Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(22)

Každý jsme nějaký. A každý jsme jiný. Ale vždy máme něco společného... Hlavními hrdiny seriálu Kdyby bylo kdyby jsou tři manželské páry z různých společenských sfér. Igor (Ján Koleník) a Adéla (Zuzana Fialová) nemají děti a žijí idylický život v domě s výhledem na celou Bratislavu. Užívají si peníze, které vydělali ne vždy poctivým způsobem. Tomáš (Roman Luknár) a Ingrid (Diana Mórová) mají šestnáctiletou dceru Mirku (Kristína Svarinská), krásný byt a slušnou práci. Nemají se úplně špatně, přesto jim něco chybí. Monika (Anna Geislerová) a Honza (Marián Miezga) mají tři děti, jsou s nimi natěsnaní v malém bytě a neustále se hádají. Osudy manželských dvojic se vzájemně proplétají. Na první pohled odlišné životy jsou ve skutečnosti úzce propletené rodinnými, přátelskými a mileneckými vztahy a vazbami. Jejich touhy a tajemství se den za dnem postupně odkrývají. (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Novou pravidelnou postavou v 2. sérii se stala Eva (nová přítelkyně Jána) v podání Moniky Hilmerové. (NinadeL)
  • Technologie zpracování seriálu Nikdy neříkej nikdy - použití moderních kamerových systémů, kde každý obraz je propracovaný do nejmenšího detailu, čímž vznikl jeden z technicky nejkvalitnějších a nejdražších slovenských seriálů vůbec. (ČSFD)
  • Seriál se odehrává v současnosti a je zasazen do Bratislavy a blízkého okolí. (ČSFD)
  • Děj seriálu je dynamický – 50minutový formát je složený z 35 obrazů, to znamená, že průměrná délka jednoho obrazu je jedna a půl minuty. Kromě toho se děj střídá v mnoha prostředích. Vidíme postavy v jejich soukromí, práci, i jak tráví volný čas, a do děje samozřejmě zasahuje i mnoho vedlejších epizodních postav. (ČSFD)
  • Najdrahší seriál v slovenskej histórii. (Blader589)

Reklama

Reklama