Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se při psaní čtvrté epizody opět vrátili k osvědčeným hovorům o ničem, v nichž vyniká zejména Malíček, aby si divák našel i něco pro zasmání, postavili Aryu s její Jehlou do cvičného souboje proti Brienne s jejím jedenapůlručákem, Arya však v sobě nezapře Starka a v klidu údery vykrývá. A teď pozor!! Spoiler jak hovado!!! Hádejte, kdo se neutopil? A Emmy za nejlepší seriálovou robinsonádu získává.... Bronn! Šmarjá, to byl zas srágol. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tri epizódy po sebe tu máme stále väčšie a väčšie vojnové scény a čo viac si od fantasy seriálu priať. Našťastie ale funguje aj komorná zložka, pretože sa po dlhom čase stretáva viacero súrodencov, čiže ide o ďalší míľnik, ku ktorému dej celý čas smeroval. V druhej polovici sa už rozpúta vojnové peklo, umocnené neustálym chŕlením dračieho ohňa. To som zvedavý, kam chcú tvorcovia túto sériu ešte vygradovať. ()

Reklama

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Bran je čím dál divnější a protivnější. Tříokou vránu bych nechal raději dělat Hodora... Jinak trochu nechápu ten rychlý transport z Dračího kamene. Daenerys letěla na drakovi, to chápu... A Tyrion a dotrackové letěli airbusem?  :-))  PS: pane Psychor - já nevím, jestli chtěl Jamie sekat hlavu drakovi - spíš chtěl zabít Daenerys řekl bych  ;) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Já se teda v případě tohoto dílu nerozplývám nadšením. Bezesporu patřil k tomu lepšímu, ale třeba taková 7 sérií očekávaná shledání pro mě osobně byla nemastným a neslaným zklamáním.Tento díl měl pouhých 50 minut, přesto si hodně prostoru našla putovní dýka, kterou nikdo nechtěl. Je velmi pravděpodobné, že ještě sehraje významnou roli, jinak takový příval prostoru opravdu nechápu. Závěrečná bitva byla naprosto skvělá a luxusní. 7 sérií museli diváci čekat na ty kokoty na koních, ale stáli za to. Sice zněli tak, jako by se někomu nepodařilo jim udělat obřízku, ale v takovém počtu to znělo děsivě. V závěrečné bitvě jsem ovšem žalostně postrádal smrt nějaké úhlavní postavy, kterou bych mohl následně oplakat. Na plný počet to z mého odborného fanouškovského pohledu prostě nebylo. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to to nejlepší, co kdy GoT předvedlo, ale jistojistě to nejepičtější. Hned třikrát jsem měl při sledování husinu, a to i přes tu výheň, která venku panuje - jmenovitě při návratu Aryi, při souboji Aryi s Brienne (jeden z nejlepších mečových soubojů v celém seriálu!), no a pak v momentě, kdy přilétla na scénu Daenerys s epickým „Dracarys!“ Skutečně skvělé, jediné čeho se děsím je to, že zbývají už jen tři díly... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)

Reklama

Reklama