Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Stejný problém jako u minulého filmovéhé pokusu. Futurama = 20 minut, víc ne. Celovečerní snímek ztrácí dech a místy nudí, ovšem stále si to drží vysoký standard. Ale spíš to bude tím, že nemám to srdce dát Futuramě průměrné hodnocení:-) Jestli to ale takhle půjde dál, příští film ty 3 dostane...Bohužel. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

BENDER'S BIG SCORE mělo podle mě zajímavější a poutavější příběh, který neskutečně prohloubil souvislosti s dějovými liniemi perfektního seriálu .... THE BEAST WITH A BILLION BACKS měl méně poutavý děj, ale zase oproti tomu chrlil vtipnější sekvence a kdyby neztratil tempo, které nasadil hned na začátek, byla by to paráda. Ovšem takto musím dát oboum filmům po 4*. FUTURAMA je skvělá, ale jako celovečerní film to prostě tvůrci neutáhnou. (I SIMPSONOVI VE FILMU měli na mále, ale tam se to podle mě na okraj 5* povedlo). No jinak jsem zvědavý na zbylé dva futu-filmy, které určitě co nevidět dorazí na světlo světa a které tedy snad budou alespoň takové jako dosavadní dva. :o)) ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Bender's Big Score mi bol príbehovo sympatickejší, v tomto smere mi The Beast with a Billion Backs pripadal trochu divný, ale inak sa rozhodne nejedná o nevydarené pokračovanie, opäť je to typická Futurama. Musím však trochu skritizovať vtipy - asi na troch z nich som sa smial ako zmyslov zbavený, ale celkovo je tu viacero miest, kde žiadny výnimočne vydarený vtip neprichádza a hoci sa divák nenudí (vo filme sa po celý čas niečo deje), od Futuramy človek predsa len očakáva konštantné dávkovanie kvalitného humoru. Váham medzi štyrmi a piatimi hviezdičkami - u The Beast with a Billion Backs je totiž badateľný mierny pokles kvality oproti pôvodnému seriálu - nakoniec sa však predsa len prikloním k piatim. Dúfam ale, že nabudúce to bude o čosi lepšie, inak sa plné hodnotenie z mojej strany už konať nebude. EDIT: Po treťom Futurama filme som si uvedomil, že plné hodnotenie sa nemalo konať ani v tomto prípade. Takže hviezdička dolu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

BENDEOVA HRA bola peklo, BENDEROVO PARADNI TERNO bolo ako tak fajn a moj obľúbeny futuramácky celovečerák bude asi tento. Nie je tú síce až taká veľká kadencia hlášok a vtipov, ale pár scén je slušne nekompromisných ("Chcem za to tvoje prvorodené dieťa." alebo "On sa s nami pári"). Navyše sa to skladá z drobných fajn zápletiek, ktoré vytvárajú celkovú tému. A keď tvorocvia nevedeli ako ďalej, jednoducho to skončili. Dobre odvedená robota... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po FUTURAMĚ už se mi stýskalo a na další film jsem se dost těšil. A nezklamal. Benderovi role hlavy robotí ligy sedla líp než role cestovatele časem. Scéna kdy jede v tanku s armádou nemrtvých robotů vyhlásit válku lidstvu patří k těm nejikoničtějším momentům celého filmu. Výborná zábava. Jen tak dál. Těším se na další porci. No a teď mě omluvte. Jdu si na počest svatého Asimova přečíst jeho KONEC VĚČNOSTI. ;-) Benderova ikonická filmová scéna č. 2: Opuštěný Bender stojí na zelené louce a říká; "Smrt lidem." ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)

Reklama

Reklama