Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Do třetice všech… na kriťoušovské ene-bene natíračce až bodliny lítaj, jak si to ti chlupáči užívaj. Utrápené nájemnictvo(svině majitel už bouchá na dveře z výpovědí) se jen diví…pak zdrhají, aby se posléze ťukli do lebzy s uvědoměním, že: snesitelnější je podržet hordě žravejch zvesmírusevzali, než se přifařit mezi houmles-papas držkojedy, tahat se o okoralou pizzu, popíjet chcankózní destiláty a pořádat tiskovky za sychravého vánku u podmostního sajrajt hřejivého penziónku. Nemrač se tedy a jdi do toho!! ()

Daumatin odpad!

všechny recenze uživatele

Počas celého filmu som iba neveriacky krútil hlavou, že v takomto nechutnom odpade hrá mladý DiCaprio. Každý nejako začínal, každopádne film som dopozeral iba s veľkým sebazaprením a tých 81 min. bolo pre mňa nekonečných. Debilný film s hlúpym scenárom v ktorom absolútne nič nefunguje. Horor?? Really?? Tak potom asi komédia, ale hrozná. Za mladého DiCapria 5% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, nikdy som nepochopil, ako je možné, že úspešná jednotka a úspešná dvojka pokračovali komornou trojkou, ktorá sa odohráva úplne inde a až na cameá sa nevracajú žiadne postavy z minula. I samotných Kriterov je menej, čo je zvláštne, keďže od pokračovania čakáte viac (všetkého). Mne osobne by ústup smerom ku komornosti v podstate nevadil, keďže pomerne veľkolepá dvojka mi práveže príliš nesadla a viac zbožňujem prvý diel, ktorý je komorný. Trojka je však fakt hrozná, neviem jej dať 3* ani z nostalgie a rozhodne ani za začínajúceho, 17-ročného Leonarda DiCapria. Postavy obetí sú nesympatické (na rozdiel od tých z prvých dvoch častí), prostredie činžiaka proste príliš triviálne, fádne a nezaujímavé a tentokrát dostala fakt riadne zabrať aj logika. Skutočne sa zdá, že onen inkriminovaný napadnutý činžiak stojí v alternatívnej dimenzii, v ktorej nikto vonku nevenčí psa, ani nevidí požiar. S trochou snahy sa to azda dalo ošetriť, ale tou očividne nikto nedisponoval. Divákovi tým pádom neostáva nič iné, len si ťukať prstom po čele pri otázke, ako je možné, že sa banda ľudí nie je schopná dostať z dvojposchodového (!) domu. Kebyže je to aspoň mrakodrap ako z prvej Smrtonosnej pasce alebo druhých Gremlins! Tým zďaleka najlepším na nudnej a nevydarenej trojke, najslabšej časti série, sú paradoxne záverečné titulky. To tentokrát paradoxne nemyslím ironicky. Skutočne sa počas nich odohrá najlepšia časť! Je to však pochopiteľne strašne krátke a akurát vás to navnadí na štvorku, čo je ale vlastne po všetkom tom chaose z trojky menší zázrak. Našťastie mali tvorcovia dostatok seba reflexie a stvorili iba rozumnú hodinu a sedemnásť minút vrátane práve oných titulkov. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Slyšíte to? Můžou být kdekoliv kolem nás... Nad námi, za námi nebo v zemi. Myslíte, že je to nějakej vtip? Myslíte, že je to nějaká hra? Jsou hladoví. Nedělají nic, než že žerou." Na začátku je menší rekapitulace, stříhák z jedničky a dvojky. Poté následuje klasická vata, takže spousta řečí o ničem. Až okolo 30 minuty se konečně začne něco dít. Postavy jsou nové, kromně lidského ničitele critters. To je vzhledem deb*lek, který připomíná bezdomovce. Z předchozích dílů už ale víme, že vzhled klame. Celé se to odehrává v jednom baráku. Naštval mně konec, neboť koukám s otevřenou pusou, co se děje a najednou - Pokračování příště! Jinak to není nudné jako jednička, ale není to ani zábavné jako dvojka. - 60%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Už to není ono. Půl hodiny na to koukám a nic zvláštního se tam neděje. Jediná věc, která je zajímavá je postava chlapce se jménem Joshua, hraje ho totiž teenager Leonardo Di Caprio. Nepodařený byl i sestřih událostí z předcházejících dvou příběhů. Vše pod dohledem Charliho ( Don Opper ) , který JE zatím jediný drsňák tohoto snímku. Věnuje jednomu z dětí krystal, a povídá, že pokud začne svítit zeleně, je třeba se mít na pozoru. CITÁT - Desert !!!!.......... Scénář tu hodně pokulhává a velice náhodné setkání Joshui a hlavní hrdinky filmu ( už nevím jméno ) je hodně sporné. Nejlepší scéna je ta, kdy Critters sledují v televizi porcování kuřat. Jejich řádění v kuchyni je spíš už trapárna. Nudné, nezáživné z nášivkou - CITÁT - Pokračování příště.......... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama