Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začíná Carusošou, pořad pro všechny, kteří rádi zpívají a nebojí se vystoupit před televizními kamerami. Není to jednoduché, potřebujete nadšení i vytrvalost. A také pořádnou dávku schopnosti zaujmout. Kdo má tohle všechno pohromadě, může dosáhnout velkého úspěch a zvítězit. Teď ale pozor, bude se zpívat opravdu živě. Je tady Carusošou! (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

Tessie 

všechny recenze uživatele

Trávníček zahodil tu kost Laurinovou, ale stejně mu to nepomohlo.. Hvězdu dávám za superní blikající pódium :) ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat "Česko hledá antitalent". Vystupují tady naprostí zpěváčtí diletanti a dostávají za své výkony známky ze soucitu. Porota má k dispozici sedm stupňu hodnocení a dlouho jsem neviděl, že by někdo použil něco horšího než trojku. Tolik k věrohodnosti. Stejnou metodu pozitivního hodnocení zpěváků ze soucitu aplikují také v Do-re-mi. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "DO-RE-MI", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

CoreyTaylor4 odpad!

všechny recenze uživatele

Další napodobenina DO-RE-MI s moderátorem Pavel Trávníčkem a jeho suchým humorem+zpěv soutěžících odněkud ze zapadákova=jeden velký sh*t ()

myst3ry odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka tragedů, zoufalců a naprostých loosrů v hlavním vysílacím čase. Jak hluboko jsem to jen klesli? ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Caruso Show : rád si vzpomenu na amatérské zpívání a hodnocení "slavné" poroty....Pavel Trávníček díky tomuto pořadu našel svou lásku "mladou" slečnu,která ho okouzlila svým šarmem,,,to mu určitě přeji a díky tomu dávám za 2 ** ()

migr 

všechny recenze uživatele

také slušné, neurážející špatně učikující, ba oč více produkčné sponzorované o trochu méně uchazejíci, nežli nástupce na konkureční komerční televizi. 35% ()

Reklama

Reklama