Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání! Moje chyba! Vlastně ani nevím proč sem čekal další pecku (made in GB) ve stylu Hot Fuzz, Heartless nebo Izolace?! Doghouse není ani vtipný, ani napínavý, ani akční a už vůbec ne dobře natočený... Je to jen mlácení prázdný slámy a zmatené potácení se ode zdi ke zdi... Co na tom, že to má vcelku nápaditou (srandovní) myšlenku a slušné herce, když všechno ostatní stojí za prd...?! ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Celkem veselá zombiárna, kde humor a hlášky nepřelézají hranici trapnosti, zombice jsou kočky k pomilování(až na vyjímky:)), gore není špatný, vizuálně líbivé a tak nějak se pořád něco děje. Nic světoborného, ale na druhou stranu nic otřesného. Odpočinková věcička. ...."Co kurva dělaj v lese? Možná serou. Ženský rády chodí na hajzl společně" ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Dan Schaffer .. Odfláknutá zombie "sázkanajistotu" komedie, která měla potenciál být hodně sexy a vtipná. Humoru sice občas trochu pobrala, ale jinak ji ustavičně devalvuje amatérismus a laxnost tvůrců. Pár zajímavých herců a dobré masky pak už nic nezachrání. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ženy na dálkové ovládání... Za normálních okolností sen mnoha mužů, za těchto okolností jejich největší noční můra. Skvělá hororová komedie, která mi stylem, humorem i Dannym Dyerem v jedné z rolí připoměla neméně podařenou Izolaci. Zombice byly nadmíru zábavné a v mnoha případech i originální, u mě osobně nejvíce vedou kadeřnice s párem nůžek, tunová dáma zbožňující prsty a disjokeyka nemající koně, ale zato držící mrštný bičík. A závěrečná scéna s opraveným ovladačem mě naprosto dostala, nehledě na scénu "Fáze 2", kdy si tvůrci asi řekli, než se začne divák nudit, necháme je ještě víc zmutovat. Lovely! Moje nově objevená zombie srdcovka. ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Vytáhnout kámoše z depresí spojených s rozvodem je povinnost každého správného pivního parťáka. A tak se partička známích vydává do zapadlé vesnice s jasním cílem. Prochlastat se k podlaze a uplácat si polštář z vlastních zvratků. Bohužel armáda zase dělala jakési zakázané testy a zapadlá díra, kam naši hrdinové míří je plná kozatých zombic....Co já NATO? Poměrně vtipná zombie komedie s fajnovými (jeden loser větší než druhej) hrdiny, povedenými hláškami a občasnými brutálními záběry. Doghause splnil to co jsem od něj požadoval, tedy nenáročnou zábavu. Podobný film: Izolace. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama