Reklama

Reklama

Toaru madžucu no Index

(seriál)
  • Japonsko とある魔術の禁書目録[インデックス] (více)
Trailer 1
Japonsko, (2008–2019), 30 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Kazuma Kamachi (kniha)

Kamera:

Šingo Fukujo

Hudba:

Maiko Iuči

Hrají:

Juka Iguči, Acuši Abe, Akeno Watanabe, Mamiko Noto, Nobuhiko Okamoto, Nozomi Sasaki, Ajako Kawasumi, Tošihiko Seki, Tomokazu Sugita, Rina Sató (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(74)

Zvláštními schopnostmi obdařený chlapec Touma se spojí s řádovou sestrou Index proti silám zla a společně pátrají po magických textech uložených v paměti Index. (Netflix)

Recenze uživatele D.Snake k tomuto seriálu (2)

Toaru madžucu no Index (2008) 

Moc se mi to líbilo. Hlavní hrdina byl vcelku v pohodě i když na něm není nic vyjimečného a jeho speciální schopnost dle mého ubírala na zábavnosti (Touma dokáže rušit schopnosti ostatních). Animace a styl kresby prvotřídní, stejně tak i provedení soubojů. Ke konci seriálu sice dochází dech, nicméně nic strašného to není. Očekávám, že 2. série, kde je hlavní postavou Misaka Mikoto, moje oblíbenkyně, se mi bude líbit víc, nemůžu ale popřít, že jsem se po celou dobu bavil skvěle i tady. Škoda, že to má tolik haterů, protože ti, co tomu dávají podprůměrné hodnocení podle mě jen hledali něco jiného. ;) 8/10 ()

Season 2 (2010) (S02) 

Žádná velká změna oproti jedničce. Postavy sympatické, spousta akce, příběh rozdělen na několik částí, které ho pořád jen rozšiřují, takže rozhodně nečekejte nějaký závěr. Což je dobře pro ty z nás, co nechcou aby to jen tak skončilo. :) Rozhodně to není seriál na míň než 50%, jak ukazuje zdejší hodnocení. 8/10 ()

Reklama

Reklama