co se skrývá za tajemnou dírou? Planet Express nám stačí mezitím ukázat sport budoucnosti Deathball, Bender se dostane do tajné Ligy robotů a Fry bude opět hledat smysl života. Bender a jeho Liga robotů nemá chybu tak jako nemá chybu vytříbený humor Futuramy. Když se Fry ztratí v kosmické díře a najednou z ní začnou vylézat obrovská chapadla, pak teprve začíná ta pravá zábava. Přesto všechno je druhý film ze všech čtyřech nejslabší. I tak je to povedená zábava. PS: Parodie na Supermana nemá chybu! (92 %) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno