Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Co si z filmu pamatuju: nemá spodní prádlo, věčně rozklepanej a nesmělej Kirk a ... nějaká čísla..to je tak vše. Průměr, který ale přesto má něco do sebe. ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Až na pár vtipných hlášek o přírodních rozdílech naší rozdílné dvojice, se jedná spíše jen o béčkovou romantickou komedii. Něco takového by se mohlo přihodit jen kdyby měl Kirk pěkně velké konto v bance a v kalhotách. ()

haj 

všechny recenze uživatele

3,5* Pohodová teenagerovská romantická občas vtipná občas průměrná ale převážně zábavná komedie. ()

zaseprd 

všechny recenze uživatele

Kravina, ale jak zábavná kravina."Nic teploušského na tom nevidím. Až na to, že necháváš hetero ženatého chlapa, aby ti holil koule. Ale myslím, že díky tomu jsi jeden z největších macho na světě." ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komédia ktorá patrí medzi najlepšie filmy svojho žánru za poslednú dobu. Skvele odvedená práca, dosť vtipných situácií ... niektoré brutálne trápne. Sympatický herci - Jay Baruchel výborný a Alice Eve nádherná ale desiatka to nie je :D ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která vůbec neurazí ale spíše potěší, protože chápete hlavního hrdinu a ten jeho problem.Hlavní hrdina Jay Baruchel je totiž největší kouzlo filmu i když to na plakátech je to ve filmu největší sympaták ale zárověn působí trochu jako loser což byl hlavní záměr filmu.Obyčejná komedie s neobyčejným hlavním hrdinou. ()

JayD 

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí herci, dost slabý scénář, nepřesvědčivý vztah Kirka s Molly a vtipu jsem se taky příliš nedočkal. Musel jsem film shlédnout na čtyřikrát, protože vydržet u něj celých 104 minut se mi prostě nějak nedařilo. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Začátek (první čtvrthodinka) byl ukrutný, ani nevím proč.. Nebo možná vím, na komedii málo vtípků - vlastně žádný, herci pro mě nesympatičtí a zápletka veskrze žádná. Pak se ale film postupně rozjede a z lehkých pousmání se stane i smích :-) Jen ten hlavní představitel mi zůstal nesympatický až do konce. ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Tento rok zatím marně čekám na komedii, které by se podařilo odrovnat mě a pobavit, tak jako to minulý rok dokázala Pařba ve Vegas. A i když jsem do role favorita předem pasoval Kick-Ass, nejvíc se tomu zatím přiblížil právě film She's Out of My League. Z takřka nulových očekávání se vyklubala těžce pohodová záležitost s hromadou podařených vtipů, které nejsou založeny jen na ztrapňování se hlavní postavy, jak by se dalo očekávat. Výběr herců se moc povedl, Jay Baruchel je loser, jak se patří a i Michael Cera by vedle něj vypadal jako „sex machine“ století. Alice Eve už se mi zalíbila v Big Nothing a i když dost lidí bude tvrdit, že by se v Hollywoodu našlo dost tutovějších „desítek“, jako neokoukaná a vycházející hvězdička byla dle mého správnou volbou. No a pak tu máme skupinku vedlejších „hláškovačů“ - Kirkovým bratrem počínaje a Mollyinou kamarádkou konče, kteří se postarají asi o největší kus zábavy. Podařil se určitě i výběr písní, ostatně jak už to tak u komedií podobného druhu dost často bývá. ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Náhodou to ušlo. Obsazení Baruchela bylo geniálním tahem. Sice předvídatelné, ale vynahradily to slušné dialogy, navíc vtipné. Místy jsem se vážně řezal smíchy. Dávám nejslabší 4 hvězdy - 67 %. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Základ romantické komedie, tedy chemie ústředního páru, je pro tento film sprostým pojmem, ale jinak to s ním celkem jde. Myslím, že Alice Eve dokáže v hlavách pěkně zahučet... Komu přišlo líto, že se tu alespoň nevykozí, nechť si pustí o rok mladší IMIGRANTY. 65% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Jay Baruchel si krade celý film pro sebe a záda mu kryje velice povedený a vtipný scénář. Základní předpoklady pro zábavnou komedii jsou splněny, navíc ani zbytek obsazení nic nekazí, spíše naopak. Ačkoliv z ukázek mohl tento snímek působit nenápadně a tuctově, výsledný sestřih je plný momentů, které budete rádi reprodukovat svým přátelům. FIlm odsýpá a nemá slabá místa a jedná se za poslední dobu o nejlepší komedii pro mladé. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Ako som spomínal v komentári k filmu Date Night, že tu nieje žiadna vtipná scéna ,na ktorú by som si po pár dňoch spomenul, tak v tomto filme je ich určite niekoľko (scéna v lietadle, strihanie ochlpenia, alebo bodovacia stupnica je parádna). K tomu naozaj dobré obsadenie v podobe štyroch loserov (hlavne teda T.J.Miller) a o zábavu je postarané. Nieže by som plakal od smiechu, ale svoj účel POBAVIŤ určite splnil. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo se mi to. Ve filmu nebyla, krom Molly, jediná normální postava. Všichni se chovali jako klasičtí američtí idioti, které já nemůžu vystát. Hlavní představitel byl nesympatický a Molly nijak extra hezká nebyla. Není nic co by mě v "Na tuhle nemám" zaujalo, zhola nic... ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama