Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Recenze (305)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Skvelé dobrodružstvo aj na tretí krát.Pandia trilógia nestratila nič z toho čo ju robilo skvelou.Je to vtipné, zábavné ani chvíľu to nenudí.Hudba úžasná a opäť nechýbali emócie.Slovenský dabing ako pri každej časti skvelý.Koniec troška slabší ale to mi nevadilo.Ja som si tento tretí diel naozaj užil a dúfam že Po sa nám predstaví ešte aspoň v jednom diely.Aj keď tento by bol ako koniec naozaj podarený.Pre mňa určite jedna z najlepších animovaných sérii. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Na třetí díl je to překvapivě stále vtipné a svěží. K dokonalosti však chybí dostatečně charismatický záporák - laťka předešlých dvou zůstala nepřekonána. ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Žijeme v krásné době, když v nových animácích nacházím narážky na Pána prstenů, Kung fu panda je po Asterixovi druhá v krátkém sledu. A takových pár hezkých nápadu/odkazů tu ještě pár je. Rozhodně mi to příběhově přijde lepši než dvojka, tu jsem celkem odfrkal. Ale po skončení filmu tak nějak... prázdno. Vlastně nic neutkvělo. Snad poprvé mám pocit, že by si film zasloužil delší stopáž. Na to, co všecko se tam stane, je to takové šup sem, frk tam, tohle máme, jdeme dál - a najednou konec, happy end, jeeej. Hudba taky nezanechala žádný dojem, stejná jak všude předtím, nějaký epický záběr nebo souboj, že by byl, to taky říct nejde. Jediné, co jsem si schopný po titulcích uvědomit je, že bych asi chtěl pár hezkých zelených šutrů, otesaných do podoby zvířátek. Na třetí díl hezké, ale jinak průměrný průměr. ()

Wardan 

všechny recenze uživatele

Což o to, ono to je pořád hezké, ale je to trochu na jedno brdo. Objeví se nový protivník, na kterého nikdo nestačí. Po se dozví, že k jeho poražení musí odkrýt další tajemství kung-fu (přestože se předchozí díl tvářil, že to byl nejvyšší level a ten první jakbysmet) a stát se opět z losera ještě větším mistrem. Dvojka alespoň pracovala s odhalováním Poovy minulosti. Trojka nic takového nemá, akorát tak humorné skeče s pandami. Kromě toho některé akční scény připomínají spíše cirkusová čísla, než souboje, ve kterých jde o osud celé Číny. Pořád je to ale lepší dětské dobrodružství než libovolný sequel Doby ledové. Nebo mám alespoň takový pocit. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se stále drží úrovně předchozích dvou počinů a to po všech stránkách. Jednodušše, v rámci žánru se mu toho dá vytknout jen málo. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Pořád stejně praštěná a stejně dobrá panda. Ve filmu je stále spousta vtipných momentů a skvělých hlášek. Kdo chce nějakou slušnou oddechovku, tak tímhle filmem rozhodně neudělá chybu. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Přijde mi neuvěřitelné, že Hans Zimmer slyšel píseň od Imagine Dragons a řekl si "Ano, z tohohle udělám jednu ze nejlepších skladeb celé Kung Fu Panda série." A taky to udělal. Začnu negativy. Humor se už vážně začíná opakovat, ne vždy vtipy úplně dobře vyjdou, a bohužel mi přijde, že se kvůli komedii často zapomíná na lekce, které se Po naučil v minulých dílech. Vždy je na nějaké lekci založena celá pointa filmu, minule se dokonce fyzicky naučil využívat "vnitřní klid" k odrážení nepřátelských útoků, v jednu chvíli dokonce vypadal, že je v harmonii s elementy (vodu), a tady se na to prostě zapomnělo, není o tom ani zmínka, natož aby to k něčemu používal. Jinak ale vlastně moc výrazných výtek nemám. Animátoři se tentokrát vážně překonali, protože na tenhle film je vyloženě radost se dívat. Líbí se mi také stylizace některých částí: vizuálně podmanivá jednoduchost designu říše duchů je skvělý kontrast s propracovaným světem smrtelníků, navíc na prakticky jednobarevných pozadích dobře vynikají souboje; a dále klasická tréninková montáž je obzvláštněna vizuály připomínajícími ikonický pop-artový plakát Beatles, je to fajn nápad a dobré provedení. Kai v podání J. K. Simmonse je opět velice povedený záporák, líbí se mi jeho příběh a jeho nadpřirozená moc. Jen si myslím, že jeho schopnost proměnit nepřátele ve své zombies a využívat je i jako své oči mohla být využita lépe, stejně jako mohl být hlouběji prozkoumán ten emoční konflikt, když Po musí bojovat proti svým přátelům. Rád jsem byl i za to, že Tigress měla větší roli, vedle Poa a Shifu je mojí oblíbenou postavou série. Kromě Simmonse se k obsazení přidává Bryan Cranston coby Li Shan Poův biologický otec, a jednalo se o fajn dějovou linku, která ze mě sice nevyždímala tolik emocí, kolik asi chtěla, ale fungovala. No finální boj byl skvělý. Líbí se mi, že pokaždé je finále v naprosto odlišných lokacích: v prvním dílu to byl Jade Palace, ve dvojce červené město na vodě, a tentokrát napůl v zelené vesničky uprostřed zasněžených hor a napůl v dozlatova zbarvené říši duchů. Kung Fu Panda 3 pro mě určitě není lepší než jednička, ale užil jsem si ji upřímně víc než dvojku, a těším se na čtyřku. 7.5/10 ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Doby kdy Panda bojovola proti patosu a animované histerii jsou dávno pryč. Úspěšně zapadla do bahna průměrnosti. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Až moc shazování vážnosti a humorných odlehčení ve vážných a bojových scénách. Jo, absolutní mistr všehomíra a kung-fu může být vyjevený pohodový ňouma, ale i to má své limity. A tedy už se jde přes ně. Vyvrcholení navíc už nemá takovou štávu jako minule. Jelikož je to nepotřetí to samé, tak to mohlo dopadnout hůř. 4ku už prosím ne. 55% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na začiatku tretieho celovečerného príbehu našej milovanej pandy som bol trošku skeptický. Bál som sa, že pri sérii a malých príbehov už nie je možné nič nového vymyslieť – nemal som pravdu. Príbeh, napriek tomu že je založený na klasickej šablóne, je celkom dobre vypracovaný, chémia medzi starými a novými postavami je dobrá. Nehovorím, že v tom nebolo viac ale s celkovým výsledkom som ja osobne spokojný. Hudba je perfektná (many thanks for H. Zimmer)! Keď toto bolo záverečné dielo, tak je to celkom slušný finish. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Zjevně mi příběh třetího dílu přijde mnohem víc originálnější než příběh dílu prvního. Nenapadá mě nic, co tomuto filmu vytknout. Příběh opravdu originální a zajímavý, mnoho vtipných (někdy velice) momentů, mnoho dojemných (někdy dost) momentů, a dokonce má film i nějaký přesah, nějaké sdělení. ()

Rannveig 

všechny recenze uživatele

Kde je Kung-Fu Awesomness předchozích dvou filmů...? Na rozdíl od prvního dílu, který si paradoxně na nic nehraje a druhého dílu, který dokáže pobavit všechny věkové kategorie, je tento "díl" smutným zklamáním, které se snižuje na úroveň animáku pro šestileté. S trýznivou snahou za každou cenu vypadat pohodově a hustě zároveň, se zde moudrosti tak trochu rozchází z předchozím filmem a svižná nenucenost je zde také potlačena rádoby rodinnou atmosférou - velké zklamání po dvou skvělých jízdách. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Oproti výborným předchůdcům velké zklamání. Nápady už jaksi došly, jelikož oproti předchozím dílům jsem se u spousty scén, které se snažily být vtipné, vůbec nesmál. Záporák taky meh. Navíc je tam spousta divných momentů, jako když se Po může sám rozhodnout, jestli obživnout, nebo ne. Nemohl to někdo říct i Kaiovi? 45% ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Nátresk !!! Takto by mali vyzerať poriadne animáky. Dreamworks vedia ako sa to robí. Ta plejáda cool hercov, čo sa podieľala na dabingu tomu dala ešte väčšie grády. Zaujímavé bolo, že ma to rozosmialo, zaujalo až dojalo. Konce filmov s Po-m sú podľa mňa geniálne a neuveriteľne ma pohlcujú a pritom si neodpustia trápne situácie, ktoré tam vyslovene pasujú. Predpokladám, že to bol posledný film z Nefritového paláca (teda aspoň kde hlavnú postavu hraje Dračí bojovník), no nechal by som sa prehovoriť aj na ďalší. ()

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama