Reklama

Reklama

John Carter je válkou unavený veterán občanské války a bývalý kapitán konfederační armády. Protlouká se životem a zkouší štěstí na Západě. Při jednom ze svých dobrodružství v arizonské poušti upadne v jeskyni do bezvědomí a probudí se v neznámém světě na planetě Barsoome, dnes známé pod jménem Mars. Planetou otřásá obrovský rasový konflikt mezi různými skupinami jejích obyvatel a Carter se nechtěně zaplete do tamní občanské války. Díky odlišné gravitaci Marsu získá mimořádné fyzické schopnosti. Začne pomáhat obyvatelům města Helia v boji proti nebezpečnému vůdci primitivního a bojovného kmene Tharkov. Seznámí se i s okouzlující princeznou Dejah Thora. Společnost bytostí obývající planetu je v důsledku války na prahu kolapsu a superhrdina John Carter zjišťuje, že přežití Barsoomu spočívá jen a jen v jeho rukou. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel movieband smazal svůj příspěvek.

maxmen

maxmen (hodnocení, recenze)

tento film je tak nudný, že jsem málem usnul(naštěstí sem odešel).

ale za grafiku a technickou optížnost tomu dám *(hvězdička).

doporučuju to jenom když se budete koukat přes den,jinak usnete :-0   -_-

 

doufám že vám moje rada pomůže:-)

na příspěvěk reagoval navigator

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Kdysi jsem tohle dílo E. R. Burroughse hltal; tohle je ovšem slabota...

ElrondBig

ElrondBig (hodnocení, recenze)

Na Marsu je budoucnost celýho lidstva, tu červenou barvu by měl Hollywood pomalu začít oddémonizovávat.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

whack: vládne Obama (demokrat,), takže bych o té teorii byl ochoten i uvažovat. Na druhou stranu ten argument, co předestřel MartinezZ, je taky možný, takže zůstanu u toho obligátního, co nás všechny provází dnešní dobou - nevím :-)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

whack: Moc to pitváš. Zapomínáš, že Mars je přezdíván jako rudá, tedy evidentně komunistická planeta, Canisi Lupusove Whackoviči.

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

whack: O můj bože... Zapoměl jsem že ČSFD je silně komunistická stránka...

whack

whack (hodnocení, recenze)

Keby nešlo o americký film, tak tomu vnímaniu farieb uverím, ale američania si odjakživa dali záležať na takýchto šifrách. Za komunistov zas vo filmoch o princoch a drakoch mali červené oblečenie tí dobrí - to je úplne to isté, to je psychológia - aby ti vtĺkli do hlavy že ktoré farba je tá dobrá (a každá farba zastupuje určitý politický smer).

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

whack: Jestli to spíš nebude vnímáním barev, kdy modrá je klid a rudá zastupuje sílu a energii. Osobně na tyhle psycho-barevný bláboly nedám, ale je to podobný, jako např. zelené a jiné živé a teplé barvy v nemocnicích, protože uklidňují a blablabla... S komunismem to nemá rozhodně nic společného, zase nesmíš ty studenoválečné filmy brát tak vážně :)

whack

whack (hodnocení, recenze)

všimli ste si, že toto je ďalší film, v ktorom zlí majú červené farby a tí dobrí modré? Americká paranoja z komunistickej hrozby stále vládne :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

rudhas: Tu nejvyšší, která existuje, protože jsme trošku pomalejší a ono nás to prý vyrovnává.. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

sankacoffee: dyť jsem taky nešel.... ach já miluju happyendy! :)

 (hodnocení, recenze)

sankacoffee: sice možná zjistím, ale co nadělám?

 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig: ještě že jsem na to nešel :)

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama