Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

imados 

všechny recenze uživatele

Kukačky oproti předchozí inscenaci Stop oplývají širším hereckým ansámblem, Dušek, Stašová a Holubová jsou jako vždy výborní. Některé situace jsou vskutku vtipné, nápad se šíleným řídičem autobusu mi připadá originální a zápletka s exkrementy a koprofilíí mírně přehnaná. Ale jako celek určitě dobré. ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Na nedělní TV inscenaci to bylo skutečně nadprůměrné. Trochu mi vadilo, že opět vidím stejné provařené tváře v rolích manželů (Klepl-Holubová), ale Marta Issová mi všechno svým přirozeným herectvím vynahradila. Tahle mladá dáma roste v hereckou osobnost. Snad se nezkazí. Nebo snad ji nidkdo nezkazí... ()

Reklama

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Naši na mě ať vypnu ty seriály na počítači a du se dívat,to je typický český.Věru,tu hoinku jsem protrpěl a film mě moc nenadchl.Podivná zápletka s herci které nemusím (Issová,Prachař)..naštěstí tu byli Dušek,Holubová i Stašová kteří zachraňovali co se zachránit dalo.Nemůžu však jít se známkou výš,viděl jsem lepší povídkové počiny. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Vtipný příběh, v kterém hlavní roli hrají bývalé sexuální úlety, které mají velký dopad na aktuální dění. A protože se každý bojí přiznat pravdu, tak se mlží a vymýšlejí další lži, ale jak nám říká staré pořekadlo, že lež má krátké nohy, tak se vše provalí a nakonec se odhaluje, že každý věděl jen část pravdy, která je zas trochu odlišná. Během toho všeho samozřejmě vzniká dost vtipných momentů, které mě pobavili. Co se týče herců a jejich výkonů, tak nemám jedinou výtku. Hodnocení: 59/100. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kukučky" zanechali vo mne dosť rozporuplné dojmy. Na jednej strane výborná garda skúsených hercov (Stašová, Holubová, Dušek), medzi nimi dve nie zrovna výrazné mladé ratolesti českej hereckej školy (Prachař, Issová), až po úplné nemehlo ako je Bohumil Klepl. Téma nijak zvlášť originálna, za to miestami dosť nechutná. Ani forma krátkeho, nízkorozpočtového, televízneho snímku na hodnotení tiež veru nepridá. ** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Aquapark, který vidíme na začátku filmu, je Aquapark Babylon v Liberci. (Lajty)
  • Z natáčení této inscenace se dostala do rukou nejmenovaného bulvárního deníku svatební fotka mladých hrdinů z filmu. Deník ji však vydával za skutečnou svatbu Jakuba Prachaře a Marthy Issové, kteří spolu v době natáčení již takřka dva roky chodili. Oba dva, nic netušící, byli zahlceni gratulacemi. Jakub tuto fámu nějaký čas přiživoval. Vše prasklo ve chvíli kdy Martha dle svých slov "vyměkla" a uvedla věci na pravou míru. (DaViD´82)

Reklama

Reklama