Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Ten pocit, když jste chodili do skauta… Nejlepší film o skautingu ever! A překvapivě na mě tahle teenagerská komedie fungovala od začátku do konce. Na zombie horor tam bylo dost svěže zahnilejch nápadů (cumlání zadku bezzubou zombie babčou) a asi ještě nejsem tak starej, aby mi puberťáci v hlavních rolích přišli trapní. Hlavně si dejte pozor na jeleny :) A otrlecký titulky jsou skvostem nedozírné hodnoty. Přeložit „I would fuck her so hard“ jako „Tak tohohle bobříka bych rád plnil celou noc“… Nádhera :) Hledejte na titulky.com. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak od Ch. Landona jsem zatím viděl filmy: Feťáci, Disturbia - což jsou 3 hvězdičkový filmy a ještě Abnormal pasivity 2,3 což jsou filmy nad hranicí odpadu ( aspoň za mě ). No a tímhle filmem svůj stín rozhodně nepřekoná. Rozhodně to není špatný, ale film má jak spoustu vydařenejch a vtipnejch scén tak i spoustu nudnejch,a slabších pasáží. Navíc si myslím, že hlavní trio skautů mohlo být vybráno rozhodně líp a to se týče i hudby. Samotný finále je sice hodně krvavý, ale místy taky hodně zmatený a nepřehledný. Výsledkem je tak průměrnej snímek, kterej nadchne spíš mladší obecenstvo. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Takovou spoustu výborných hlášek a gagů nelze vstřebat najednou, tenhle film si žádá brzké repete. Hodně velké a příjemné překvapení, gejzír vtipných nápadů, originální pojetí zombií, akcí nabušený děj, nepolevující tempo až do samého konce, absence byť i sebemenší trapnosti, dobrá muzika, sympatičtí herci... Až na chvilku se stroboskopem a skákající kamerou žádné vážné (ani nevážné) mínus, tedy minimálně 90%. Nejlepší momenty: Celý začátek s uklízečem, zombiejelen, zombiekočky, bezzubé žvýkání zadku... ale ne, bylo tam toho vážně hrozně moc. I všelijakých roztomilých drobností - třeba že když zarazíte zombiemu do hlavy rozbitou flašku, tak z jejího hrdla poteče "malinovka", to by mě asi nikdy nenapadlo... / No, po druhý projekci už z toho tolik odvařenej nejsem, asi jsem měl prve na tenhle film nějak výjimečně vhodný rozpoložení. Ale vtipný a pohledný to je, to jo... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jízda jak svině !! Konec roku se blíží a já mohu vřele prohlásit, že Scouty druhé místo v letošní topce nemine!! Na Scouty mohu vyslovit pouze chválu a to v každém ohledu. Film neskutečně šlape od začátku do konce, krásně graduje, napětí z něj sálá, vtipů nadmíru dostatek ( Scéna se Zombie penisem musí vykolejit každého), Gore je zde perfektní a je ho spousta ( Závěr na discotéce patří mezi brutální orgie letošního roku), film má také velmi sympatické ústřední postavy jak už 3 hlavní scoutící/geekové, tak bad ass sexy slečna s nimi. Hýří se to i velmi originálními nápady a jsou zde věci, které jste nikde jinde vidět nemohli ( Zombie jelen, Zombie kočky, Zombie striptérka, Zombie zpívající a tančící Britney Spears a další!). Stylová guilty pleasure jako kráva, kde je ten 15 miliónový rozpočet sakra vidět, nešetřilo se nikde. Kdybych mohl rozdávat oscary, scoutíci dostanou minimálně 3. Nejlepší Zombie film roku( možná i za posledních 5 let), Nejlépe zpracované letošní gore a Nejlepší mix Komedie/Hororu. Film rozhodně nekončí první projekcí, tohle musím vidět alespoň 3x. Doporučuji všem!! Sedl jsem si na zadek. Story 7/10, Atmosféra 8/10, Gore 10/10, Vizuál 9/10, Akce 8/10, Napětí 8/10,Humor 9/10. Zábavnost 10/10. Tohle se nemůže líbit jen absolutní disrespectful BITCH! 95% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná zombies komedie, což bohužel není zbožím zas až tak vzácným, k čemuž se váže i tuhý konkurenční boj. Top kvalit Zombielandu nebo Juana, pobíječe příbuzných Skauti nedosahují. Je způsobeno to především faktem, že je prostě jednodušší vyrobit pubertální humor než humor (ne)korektní. Tím tady nechci pronášet fotrovský rozumy, jen poukázat na ten rozdílový kvalitativní bodík. Jinak je samozřejmě o zábavu postaráno, takže jakýkoliv hejt odmítám. I když humor ve vztahu k výše zmíněnénu skřípne, gore je jako základ úspěchu propracovné, příběh po klišoidní scénáristické lince vygradovaný, takže i když se mouchy najít dají, v rámci subžánru se můžete těšit na chvalitebnou zábavičku. Pokud Chris Landon vydrží u hororu, což si bohužel nemyslím, tak z něj třeba něco bude. Kvalitativně rovnocenné s letošními úpírskými Bastardy. 75% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama