Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Potencial byl velikej, jednotlivy slozky jsou paradni, ale bohuzel jako celek to moc nefunguje. Hlavni particka jsou sice sympataci, ale chovaj se jak naprosty dementi, takze to kolikrat i nasere. Je tu prijemna zmena oproti podobnejm druhum filmu, nemame tu nejakou hromadu zombiku, pouze zmutovany zensky a s maskama si tvurci fakt vyhrali, nektery jsou teda ultimatni kousky. Foru a hlasek tu je spousta, bohuzel zafungujou jen nektery a celej film by moh mit trochu sviznejsi tempo. Ale hodne zachranuje brutalita, nic, z ceho by se clovek zeblil, ale mozky, streva a litry krve si uzijete dosytosti. Takze celkove jsem se bavil, ale stejne jsem se nemoh zbavit dojmu, ze to mohlo bejt jeste lepsi. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Psí boudu (Doghouse) a Breberky (Cooties) jsem viděl v krátkém intervalu po sobě. Byť je dělí 5 let jsou si podobné. Možná proto jsem se k nim rozhodl napsat podobný komentář. Oba jsou tu označovaný za zombie horrorové komedie. Ač jsou blízké Zombielandu, tak jsou po stránce virologické blížší 28 dnům poté, ve kterých se rovněž o zombies nejedná, ale o nakažené virem, způsobujícím částečnou ztrátu rozumu, agresivitu a kanibalismus. V podstatě je to podobné jako u některých jedinců při nadměrné konzumaci alkoholu, většinou bez kanibalismu. U filmů Cooties a Doghouse napadaji viry jen určitou skupinu lidské populace – ženy (Doghouse) a děti (Cooties) ostatní infikováni nejsou. Kladem pro Doghouse jsou: britský humor, jsou natočeny jako první, napaditost u nakažených dam, nápady k přežití, zapadlá obec Moodley, možná až moc reálná skupinka britských chlapů na kraji středního věku, voják jako bonus. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nakoľko sa jeden zo sedmice najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani z ďaleka psychicky nezvláda, zbytok nadobúda presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva, kamaráta poriadne odreagovať. Plán je pritom úplne prostý a jednoduchý. Zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. Tento druh srandy ale určite nemali namysli! Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich čaká krutý boj o holý život s miestnymi ženami, ktoré zasiahol neznámi vírus. Spokojnosť, ktorá okrem niekoľkých vydarených gore záberov či masiek, ponúkla slušnú zábavu počas ktorej som sa nijak mimoriadne nenudil. Popravde, čakal som to horšie, takže nakoniec som veľmi milo prekvapený. Rozmýšľal som nad udelením 4 hviezd, nechcem byť premúdrelý, ale tak či onak, vzhľadom k mnohým pozitívam, ktoré som uviedol, snímok akoby nemal dostatočnú chémiu, ktorá by ma emocionálne zasiahla. A to už je bohužiaľ pri tomto hodnotení, z môjho pohľadu, povinná podmienka. PS: Ja teda neviem ako ma podaktorí vnímajú pri čítaní mojich komentárov (a popravde, ani ma to nezaujíma), ale podaktorí užívatelia na ČSFD sú pri hodnotení horor žánru, v riadnom "lese" - Inak 65% :) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tuto zombie "spice girls" záležitost by si neměl nechat žádný fanda ujít. Přesně po 28 týdnech a 28 dnech přichází z "ostrovů" další virem nakazené oběti. A jelikož jsou chlapi odolnější, napadá tento vir pouze ony osoby něžného pohlaví. No, tak se podívejte, jestli jsou naše drahé polovičky opravdu tak přítulné... :-) Jo a málem bych zapomněl, je to prdel... :-) 80% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Spojení hororu a komedie mě nikdy moc nelákalo a až na minimum vyjímek to stejně většinou dopadlo na prd,neboť buď fungovalo jedno,nebo druhé,ale většinou však bohužel ani jedno.Tohle je ale naprosto jiná káva.Zde se toto skloubení povedlo až neuvěřitelně dokonale a já jen s otevřenou hubou od prvních minut sledoval,jak v neskutečné symbióze můžou tyto dva žánry šlapat,navzájem se doplňovat a podporovat se.Celý děj,všechny scény,dialogy,efekty,postavy a jejich představitelé,to vše je neskutečně zábavné,plné energie,mající gigantické koule a styl.Dokonale zde funguje humor,kadence nezapomenutelných hlášek je ohromující,celé to má kulervoucí spád a to vše je doplňeno o nevídanou lavinu otevřené brutality a místami i parádní řezničiny.V Doghouse ale navíc funguje i parádní atmosféra,a to ať už v hororové,tak v té komické formě.Masky a krvavé efekty jsou pak už jen třešničkou na dortu,jejich zpracování je naprosto masakrální!Pro mě je Doghouse zkrátka naprostou špičkou,neskutečně zábavnou jízdou,kde nevím,jestli se dřív dávit smíchy,nebo si užívat nehorázně krvavé a brutální show.Jeden z TOP filmíků,obrovská pecka a zábava.P.S.pokud bych měl jako spousta jiných uživatelů zde porovnat Doghouse se Soumrakem mrtvých,vítězem je jasně o několik tříd právě tato BOMBA!!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama