Reklama

Reklama

VOD (1)

Skyler se chce rozvést. Walt nevědomky přitáhne pozornost dvou zabijáků z mexického drogového kartelu, kteří se chtějí pomstít. (Netflix)

Recenze (18)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule nás několika netradičními momenty poctila svou návštěvou dvojice zabijáků z mexického drogového kartelu, uvidíme, jak se to vyvine, nicméně teď měl Walt sakra štěstí. Jinak díl s několika zajímavými liniemi, každopádně cesta na vrchol obrýleného plešouna, tedy Heisenbergova se zasekla, rodina je přece nejvíc. Pervitinová laboratoř sníží cenu domu, slzný plyn skončí v něčích očích a pizza zase na střeše. Všímáte si toho permanentního vlezlého vedra pouštního města Albuquerque? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Další díl, který je po okraj naplněn sračkami kolem rozvodu. Jestli chtějí milí tvůrci vést děj tímto směrem, tak je se seriálem pošlu brzy do prdele. Absolutně mě to nebaví. Stejně tak mě nebaví sledovat kariéru té píče Skyler. Je to úplně o hovně. Dva díly hoven snad stačily. Už by to tvůrci opět měli vrátit do drogových kolejí. Seriál nabízí tolik zajímavých postav a ti šulini tvůrci se zaměřují na to nejnudnější. Nerozumím tomu! ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jesse vyjebal se svýma rodičema moc pěkně. Walter začíná trochu šílet. Dědek s cink cink opět nahnal husinu, a ti dva mexikánci jsou, jak to tak asi vypadá rodina s Tucem. V závěru epizody jsem nedejchal. Paráda. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se přestalo (prozatím?) vařit a dealovat, tak se i tak drogové podsvětí noří na povrch a se všemi zdejšími padouchy bude ještě velká sranda. Momentálně mi totiž oni baví víc než většina nám už známého osazenstva. ()

Azhila 

všechny recenze uživatele

I've been through the desert on a horse with no name It felt good to be out of the rain In the desert you can remember your name 'Cause there ain't no one for to give you no pain La, la, la, la la la ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po "slabšej" (slabší diel BB=4*) úvodnej epizóde tu máme ďalšiu skvelú časť. Saul je frajer a opäť ma utvrdil v tom, že ďalší seriál, do ktorého sa po Breaking Bad pustím bude ten, ktorý patrí celý jemu... ()

strobl.r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd třetí série je poněkud slabší, než to co seriál nabídl doposud, žádná akce, zatím jen dialogy bez nějaké větší zápletky. Pouze díky závěru této epizody přidávám bod navíc. ()

Reklama

Reklama