Reklama

Reklama

Cirque du Freak je kočovná společnost, jejíž členové pocházejí z těch nejtmavších koutů noci... Šestnáctiletý Darren žije svůj nudný, předměstský život a toulá se ulicemi. To se však změní toho dne, kdy se jako divák dostaví na groteskní představení roztodivných a nepředstavitelných stvoření. Darren je očarován světem tak odlišným od toho, ve kterém vyrostl. Dochází k rozhodnutí a nechává se zasvětit jako učedník upíra Lartena Crepsleyho. S jeho nově nabytými schopnostmi se ovšem stává středobodem souboje mezi dvěma znepřátelenými klany nemrtvých. Je pouze na Darrenovi, aby se v prostředí plném sváru utkal ještě se svou temnou podstatou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (370)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Divoké, úchylné, ale svojim spôsobom zaujímavé..síce niekedy prevláda pocit parazitovania na Twilight a podobných fantasy blbostiach..ale toto sa vydalo odvážnou a inou cestou ako ostatné fantasy...síce sa nečudujem, že to v USA prepadlo, ale mňa to zaujalo...a bol by som aj na pokračovania zvedavý. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dětská pohádka pro dospělé aneb cirkus plný monster. Selma Hayek s vousama a John C. Reilly jako vampirus lektorus. Pouze průměrný film, který ničím zvláštním ani novým nevyčnívá z řady podobných filmů, které jsou zpracované podle zajímavých knižních předloh, ale špatně herecky obsazené s použitím dosti laciných triků, což filmu ubírá nemalé procento z celkové kvality. Zajímavá monstra, občasné lepší scény i podařený vtip. Celková vyumělkovanost na odpočinkový film stačí, přesto nějak výrazněji nezaujme. Případné pokračování by mohlo být zajímavé. 50 % ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, potenciálne sľubné, ale v danom prevedení len priemerné... vadil mi adolescentný štýl, povrchnosť, jednotvárnosť, herecké obsadenie mladšieho osadenstva... vôbec ma to nenadchlo, síce som sa nenudil a film ubehol pomerne svižne, avšak okaté rozdelenie dobra a zla a v tom vyšší záujem, ktorý zostal "utajený"... uúu jsem z toho cely vedle... 5/10 strašne nesympatický Josh Hutcherson a nevýrazný Chris Massoglia. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Předložené universum, premisa, její zákruty a rozvržení sil (pravidla světa a jeho krvavá historie, proměna hlavního hrdiny, jeho předurčenost stát na jedné straně ze dvou znesvářených stran proti nejlepšímu příteli) a především uspořádání výše zmíněného mají vlastně velký potenciál vytěžit z knižní předlohy mnohem víc než jen teenagerovsky tupoučkou podívanou (např. stonásobně větší než obdobné Twilight), přesto právě jí ve výsledku první díl je. Hodnotné dějové prvky se nesou jen v náznacích, casting je otřesný (John C. Reilly coby hrdinův upírský mentor platí za castingový omyl roku, tahle role by snesla herce v hrdinově „věku“ – viz. výborný Godric v True Blood), totéž platí o vizuální výbavě a mdlé režii. 5/10 ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Mix rychlosti Twilingu, zrůdiček z Hellboye a mihnou se tady naklonovaní mistři Yoda ze Star Wars... Myslím že největší problém u filmu je,že nemá absolutně co novýho nabídnout.Už samotný potenciál je nulový,takových rádoby přelomovýcH fantasy ság je skrátka jak mraky počínaje Percy Jacksonem,Twiling sagou končíc Zlatým kompasem. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Mr. Talla hrál také basketbalový hráč Trevon Flores. (Chatterer)
  • Natáčelo se v New Orleans, Folsomu a Baton Rouge v Louisianě. (Chatterer)

Související novinky

Vousatá Salma Hayek?

Vousatá Salma Hayek?

16.01.2008

Pro ty, kteří propadli jejímu zpěvu v Desperadovi a tanci v Od soumraku do úsvitu, je to téměř bolestná představa, ale nedá se nic dělat mexická kráska si ve své první roli po mateřské zahraje… (více)

Reklama

Reklama