Reklama

Reklama

Když někdo patří mezi fotbalové hooligans, je to navždy. Nezáleží na tom, kde je ani co dělá. Jeho tým je pro něj vším. Platí to všude, i ve vězení. I tam je to West Ham proti Millwallu. Tahle válka nepomine ani na jediný den. Úplatní dozorci zavírají oči před každodenní brutalitou. Jako kdyby nebylo jasné, že tohle nejsou žádné nevinné šarvátky. Tady jde o život... (TV JOJ)

(více)

Recenze (115)

BaronX 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film vyčerpal svůj potenciál už v předchozím díle, tohle „volné pokračování“ je jen těžko stravitelná a špatně uvařená kaše, která nepřináší ani zbla zábavy. Postavy jsou nudné a ploché, vězeňské prostředí už tu bylo tolikrát, že už nemá čím šokovat a fotbal za mřížemi, achichouvej … takovej Sly ve filmu Victory předvedl větší šou než tihle fanoušci West Hamu. Koukněte se raději znovu na Green Street Hooligans 1 s Frodem Pytlíkem, protože to je mnohem silnější káva! ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Nesmyslný scénář naprosto postrádající logiku. Ostatně logika nebo aspoň uvěřitelnost (postav, dialogů, prostředí, apod.) tu úplně schází. Je to hodně špatný film a bohužel není skoro vůbec zábavný, celkově je tak maximálně na necelou jednu hvězdu, ale Marina Sirtis v bizarní roli zkorumpované násilnické bachařky to vytahuje na jednu a půl. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Jde tu – stejně jako v ostatních vězeňských filmech – o problémy s kolektivem s tím rozdílem, že spory nejsou mezi rasami, ale fotbalovými fanoušky. Samé drsné keci a spousta bitek, u kterých kolikrát ani nevím proč kdo koho mlátí. Návaznost na vydařený první díl je téměř nulová a hlavně bych řekl zbytečná. Pryč jsou všechny charismatické ksichty z předchozího dílu a vůbec postavám bych nevěřil ani slovo. Dorozci se s vězni baví jak štamgasti v hospodě a občas od nich dostanou dokonce vynadáno. Přišly i momenty, kdy sem se měl asi smát, a to už byl uplný konec. Atmosféra žaláře žádná a napětí si dalo taky dovolenou. Režisér by si zasloužil pár let na vostro – pak by třeba točil lepší filmy. Dramatičtějším pohledem do vězení je skvělý Zločinec. Alternativa: Felon, Animal Factory, Lockdown, In Hell. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Po úspešnej a obľúbenej jednotke je pokračovanie iba prázdne volanie do tmy. Nemá tú scenáristickú hravosť, rafinovaný príbeh vrývajúci sa pod kožu, hudbu, ktorá pohladí po duši či pôvabné obsadenie. Chýba v ňom aróma anglickej trávy a ohlušujúce chorály, ktoré tak zdobili jednotku. Navzdory stále kvalitným rvačkám je film iba stelesnenie morskej panny vábiacej na opätovné napravenie si chute originálom. ()

Nightmare89 

všechny recenze uživatele

Film Greenstreet Hooligans (jednotka) bol podľa mňa veľmi podarený snímok, pri ktorom som sa rozhodne bavil a dostal som presne to, čo očakávam od žánrových filmoch z tohoto prostredia. Veľmi ma teda potešilo, keď som sa dozvedel, že vychádza GSH2 a bol som zvedavý, čo tvorcovia vymyslia tentokrát. Konštatovanie, že na divákov je od tvorcov narafičená "búda", ktorá absolútne v ničom nesiaha jednotke ani po päty, je poľutovania hodné! Jednoducho sa snažili zneužiť meno jednotky a na scenár hodili ťažký plech - však ľudia na GSH2 pôjdu určite!! Výsledok je taký, že 91 min. budete mať pocit ako keby ste čumeli do pisoára. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Ross McCall (Dave Miller) je jediný herec, ktorý si zahral aj v predchodcovi Hooligans (2005). (ShortyIC)
  • V scéne, kedy Dave (Ross McCall) volá so svojou priateľkou pred záverečným zápasom, mu jeho rival Mark (Graham McTavish) podáva mobil Nokia N95. No keď si Dave priloží telefón k uchu, drží úplne iný model telefónu. (N0X.)
  • Na výsledkovej tabuli je pred zápasom napísané "Millwall vs. West Ham". Keď sa však po prvýkrát zmení skóre, nápis je v opačnom garde. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama