Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další hororvá ulítlost z Ostrovů, ve které se sešla, alespoň z mého pohledu, elitní britská sestava Dyer-Graham-Clarke, která v čele bandičky sexuchtivých opilců válčí s vesnickými zombicemi. Plno hlášek, britský humor a již výše zmiňovaná trojice zaručovala zážitek, u kterého jsem se chechtal v jednom kuse. 85% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jaký vir by působil jen na ženský?" ,,Ptačí chřipka..." Střihoruká Edwardka, šílená zubařka, nasupená řeznice, hooodně vyvinutá Xena, bába s chodítkem (ta neměla chybu!) a dostatečná zásoba golfových holí a míčků. Celý film sice není k uchechtání, ale vtipné momentky se najdou. Ano, takhle se dnes cítí muži - chtějí pro ženy to nejlepší a ony by je nejraději sežraly. Nechápu ovšem, jak někdo může (dle komentářů) v tomhle snímku hledat něco víc, než zábavu. Ostatně myslím, že ženy herečky si tuhle nechutnou bitku pěkně užily. Pokud má někdo pocit, že slabé pohlaví je zde vykresleno příliš drsně, doporučuji přečíst si Země žen od V.Párala....to je kruťárna, nikoliv zábavné zombie krásky, kterým nepomůže ani přechod do Fáze II. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutální britská zombie komedie, která si moc nezadá ani s tim nejlepším, co sem doposud viděl - Soumrakem mrtvých. Dokonalý hlášky, šílený gore, volezlý nechutný zombie feministický svině, dokonála zábava a strašná prdel. Soumrak byl teda ještě kapánek lepší, ale tenhle béčkovej komediální zombie nářez je taky skvělej Co jste tady vlastně vytvořili je armáda nasranejch, feministickejch kanibalek. | V tom autobusu bydlí zlá Candy. A má menší kožní nemoc. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Potencial byl velikej, jednotlivy slozky jsou paradni, ale bohuzel jako celek to moc nefunguje. Hlavni particka jsou sice sympataci, ale chovaj se jak naprosty dementi, takze to kolikrat i nasere. Je tu prijemna zmena oproti podobnejm druhum filmu, nemame tu nejakou hromadu zombiku, pouze zmutovany zensky a s maskama si tvurci fakt vyhrali, nektery jsou teda ultimatni kousky. Foru a hlasek tu je spousta, bohuzel zafungujou jen nektery a celej film by moh mit trochu sviznejsi tempo. Ale hodne zachranuje brutalita, nic, z ceho by se clovek zeblil, ale mozky, streva a litry krve si uzijete dosytosti. Takze celkove jsem se bavil, ale stejne jsem se nemoh zbavit dojmu, ze to mohlo bejt jeste lepsi. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Jeden mladý muž je v ohrožení života. Zákerný vírus spravil z obyvateliek zabijácké monštrá s kanibalistickými sklonmy. No skupinka mladých mužov sa práve do tohoto pekla vydává na záchranu svojho kamaráda. Podarí sa im porazit krvilačné beštie a zachránit tak život svojho nebohého priatela a životy svoje? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama