Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Sedmdesát procent filmu je opravdu bohata na vtípky ve formě několik desítek scén, a vůbec celý děj není natolik příběhový jako první díl. Ovšem nástupem do druhého světa co vypadá jako Středozem, nastane velký půlobrat vzad. Ač je to obdivuhodné tak nebyli schopni vymyslet pořádný geg na žádnou situaci ve FANTASY světě, což se vymyká mému chápání, jelikož i šašci so sou na UTUBE tento výkon dokázali. A jakoby autoři sami si byly tohoto faktu vědomi tak nakonec upustili od srandiček a zůstali u chabého vizuálního parodování situací z LOTRa, SW, Narnije atd?... Daleko lepší než 2ka, lehce horší než 1ka, a samozřejmě slabota vůči seriálu:).....spíše tak 61% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší kousek ze zatím vyšlých filmů Futuramy. Oproti minulému se drží spíš lokálněji, netahá do toho příliš mnoho postav, i přes dobrou zápletku (která byla v minulém díle snad i lepší) nepůsobí překombinovaně a je trochu více parodičtější než předchozí kousky. No můžeme se jen těšit co nám přinese další, a myslím že poslední, film. ()

Reklama

SLOTH 

všechny recenze uživatele

nebylo to spatne to vubec ne ale futurama jae plna delani si srandy z neceho znameho ale myslim ze byl tah vedle udelat z toho jeden celej film jeho podobnost k panovi prstenu me nekdy no vite..srala ano takove slovo jsme musel pouzit protoze vy si stejne nepridavate lidi podle komentaru ale podle toho jeslti josu znami nebo ne. takze jak rikam je to stara dobra futurama jen o neco horsi ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už ten začátek s odkazem na Žlutou ponorku, mě, jakožto Beatlofila, patřičně naladil, no a poté je to jedna velká jízda, skoro až na vlastní nebezpečí, protože bolest bránice býti po chvilce zaručena. Škoda jen, že když je to Benderova hra, je tam tahle úpe nejvíc nejlepší postavička až moc málo. No a parodie na LOTRa už to prostě zabila, kostišška :-)) ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký fanda Futuramy a Matta Groeninga vůbec netrpělivě čekám na každý nový film z poslední série. Po prvních dvou na sebe navazujících filmech jsem si Bender's Game nemohl nechat ujít. Záměrně jsem nečetl dopředu kritiku, ani obsah filmu a o to víc jsem byl zvědavý. Po klasickém začátku plném pro hrdiny typických vtípků, jsem se dostal do části, kdy se seriál přeorientuje na "parodii" na Pána Prstenů. Tato část mě poněkud zklamala, nemyslím si, že to byl zrovna originální nápad a chvílemi mě film i nudil. Celkově jsem byl poněkud zklamaný, ale přesto jsem rád že sem zase po čase mohl vidět své animované hrdiny v novém příběhu. Snad poslední díl završí celý seriál nějakým nezapomenutelným dobrodružstvým. Na 5 to nebylo, ale 4 hvězdičky přesto dávam. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)
  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)

Reklama

Reklama