Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

jackalsc 

všechny recenze uživatele

Tato soutěž, není o výkonech, vypovídá o tom i název, ano není člověk, který by odtamtud odešel nepotlučený. Soutežící určitě vybírají podle míry namyšlenosti a imbecility. Jinak si to nedokážu představit :D Překážky přesně postaveny aby nešly přejít a ovládají je zřejmě pánové, kteří se na to seshora dívají. Bomba do hlavy, salto vzad, třísknutí se do zad, pád do bláta. Skok na koule, přehyb dozadu, roznožka, pad do bláta, nasrání si do kalhot. Pokud vyleze z bláta, další pád do bláta, vyražení dechu. Na konci se vám začne smát moderátorka. Ještě posměvačno sarkastické narážky přiblbě se usmívajících komentátorů s elektronickou tužkou Martina Hostáka :D Zajímalo by mě jestli je někdo za toto žaloval :D ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nikdy nic člověka nepobaví víc, než několik přesných ran přímo do ksichtu nějakýho namachrovanýho týpka. Stejně tak ale pobaví i morbidně obézní Američanka, která přes svůj našlehaný entuziasmus stejně z toho bláta nevyleze a nevyleze. Ha. Pořad na to přesně kápl a přesně to nám ukazuje. Takže, pokud chcete vidět, jak někdo dostane samohybem do držky a sletí do bláta, kde se mu zatočí kebule a on ztratí orientaci a nadělá si do gatí a vás to přivede do neutuchajícího smíchu, tenhle pořad je přesně pro vás. ()

Reklama

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

USA verze je sice původní, ale nijak zvlášť jsem si jí neoblíbila. Držkopády jsou fajn a samozřejmě proto, že jsem škodolibá, tak mě pobaví, ale někdy mi připadá, že jsou překážkové dráhy zbytečně přehnané. Moderátorům jejich vtípky většinou vyjdou, ale jejich neustálé "Ou!" mě neuvěřitelně vytáčí. No, vlastně zas tak často to tam není, ale když už, tak mě to dokáže vytočit. Ale jo, docela mě to baví. 70% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro milovníky "pádů na hubu". Americká mutace různých japonských pořadů, kde se parta odvážlivců pustí do arény plné překážek, ve které padají na ústa stejně často, jako stojí na svých. Přičtěte si rýpavý humor dvou moderátorů a úžasně přitažlivou Jill Wagner jako spolumoderátorku a je tu jasný letní hit. Nic světaborného, nic extra promyšleného, ale prskejte si jak chcete, je to prostě bžunda :D ()

Bratricek odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud bych hodnotil americkou verzi, v podstatě jakožto trapnou verzi Her bez hranic, dal bych nějaké 2*. Poté, co jsem před několika dny viděl česko-slovenský výběr na TV Nova, jsem velmi silně otřesen. Kdybyste slyšeli komentátory z Novy, zaručuji vám, že byste se rozbrečeli. Byl to jeden z mých nejhorších televizních zážitků. U každého kdo prošel dráhu (každý) začali řvát o nadlidském výkonu, o dokonalé reprezentaci apod.....je mi zle. Dopíši komentář a pokusím se zapomenout... Jsem ovšem člověk nepřejícný takže: zkazte si den: http://voyo.nova.cz/multimedia/wipeout-epizoda-2.html NEJHORSI TELEVIZNI ZAZITEK V ZIVOTE!!!! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama