Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (633)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Animace je docela hezoučká, nápad celkem fajn, daly se překousnout i postavy, jen škoda toho Disneyovského vedení příběhu. Možná už jsem viděl moc filmů a tak mi teď přijde každý druhý hrozně patetický, ale mě už to prostě nebaví a místy se u toho prostě začnu nudit. Přesto furt slušné a naštěstí se mi zamlouval i český dabing. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Tento animák jsem dlouho odkládala, jelikož jsem se ho kapinku děsila.. Zbytečně, tahle akční blbinka o zvířátkách byla koukatelná, ale žádnej trhák.. Akční „seriálové“ scény pro pánskou část drobotiny, scény, scény se zviřátky z „reálu“ pro tu dámskou.. Tradičně nechybí prezentace hodnot jakou je přátelství a hrdinství.. Holubi mě bavili moc, agent se špendlíčky už méně.. Trošku to zavánělo „Truman show“.. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Bolt je božan a to nemusím být dle rodokmenu z části vlkodlak a z šestnáctiny rosomák, abych to ocenil. Výborný scénář dělá z námětu dokonalou zábavu pro celou rodinu. V momentě kdy začíná hrozit, že by ústřední dvojice mohla nudit nastupuje Bivoj a film aspiruje na pátou hvězdu.Korn a Sobota jako holubové další důvod dát za plnej, nicméně je to víc pohádka, která na konci lehce ztrácí dech- Ještě, že včas a bez natahování zkončí. Tu plnou hvězdnou sbírku si budu muset ještě rozmyslet. ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Animák, který potěší, ikdyž vlastně nijak výrazně nevybočuje z řady - je to vtipné, místy dojemné (pro děti), lehce předvídatelné, ale hlavně, především díky cynické kočce a naspídovanému morčeti, zatraceně zábavné. ()

SkyHawk 

všechny recenze uživatele

Fajn příběh. Povedené animace, ale trochu škoda českého dabingu. Roztomilý Bolt a sakrastická číča, ale hlavně velmi charizmatický křeček, který vás baví celý film stejně jako výstupy holubích intelektuálů. Ve směs povedený animák, který nenudí. ()

Petr23 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další animovaný snímek z dílny Walta Disneye. A vypadá to, že že se studio konečně vydalo správnou cestou, už nedává do filmů infantilní dětské kliše jak to bylo například u Robinsonových. Příběh se odvíjí od televizního seriálu, kde superpes Bolt, chrání svou paničku a bojuje proti padouchům, všechno jde skvěle, až na to že tvůrci natáčí tajně a tak si opravdu myslí že má superchopnosti, když se mu jednou podaří utéct, tak mu prostě jeho superschopnosti nefungují. Snaží se opět vrátit ke své Penny a přitom se setká s kočkou a křečkem, kteří mu začnou pomáhat uskutečit jeho cíl... Zápletka je podle mě velmi vydařená, i jeho délka je pro hodně lidi určitě vyhovující. Navíc díky hudbě a kontrastu se může tento snímek rovnat i s Pixarovými filmy. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Příjemně mě Bolt překvapil. Ač plný hollywoodského klišé, což je pro odbobné animáky v poslední době příznačné, je to dobrý film. Všichni tři hrdinové jsou velmi sympatičtí a velmi lidští! :-) ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ne úplně originální, nikterak přehnaně zábavný, ale povedený animák, na který se dá v pohodě koukat. Je to hrozné, kam musejí současné animáky zajít, aby se dostali aspoň nad průměr... ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Detailní a velice dobře propracovaný ale hlavně zábavný a chvílemi i dojemný animovaný film. Není co vytknout. 85% ()

popkec 

všechny recenze uživatele

Záčátek filmu byl naprosto obyčejný, o to víc mě překvapilo jak si tvůrci udělali z některých animáků legraci a vydali se mnohem zábavnější cestou. Postavy jsou napsány dobře a "herecké" výkony jsou dobré, stejně jako hlášky postav. Grafika je nádherná, vtipy celkem povedené a celou dobu jsem se bavil. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

vsadit do animáku nápad, který měl film Truman show bylo opravdu zajímavé, ale to je jen hl. myšlenka filmu. Film je úplně jiný, je to zábavný animák plný zvířat a o věrnosti psa ke své paničce...(superštěk..:D) ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Bolt je fajn. Pro malé děti, nebo holčičky určitě moc fajn. I když ty se v našich krajích ochudí o jinak celkem pěkný hvězdný dabing. I přes to že je tam spousta vtípků a blbovinek, jsem se bohužel trochu nudil. Na koukání s dětmi ale celkem fajn, protože v téhle situaci můžete dopadnout mnohem, mnohem hůř... ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Holubi byli krutí. Škoda že za mého dětství nebyly takové pohádky, ale Rychlá rota byla taky parádní. ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Byť se nejdedná o žádný extra zajímavý příběh a celkem nic dojemného ani poučného, určitě mě to pobavilo. Filmem padnou jednou za čas velice povedené hlášky - hlavně tedy od křečka Rhino a od holubů, kteří byli konečně po dlouhé době animáků uděláni tak, že se pohybují jako...jako se holubi opravdu pohybují. Velice dobrá hláška: "Proč kočky nesnáší psy?".."Protože chcou být jako oni."....ta mě velice pobavila, protože jakožto chovatel kočky jsem si absolutně jistá, že takové být nechtějí :D. Ale všeho všudy opravdu moc pěkné, zábavné, animace taky dobré....75% si to zaslouží. "Ring, ring....Who's there?.....Destiny!....I was expecting your call!" :D ()

sochy.zirafka 

všechny recenze uživatele

Nemohu se rozhodnout. Na jednu stranu je Bolt velmi dobře zpracovaný animák se smrtícími postavami (udušení se smíchem je smrt jako každá jiná), na stranu druhou je to jeden velký festival stereotypů a klišé. V kategorii CGI Disney asi na Pixar nikdy mít nebude, a že by Bolt alespon štěkal WALL-Emu, svému současníkovi, na paty? To ani omylem....Ale co. Když může kočka naučit psisko psiskem býti, to by bylo, abych já nehodnotil pozitivně! ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Kombinace Truman Show a Disneyho co stoho muže vylíz?Velmi příjemné překvapení, který může jen potěšit.Největší problém filmu je mix žánrů, protože ze začátku na film představý akční inferno což vyrazí dech všem a pak se začne rozvíjet hlavní zápletka jak Bolt hledá svoji paničku což se ve výsledku ukazuje jako road movie.Ale jak se říká nezáleží na cíli ale na cestě.A samotná Boltova cesta je super zvlášt, když mu dělá společnost kočka co paroduje Kmotra a hyperaktivní křeček a sem tam prohodí nějakou hlášku holubové.Animák, který je inteligentní a zárověn zábavný co víc chtít. ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Animáky moc nemusím, ale toto mě pobavilo. Postavy byli výborné, ovšem nejlepší byl křeček Bivoj, který sázel jednu hlášku za druhou. A holubi byli taky perfektní. Prostě slušná podívaná s dobrým humorem. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

První hodina je úžasná - zajímavá zápletka, vtipné a sympatické postavy. Bohužel v poslední třetině přijde povinný rozkol mezi přáteli, povinné nedorozumění, povinné uvědomění si a povinné smíření; všechno prostě tak nějak "disneyovsky" vyměkne. Naštěstí je ale samotné finále baleno akčně s pěknou hrdinskou pointou, takže to ani tak nevadí, ale díky tomu přišel Bolt o pátou hvězdičku. Každopádně i tak se jedná o jeden z nejlepších moderních animáků vůbec. ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama