Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Americká verze Ninja Faktoru, která přímé srovnání se svým Japonským otcem nemůže ustát... Soutěž, kde jde hlavně o replaye nárazů, držkopádů, "vtipných" hlášek obou komentátorů a opět (stejně jako v Fear Factoru) podivné soutěžící. Navíc, když člověk z nějaké překážky spadne, může začít znova, no fuj! :p ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li z těch občanů, kteří z nějakého důvodu nenávidí občany USA, nenechte si ujít tento pořad! Pohled na množství tlamopádů, kulopecek a kozoran na obtížných překážkách, jaké absolvují mladí američtí soudruzi (a soudružky) kvůli získání mrzkého kapitálu, vás zaručeně učiní šťastnými. Americká obdoba "Ninja warrior", jen se to nebere tak vážně a úkoly nejsou tolik fyzicky náročné. Zahanbeně přiznávám, že mě to docela bavilo, akorát komentáře jsou standardně otravné k posrání a český překlad názvu stojí za to, co produkují šelmy psovité řitním otvorem. 61% ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé sledovat, jak se s podobnou tématikou jako přinesl Ninja faktor (částečně i dříve TC a další) vypořádají Američané. Výsledek je dle očekávání založen ne na sportovním výkonu, ale na čistém ztrapnění a posměšcích na neschopné nebo "ovládané" jedince. Vedle všech "držkopádů", narážení do koulí, tvrdých direktů od pěsťové zdi až po "kde je tyč, kde je ta tyč". To, že někdo na konec vyhraje a odnese si pár tisíc dolarů je v podstatě jen drobnost. Bohužel i dvojice jasně stylizovaných komentátorů nepřináší příliš jiného, chytrého, humoru. Naštěstí je tu Jill Wagner je nejlepší! A umí to s koulema nejlíp ze všech:) Amerika od American Gladitors jde pochybným směrem. PS: ty díly s top momenty a "placeným trapným komparsem jako fanoušky" jsou trochu moc:) ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Z trojice Fear Factor, Ninja Factor a Wipeout je tohle jedničkou. A to z prostých důvodů - nejsou tam trapný a nechutný úkoly (proti nechutnosti nic nemám, ale koukat každej díl na to, jak někdo jí sloní koule fakt nemusim) a nejsou tam Japonci. Vyzdvihuju zábavné úkoly, zpomalené opakované záběry a mírně sympatické moderátory, kteří jsou i vtipní, jen kdyby jeden vtip neopakovali 10x za sebou. Tím to srážejí. Takže se mějte fajn a obří koule. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Nepoznam človeka, ktorý by sa škodoradostne nezasmial na ľudoch válajúcich sa bezmocne v blate, nešťastne preskakujúcich z jedneho obrovského balóna na druhý, padajúcich do vody, či dostávajúcich rany ako boxovacie vrece. Na TV Barrandov beží táto relácia (resp. reality show) už pekne dlho. Každý víkend predpoludním. Dávka dobrej nálady :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama