Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Berlínsky producent elektronickej hudby Martin, známy ako DJ Ickarus cestuje po kluboch po celom svete so svojou manažérkou a priateľkou Mathilde a chystá sa vydať svoj najväčší album. Všetky jeho plány však stroskotajú po tom, čo ho hospitalizujú na psychiatrickej liečebni kvôli nadmernému požitiu drog po jeho vystúpení. Berlin Calling je tragikomédia, poukazujúca na problémy a život v dnešnom Berlíne. (sonickaaaa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Asi tomu nerozumiem, ale načo sú komu drogy k takejto muzike. Však sama o sebe je halucinogénna. Film je nonstop v tempe, Paul hrá nesmierne prirodzene a pod tým všetkým počuť fantastický sound .. Berlin Calling musel ísť na dračku. A tie drogy za osemsto euro v tom pohári mi dávajú akú - takú nádej ... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Fantazie ! Konečně někdo natočil film z prostředí techna tak jak mý vypadat. Paul Kalkbrenner hraje neuvěřitelně a skutečně. Jako kdyby všude byla skrytá kamera a Paul vše zažíval na vlastní kůži. Paul Kalkbrenner taky pro snímek sloužil soundtrack a můžu říct, že díky Berlin Calling má dalšího fanouška. Soundtrack je nadpozemský. Minimal ! ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Pro mě se bohužel zázrak moc nekonal. Neherci mi nepřišli ničím zajíaví... rozhodně ne svojím umem hrát. Technu taky nijak neholduju a fetak kterymu stopite 800€ se rozhodne nebude tvarit jakoze nic... Příjde mi to jako 100 minutové promo dj hrajícího hlavní roli. Komerční tah, avšak je možné, že se mílým. Film jistě stojí na scénáři, který nemohl skončit jinak než happy endem. Pak ale vůbec nechápu poslední2-3minuty. bezvýznamně prázdné záběry... a proč? 5/10 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Miluju muziku, snad proto mám tak rad filmy o muzikantech. Zpravidla je asi dělají nadšenci, a diky tomu je to na těch filmech patrne znat. Další vydarenej kousek, další zajímavej lidskej osud, další porce dobre hudby. Stastnej konec spíše jen zdanlivej, Ickarus na tom podle me nebyl vůbec good, ale za to tu pecku nesundavam. Na patou to u me zkratka nedosahlo, tak moc se mi to zase pod kůži nedostalo. Ale jeste jednou bych si to klidně dal, to každopádně. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* před pár lety jsem si oblíbil Kalkbrennerovo album se stejnojmenným jménem, a to jsem ani nevěděl, že se mu zároveň povedl udělat film. I když tady má hodně vysokou známku, tak jsem ho dlouho odkládal a nevěřil jsem mu. Přesto se dočkal a ve výsledku se opravdu nic světoborného pod sluncem neobjevilo a podobných filmů o drogových závislostech jsou kvanta. Tento vytahuje z podprůměru především tranceový soundtrack, bez něhož by to bylo na hranici 1-2*. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • O soundtrack se postaral známý hudebník Paul Kalkbrenner, který se mimo jiné ujal ztvárnění hlavní role a dotváření scénáře. (Peat)

Reklama

Reklama