Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Poslední kousek do DVDtéky Futuramy... opět ve stylu jako jeden seriálový díl, roztáhnutý na hodinu a půl, vystlaný zkomplikováním děje a postranními příběhy (které však nebyly tak výrazné jako v předchozích). Fanouškovi Futuramy, jako jsem já, to celkem zábavu přinese, ale není to nejsilnější kousek, spíš průměr... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to tu mrtvější než loňská kočka......... Staré Vegas udělalu "bum" ať žije Nové Vegas. Kosmická raketa s přívěsným vozíkem je geniální. CITÁT - Co se stalo hadům a žábám?....... Tohle je bombová sranda ve Vesmíru, perfektní hlášky, dobré situace a naprosto geniální konec. CITÁT - V topologie kosmologie....jó, jó, jó....... ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Posledni filmova Futurama? Dobre, takze je na case to cele zesumarizovat - filmovy format Futurame totalne nesedi a tvurcum se navic nadobro vyzdimala vtipna kase. V porovnani se serialem vsechny 4 Futurama-filmy absolutne propadly. Znamena to ze je to spatne? Vubec ne. V rozsahlejsi stopazi si tvurci muzou mnohem vic vyhrat s koncepcnim pribehovym formatem a vsechny 4 kousky se udrzely na lehce nadprumerne urovni nekde okolo hranice 3 a 4 hvezd. Into The Wild Green Yonder je logicke finalove vyusteni, ktere se drzi podobne struktury jako predchozi dily - vtipne akcni zacatek, ktery s pribyvajicim casem zacne serioznet a gradovat, coz zde diky celkovemu finale plati dvojnasobne. To, ze se ale i pres zajimavy pribeh v cele druhe pulce uz vazne nevyhnete nude se bohuzel ignorovat neda. Pokud to mel byt skutecne definitivni konec Futuramy, pak si nejsem jist, ze byl zcela dustojny, ale alespon to bylo zakonceno na spravne pozitivni a otevrene vlne. 6/10 ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl možná nejslabší film. Když už je tady nějaký vtip, tak je převzatý z minula nebo neni zábavný (možná až na ligu houmíků). Minulý celovečerák se mi vcelku hodně líbil, ale tohle neni ani zdaleka typická Futurama, jak si jí pamatuju nebo chci vidět. Zase abych neházel jenom špínu, tak příběh je asi nejlepší a je docela zajímavý. Jen škoda, že je to celkem bez humoru. Na druhé podívání lepší dojem. -"Hey, Fry! Long time, man." -"Hey, Hutch! What have you been up to?" -"Same old, same old. Searching the dumpsters, protecting my thoughts with tin foil, peeing myself." ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Máloco u mě dokáže vyvolat spontánní smích, ale Futurama je v tomto jistota. Nehodlám bilancovat, jakkoliv jsou Futuramácké filmy nevyvážené, líbily se mi všechny, jen některé prostě víc. :-) Z tohoto bych vyzvedl parádní vyvrcholení pokerového turnaje neboli štěstí vs. čtení myšlenek, hlavu Rrrrricharda Nixona, ráno ve vězení ;-), nezávislého vědce atd... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Na snímek navazuje 1. epizoda 6. série seriálu s názvem „Znovuzrození“. (722018954)
  • Vo filme odznejú pravdivé vedecké poznatky ako Gap Keeler, prstenec Saturnu, asteroid 2261 Keeler a kráter na Marse s názvom Keeler. Všetky tieto veci sú pomenované podľa astronóma Edwarda Jamesa Keelera. (Greenpeacak)
  • Věta na začátku Futuramy psaná mimozemským jazykem říká: „Lidé nás neporazí.“ Nápis v mimozemském jazyce pod horskou dráhou znamená: „Varování: Padající lidé.“ (HellFire)

Reklama

Reklama