Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Seriál o čtyřech asociálních zoufalcích z nichž jsou tři ještě navíc nesympatičtí afektovaní idioti. Jediný, který mi vyloženě nevadí je Neil. Normálně v těchle seriálech o looserech člověk hlavním hrdinům fandí, ale tu vázně není komu. Některé situace se povedly, ale celkově vzhledem k očekávání velké zklamání. 60% ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Nepopieram množstvo vtipných pasáží, no humor seriálu je veľmi recipročný a ošúchaný. Pripomína mi to Prcičky na britský štýl v seriálovej podobe. Osobne si to neviem predstaviť pozerať ináč než v originálnom znení. Britský slang a prízvuk je to, čo drží seriál pokope. Na to, aký je však pomerne krátky, má príliš stereotypné postavy ktoré príšerne často menia svoj charakter podľa nálady scenáristu. A nehrá tam žiadny pohľadný herec. Dokonca ani "hviezdy školy" nie sú ani zďaleka pekné. Moje dojmy sú také "niekde medzi". ()

Reklama

zipoo 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem se rozhodnout mezi 4 nebo 5 hvězdama. Ale první díl druhé řady, obzvlášť výlet na loďce či balení ancient zmrzlinářky, mě přinutil krupnout si do trioly. Takže tam těch bloody fucking five stars vrazím. A nejlepší na téhle partě 4 loserů je, že když už si myslíte, že to nemůžou víc posrat, tak to teprve začíná! ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

opravdu povedený "prcičkovský" seriál o čtveřici středoškoláků, kterým jde vlastně jen o jedno - konečně si poprvé zasouložit.. mezi elitu tihle čtyři rozhodně nepatří, z čehož plyne, že jejich snahy končí v drtivé většině případů katastroficky.. o průsery a sprostý humor tu není nouze a suché glosy brýlatého Willa mě při sledování nejednou srazily do kolen.. závěrem bych snad jen dodal, že ačkoli seriál místy (resp. neustále:) přehání a žene situace do extrémů, ve výsledku je to všechno až neskutečně uvěřitelné, pravdivé a každý (z nás chlapů) se v tomto seriálu zajisté nejednou najde.. "Roses are red, violets are blue, your dong is massive, I want to blow you." P.S.: už se moc těším na The Inbetweeners Movie :) ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Stačí vidieť prvú časť (kde si zvyknete na celkový štýl, čo môže vlastne trvať trochu dlhšie než jednu časť:D) a prečítaťsi názvy ďalších a hneď pochopíte, na akom princípe je tento seriál postavený. Nakoniec vás ale vždy príjemen prekvapí a hoci som dievča a vtipy,v ktorých figuruje grcanie a spol. nie sú moje "naj", užívala som si tri série Inbetweeners dokonale. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama