Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie tak zlé, ako sa tu väčšina horkokrvne dušuje. Príjemná rodinno detská komédia. Nemá to už ten prvotný šmrnc, ale stále je to zábava, ktorá nenadchne ani neurazí. Na jeden večer akurát. PS: experti, ktorý toto považujú za najnudnejší alebo najtrápnejší film, nevedia o čom je život a doporučujem pozrieť pár skutočných skvostov(Cable Guy, Son of the Mask), aby spoznali filmové peklo. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že si celkem slušná jednička takhle nehorázně zkazila pověst. Alvin a Chipmunkové 2 nemá žádnou cílovou skupinu, na níž by se mohl zaměřit. Nemá pořádný příběh, postavy, písničky, po pravdě mě nenapadá nic kladného, KROMĚ! Kromě faktu, že vás vlastně ta návštěva kina zas tak moc nenaštve. Ano, jde o špatný film, ne ale nějak otravný či nepříjemně vlezlý. Nejedná se vyloženě o „čisté zlo“, jak tomu bývá u některých (obvykle českých) snímků. Neumřete u něj, což je záslužné. Akorát vás prostě nebude bavit. ()

Reklama

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, jaký jsem za poslední dobu v kině viděl. Animace je, alespoň z mého pohledu otřesná, děj ještě horší a korunku tomu všemu nasazují přímo královsky NEherecké výkony od lidí. A takovou shnilou třešničkou na zkaženém dortu, jsou hlasy těch křečků (nebo co to vlastně je), které jsou tak vysoké a pištivé, že jim neni více méně rozumnět a ke všemu z nich začne po chvíli bolet hlava. Tento film by mohl pobavit publikum ve věku 1-2 let, kdy se dítěti líbí skoro vše.--->0% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, je to ještě horší než ten první film. Pro jistotu už se nezpívá ani česky, takže dětský divák jde tentokrát stranou úplně. Příběh debilní jak nikdy. Všichni padají, sádrují se a padají. Čipmanci jsou ve škole za hvězdy a holky z nich tečou. Jak jen je to skvělý film... Opravdu nejde o moji krevní skupinu. Těšil jsem se na dobré písničky, ale tech tu už opravdu moc není. A naivita tvůrců nezná mezí, protože následuje ještě další díl... Vrchol všeho v tomto dílu je, kdyý se v ZOO u ohrádky surikat stává voliéra pro orly. Debilita nezná mezí... ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Vpodstate srovnatelne s prvnim dilem. Kupodivu zhorsili pribeh a jednotlive sceny, hlavne ty stredoskolske pusobi trapne a nactilete (jako z Disney Channelu - i se stejnymi herci), ale zas o hodne zlepsili vyber songu, zkvalitnili animaci a detaily srsti veverek, prihodili navic Chipmunkum holcici protejsky a i CZ(+SK) dabing je srozumitelnejsi - minimalne ve skladbach se na nej konecne vyprdli a nechali zpivat original, coz je podle me vzdycky lepsi. Je to hodne detsky snimek, ale diky tomu bratrskemu poselstvi bych rekl, ze to muze detem neco dat. Ostatni si aspon uziji roztomilosti Theodora nebo Beyonce v miniaturnim podani:-) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama