Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyzeral tak všeliak, ale keď sa naša partia dostala do mesta a odhalila nemilé prekvapenie bola to skvelá jazda.Vtipné, vkuse sa niečo dialo a masky boli výborné tak isto ani krvou sa nešetrilo. Na moje prekvapenie chválim aj soundtrack ktorý sa ohromne hodil. Ja som sa bavil, hororová komédia ako vyšitá.Koniec skvelý. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

O môj bože... čo bolo zas toto? hrozná blbina ten Doghouse. Snímok plný debiliti, neschopnosti, trápného humoru... nepýtajte sa ma čo by som robil ja v podobnej situácií, to je už namňa vážne priveľa. Možno nápad slušný, no ale kam sa uberal... nesadlo mi to, neprišlo mi to ani ako komédia, paródia ba ani horor... no a ak toto malo myšlienku tak ja potom... ehm ehm 3/10 ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jake West nám předvedl esenciální výtažek hnijících těl, krve, vtipu a nejinak skupinky, kterou tentokrát tvoří mužský sbor. Ačkoli je to z větší části komedie, tak v určitých pasážích na vás dýchne hororová atmosféra. Potěšil mě i fakt, že jde o přímočarou záležitost bez zbytečných odboček a kudrlinek, kde se nic nebere vážně. Porce vtipu je servírovaná rovnoměrně a vyloženě slabou částí tu není nic. Rozradostněné bude i oko lačnící po krvi, i když jde spíše o druhořadou záležitost. Zombíci mají perfektní masky a když chtějí, tak to našim kamarádům umějí dobře zavařit. Mé očekávání to naplnilo a s klidem mohu konstatovat, že jde o infantilně vtipný survival nářez, a pozor, nikdy nechoďte do lesa! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak to mě zas něco pobavilo. Místama mi to ale přišlo až zbytečně moc vtipný, jenom aby proběhla nějaká hláška nebo něco. Nevadí, nenudil jsem se. Hodně originálních smrtí a narážek na ženskou rasu. Není to moc na to vzít do kina holku na rande. Mimochodem, v roli Mikeyho maník z videoklipu Invaders Must Die od Prodigy (Noel Clarke). ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tyhle zombie komedie od Britů já prostě žeru. Jejich humor mi sedí jak mikina z Taiwanu, mají výborné gore a filmy prostě nenudí. V tomto snímku ještě výborné obsazení, skvělé situace a scény. Já jsem spokojený na plné čáře. Nápad se zombie ženami je vynikající. Kdo má rád třeba Soumrak mrtvých nebo Zevláci vs zombíci , je toto přímo pro Vás. Komu tento druh humoru nesedí, tak taky mrkněte, aspoň kvůli gore. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama