Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle musím konstatovat, že Inbetweeners mi hodně připadají jako drsnější Adrian Mole - je tu prostředí střední školy, sledujeme ho optikou jasného loosera. Navíc představitel Willa McKenziea dost připomíná Stephena Mangana z televizního seriálu Adrian Mole: The Cappuccino Years. Asi už jsem vyrostl z generace, která se směje při pohledu na vomitus v přímém přenosu, ale i tak je tento seriál schopen alespoň atakovat (když ne přímo bránici) centrum vkusu, což se dnes povede málokomu. Bohužel. ()

Jamall 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nemůžu přidat k místnímu nadšení. I když britský humor miluju, tak tady jsem se hodně nudil. Pouze silou vůle jsem dokoukal první sérii. Postavy mi přišli otravné a znechutili mi ostrovní angličtinu. Možná jsem měl vysoká očekávání. V souboji VB vs. USA (Inbetweeners vs. Blue Mountain State) vítězi USA drtivě, to jsem nečekal. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Toto by mali vidieť všetci rodičia, ktorí si myslia, že ich dospievajúce deti sú slušné, učenlivé a znalé morálnych mantinelov. Ale povedzme si otvorene, komu z dnešných rodičov na deťoch ešte záleží ? Smutné, kruté ale to je realita. A ak toto raz zakúpi niektorá z našich televízií, tak ma bude nesmierne zaujímať ako tú kadenciu vulgarizmov nadabujú a na aký vysielací čas to zaradia. Každopádne ... ako hraná varianta SOUTH PARKu to nemá chybu a pri každej epizóde som sa od srdca zasmial. A súhlasím s názorom, že toto je riadne drsná variácia ADRIANa MOLEa. --- Druhá séria vo všetkých ohľadoch prekonala prvú. (20.6.2009) ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím. Asi jsem už jinde, nebo jsem s blížící se třicítkou nějak zestárl, ale moc mě to nebavilo. Většina postav jsou naprostý kokoti, dělaj si děsný naschvály spíš jak 15ti letí, než skoro dospělý i rodiče se tam chovaj občas jak retardi. Většina scénáristického umu se snaží ty pitomce prostě zesměšnit a dostat do co nejvíce trapných situací. Zvracení, sraní, chcaní, neustálé urážky a narážky na kozy, kundy, čuráky, močku a mrdku už dnes asi nepovažuji za druh dobré zábavy. Plusem seriálu je rozhodně třetí řada, kde jsem se i celkem zasmál. Opravdu jsem jim nepřál, aby si ani jeden z nich někdy vrznul. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdyby nevyšel celevočerní film, asi bych se o tomhle nenápadnym britskym seriálu, jehož hlavní dějovou linkou je "boj o zásun", vůbec nedozvěděl. Inbetweeners jsou hodně inspirovaný Prcičkama, ale místní humor je o dost vulgárnější, drsnější (např. domov důchodců) a občas prostě "anglickej". Postavy a charaktery čtyř hlavních hrdinů jsou vymyšlený i zahraný perfektně. Mym favoritem je Jay, kterej má nejvulgárnější průpovídky a nepředstavitelně si vymejšlí. Kromě ústřední čtveřice se tu objevujou i šukézní holky a Will má moc pěknou maminku (čehož si všimli i hlavní protagonisti). Už jenom kvůli tomu se vyplatí těch pár dílů zkouknout. Je velká škoda, že maj britové ve zvyku dělat seriály jenom se šesti díly v rámci sezóny, protože by si jejich seriály většinou zasloužily dílů mnohem víc. Aspoň, že maj Inbetweeners všechny tři série docela vyrovnaný, takže se člověk zasměje u každýho dílu, pět slabších hvězd. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama