Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

Kozy9 odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážem napísať kvalitnú recenziu na úrovni na dačo tak hrozné. Film na mňa zapôsobil, a to tak, že sa mi vynorili v hlave otázky: Ako je možné že sa nájdu peniaze na niečo tak hrozné? Ako môže svojprávny človek natočiť niečo tak hlúpe? Ako je možné že film má hodnotenie nad 42%? Ako je možné že sa nájdu ľudia, čo sú ochotný hrať v niečom tak dehonestujúco primitívnom? Naozaj nemá ľudská hlúposť hranice? Úprimne neviem si predstaviť iné publikum, čo by bolo pobavené okrem BRAINWASHED západniarov. Pre mňa úbohosť : 5% . ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V rámci letošního roku spolu s Arthurem suverénně nejhorší film, přesto kupodivu o poznání snesitelnější, než úděsný první díl. Film směřuje od bodu A do bodu B a najde se v něm relativně uspokojivé množství momentů, které jsou skutečně zábavné. Čiperky jsou dokonce i relativně poslouchatelné. WTF momentů je pochopitelně stále nehezky mnoho (ředitelka skoly s vytetovanými Chipmunky na ruce, nebo dvaceti centimetrová veverka hrající americký fotbal), v rámci rodinného filmu mě ale tenhle squeqel i navzdory několika nechtěně úchylným momentům uráží mnohem méně, než jeho starší bráška. A Theodor je neuvěřitelně sladkej... ()

bend-ik odpad!

všechny recenze uživatele

UTRPENIE.. Neskutočné, neopísateľné, nepredstaviteľné, doteraz asi ešte ani nezažité.. Nerobí sa to, ale.. keď Vám takýto SHIT reve (respektíve SKUČÍ!!) 88 minút po celej izbe (áno, som dosť inteligentná na to, že som si dala sluchátka a pustila čosi iné, no.. tento boj prehrávajú i PRODIGY!!) a nebyť tej lenivosti postaviť sa a prejsť šesť metrov na balkón, tento koment by pravdepodobne ani nebol napísaný a.. áno, hodnotím POSLUCH.. Ak by som si toto tu raz pozrela, prosím, rovno ma zbavte svojprávnosti.. ĎAKUJEM ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, je to ještě horší než ten první film. Pro jistotu už se nezpívá ani česky, takže dětský divák jde tentokrát stranou úplně. Příběh debilní jak nikdy. Všichni padají, sádrují se a padají. Čipmanci jsou ve škole za hvězdy a holky z nich tečou. Jak jen je to skvělý film... Opravdu nejde o moji krevní skupinu. Těšil jsem se na dobré písničky, ale tech tu už opravdu moc není. A naivita tvůrců nezná mezí, protože následuje ještě další díl... Vrchol všeho v tomto dílu je, kdyý se v ZOO u ohrádky surikat stává voliéra pro orly. Debilita nezná mezí... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama