Reklama

Reklama

Toaru madžucu no Index

(seriál)
  • Japonsko とある魔術の禁書目録[インデックス] (více)
Trailer 1
Japonsko, (2008–2019), 30 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Kazuma Kamachi (kniha)

Kamera:

Šingo Fukujo

Hudba:

Maiko Iuči

Hrají:

Juka Iguči, Acuši Abe, Akeno Watanabe, Mamiko Noto, Nobuhiko Okamoto, Nozomi Sasaki, Ajako Kawasumi, Tošihiko Seki, Tomokazu Sugita, Rina Sató (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(74)

Zvláštními schopnostmi obdařený chlapec Touma se spojí s řádovou sestrou Index proti silám zla a společně pátrají po magických textech uložených v paměti Index. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (9)

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavý námet, zaujímavé postavy, ale príliš rozdrobený príbeh. Asi to bude tým, že tých postáv je až príliš veľa a dostávajú testuhodne málo priestoru. Dokonca sú časti, kde sa Index ani Touma vôbec neobjavia. Aisa by sa tiež nemusela ukrývať nevedno kde. Mikoto si veľkú časť priestoru kradne pre seba (v čom jej výdatne pomáhajú jej melancholické sestričky) ale to je skôr plus ako mínus. Väčším problémom je, že hlavná téma sa stráca a záver vyšumí úplne o stratena. Ale ako úvod k premyslenejšiemu Toaru kagaku no Railgun poslúži viac než dobre. ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi to líbilo. Hlavní hrdina byl vcelku v pohodě i když na něm není nic vyjimečného a jeho speciální schopnost dle mého ubírala na zábavnosti (Touma dokáže rušit schopnosti ostatních). Animace a styl kresby prvotřídní, stejně tak i provedení soubojů. Ke konci seriálu sice dochází dech, nicméně nic strašného to není. Očekávám, že 2. série, kde je hlavní postavou Misaka Mikoto, moje oblíbenkyně, se mi bude líbit víc, nemůžu ale popřít, že jsem se po celou dobu bavil skvěle i tady. Škoda, že to má tolik haterů, protože ti, co tomu dávají podprůměrné hodnocení podle mě jen hledali něco jiného. ;) 8/10 ()

Reklama

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Je super, že Touma umí celkem rychle mluvit ve slow-motion, ale nemusel by pořád opakovat to samý. Zpočátku mě to opravdu bavilo, ale jak to zepizodičnovatělo, už jsem se musela k dalším dílům přemlouvat. Nepamatuju si, kdy jsem na naposled koukala na seriál takhle dlouho. Škoda, že radši někam neposunuli tu dějovou linku, kterou jsem považovala za hlavní, a vyklubala se z ní pouze první. Nemohu se rozhodnout, jestli jsou postavy neobvykle zajímavé, nebo neobvykle nezajímavé. Prostředí špatné není, ale dost smrdí nevyčerpaným potenciálem. Myslíte si, že jde o konflikt tajných organizací a přitom má jenom každej druhej křivdu kvůli nějakýmu mrtvýmu kámošoj. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Slušné animé, které má občas zajímavý děj, nebo velmi dobrý humor, ale pokaždé, když jsem si začínal myslet, jo tohle by mohlo být docela solidní animé, tak do toho přišli věci, které mi názor začaly obracet na opačnou stranu, třeba poslední díly nebyly žádným vrcholem, jak by obvykle měly být. Celkově slušná záležitost, s některými dobrými díly, ale většinou převažuje spíš průměr az podprůměr. Kvalitní 2. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To decko so záľubou hryzenia do hlavy mal Touma zhodiť z balkóna už na začiatku a bol by pokoj - lenže to by nebol on, čo musí každého a vždy zachraňovať - a neskutočne nudne to stále strašne nudne obkecávať... Áno, grafika je veľmi pekná, hudba slušná, postavy - niektoré si obľúbite, ale dej - nula bodov... Misia epizódy žiadna a o misii celej sérii sa tiež dá pochybovať, pletú tam kúzliacich kresťanov, väčšinu času zaberú nudné boje a už spomenuté, moralizujúce obkecávanie (naozaj, vydržal ste to niekto zakaždým celé dopučúvať / dočítať?)... Svetlú výnimku tvorí pár samostatných častí... Tento seriál má však o niečo lepšie pokračovanie a hlavne skvelý spin-off - pozeral som to teda hlavne preto, aby som sa dozvedel viac o svojich obľúbencoch... ()

Galerie (1 319)

Zajímavosti (2)

  • První epizoda se odehrává ve stejný den jako osmnáctá epizoda první série. (HxxThSwggr)

Reklama

Reklama