Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Klasická romanťárna, kde se hlavní hrdinové stejně zamilují. Námět byl jasný hned od začátku, ale že se k tomu film dokope až po poměrně vtipném intermezzu, to jsem nečekal. Hlavně úvod společného soužití překvapivě zábavné Diaz a roztomilého trotla Kutchera byl místy vtipný až k slzám. Výborná oddychovka, která zabaví i přinese krapet té romantiky, ale víc od toho rozhodně nečekejte. 70% ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná, ale pěkná romantická komedie s Cameron Diaz a Ashtonem Kutcherem. Příběh o tom, jak se tihle dva opilý vzali, druhý den vyhráli 3000000$ a musí spolu zůstat minimálně půl roku aby peníze dostali. Je zde pár vtipných momentů, hlavně když si neustále oba dělají naschvály kvůli penězům, porce romantiky je zde tak akorát. Prostě příjemná romantická komedie, která potěší. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Láska zvítězí nad lstí a nenávistí..." Zábavná komedie o snad věčném souboji opačných pohlaví nepřináší nic, co by už tady nebylo. Setkávají se v ní "Mary" - ehm Cameron Diaz, ne které i přes přibývající vrásky stále něco je a "Vůl, co nevěděl, kde má káru" Ashton Kutcher. Chemie mezi těmi dvěma funguje skoro dokonale. Diaz v roli emancipované ženy, co bez plánu nedá ani ránu. Neplánovaně ovšem narazí ve Vegas na týpka, co je nejen neomalený, drzý a vhodný tak akorát na jedno použití. Kutcherovi role sedí a tak jak ve svém pořadu "Punk'd" svého času na MTV vytáčel cebrity z branže, tady vytáčí po zbrkle uzavřeném manželství Cameron. Ještě k tomu, když ti dva vyhrají 3 miliony a nechtějí se rozdělit. Já čekal, co si ti dva zase vyvedou. Vtípky baví, ti dva si to ve svých rolích užívají a tak ani tak nevadí, že občas spojení romantiky s bláznivou komedií zaskřípe. Vhodně zvolené písničky dodávají ten správný šmrnc a tak přiměřená stopáž uběhne jako voda. Povedené. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz je bezpochyby kočka, zvlášť když maskér přelíčí její proslulé ekzémy, a díky svým letitým zkušenostem dokáže svůj šarm prodat i filmovým divákům, jenže to mi na dobrý film jednoduše nestačí. Banální scénář, který vedl ke vzniku rychle zapomenutelné nenáročné komedie. Celkový dojem: 25 %. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

'Víte mám několik titulů a chodila jsem na nejednu hodně drahou školu, každopádně vám nežeru ani slovo z toho co jste mi tu předvedli:D.' Ale já jím to žeru a hodně! To už vážně nemůže mít romantická komedie nad 75%? Vždyť to bylo tak hezké:)... Jak to, že je Cameron stále tak krásná? A kde se poděl ten Kutcher co neumí hrát? Mě to celé velmi příjemně překvapilo. Přišla mi i docela zajímavá zápletka, která teda později šla spíš bokem, ale to je jedno:). Rozhodně ani nemůžete počítat s tím, že by se na konci něco neposr*lo, to je prostě klasika:). Také mimo ústřední dvojici se nedá mluvit o nějakém hereckém výkonu, protože ostatní jsou jen kašpaři do počtu. Já jsem ale od filmu něco požadoval a to jsem dostal (4 hvězdy) a dokonce mě mile překvapil prostředím, hezkými postavičkami s úsměvem na tváři, ztvárňující hezké charaktery a v hezkém příběhu (5. hvězda). Neříkám, že je to trhák, ale je mě prostě úplně u pr*ele, že to není namakané jak Pán prstenů nebo Matrix!!! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama