Reklama

Reklama

Kdysi dávno se bílý páv lord Šen rozhodl, že za pomoci nové strašlivé zbraně a armády vlků zničí Čínu a s ní i nenáviděné kung-fu. Stará vědma ho však varuje. Nemá šanci vyhrát, protože se objeví černobílý bojovník, který Šena porazí. Šen takové věštby nechce poslouchat, je si svým vítězstvím jistý, vždyť má zbraň, které se lekli i ti nejodvážnější bojovníci. Kdo však je ten černobílý nepřítel? To není jisté, a tak pro jistotu Šen zlikvidoval všechny pandy. Po žije se svým otcem a užívá si postavení dračího bojovníka. Jeho učitel Shifu  mu klade na srdce, že jeho úkolem je nyní najít vnitřní klid, a předvádí mu, jak na to. Pro Poa je to zatím něco nepochopitelného. Zvlášť když se mu začaly vracet divné vzpomínky a když zjistí, že jeho otec ho adoptoval poté, co ho jako malé mládě nalezl v košíku. Po by rád přišel na to, co se stalo předtím, než ho otec našel a ujal se ho. Shifu se dozvěděl, že lord Šen zabil mistra Krokodýla a mistra Nosorožce a nyní vlastně není nikdo, kdo by uchránil Gongmen City. Po a jeho kamarádi Tygřice, Opičák, Kudlanka, Zmije a Jeřáb se rozhodli mocnému nepříteli postavit. Zjistili, že Krokodýl a Nosorožec nejsou mrtví, jsou uvězněni v Šenově vězení. Když je ale naše šestice odvážných bojovníků chce osvobodit, oba odmítají. Jsou si jisti, že proti Šenově kanónu neexistuje obrana. Poa a Pětku objeví Šenovi vlci a přivedou je k Šenovi. Po spatří na jeho peří symbol, který se mu stále vrací ve snu. Je mu jasné, že Šen musí něco vědět o jeho minulosti a jeho rodičích. Vzpomíná si, že Šena už kdysi viděl. Šen tvrdí, že Poa rodiče neměli rádi a vyměnili ho za ředkev... (TV Prima)

(více)

Recenze (577)

Tongo 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu , je to stejně výborné jako předchozí díl , je tu výborný příběh super vtipy a výborné postavy . No a když už jsem u těch postav , jednu postavu si zde nemůžu vynachválit , a to je Lord Šen.Za mě je to jeden z nejlepších a nejdokonalejších záporáků který jsem kdy v nějakém filmu viděl . Opět opravdu nemám nic co proti filmu vytknout . 5 hvězd ()

mol1111 

všechny recenze uživatele

Osobně se mi to líbilo víc než jednička. Jednička jede zcela tradiční zápletku outsider-jehož-vybral-osud-zvítězí bez jediného překvapení, jediný nečekaný situace. Dvojka je přece jenom trošku originálnější. Navíc mi páv jako záporák přišel fakt výbornej. ()

oleg121 

všechny recenze uživatele

Slušný dej, skvelé akčné scény, vtipy... to je Kung Fu Panda 2. Oproti jednotke to nie je výrazný krok vpred, ale dokáže pobaviť. Ani dabing nie je zlý! A jedna hviezda naviac vďaka jednej veľmi dojímavej scéne. Či sa dá snímok odporúčiť, povedať neviem, ale na odreagovanie určite postačí. ()

Norri 

všechny recenze uživatele

Druhá panda dokázala skvěle navázat na první díl aniž by jej vykrádala. Nechybí humor, akce ani emoce. Já jsem z kina odcházel maximálně spokojený. Snad jen ta poslední scéna byla zbytečná. No možná byla nutná pro třetí díl. ()

dogin11 

všechny recenze uživatele

3D animovaná pohádka, která bez větších problémů splnila to, co slibovala. Je to kvalitní navázání na předchozí díl, s moc pěkně propracovanými postavičkami a příběhem, který je zajímavý jak pro děti, tak i pro jejich rodiče. I já jsem se v průběhu filmu několikrát přistihnul, že Kung Fu Pandě fandím a s napětím sleduji dění na plátně. Navíc ani z dojemnějších scén jsem neměl pocit kýčovitosti, což považuji za velký plus. Pokračování pandy má taky tu výhodu, že vyšlo v období, kdy pohádek v kině až tolik není a pokud chce někdo s dětmi do kina, je to rozhodně mnohem vhodnější volba než Princ a pruďas nebo třeba Lidice. ()

Novik 

všechny recenze uživatele

Od začátku je to fantastické, souboje propracované, vtipné momenty skoro se to vyrovnává kvalitě 1 dílu jenže ... od té doby kdy Poa zajmou jde to s filmem z kopce. A to je nesmírná škoda protože měl šanci se stát vyrovnaným pokračováním. Ani ten nový záporák se nevyvedl a Tai Lungovi mu nesahá ani po kotníky. Trojku bych ještě docela přivítal ale chtělo by to pořádný příběh a pořádný cool akce. A hlavně ať se Po nestane další otravnou postavičkou. :) ()

Marshal22 

všechny recenze uživatele

Kdo říka, že druhý díl byl bez děje, tak byl asi ve špatném sále. Kung Fu Panda 2 mě velice překvapila. Má to přesně to, co to má mít. Děj animáku, akci díky Kung Fu, a humor díky Pandě. Jsem velice spokojen a proto nebudu šetřit s hodnocením a dávám rovnou ***** ()

fishbonik 

všechny recenze uživatele

vtip celkem dobrej, animace (protkaná kresleným příběhem) skvělá, ale ty stupidní klišé, kterými se snaží poučit malé děti, mě už začínají lézt na nervy ()

karamelka. 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi líbil,ikdyž na konci jak táta Poa řekl,,Můj syn žije'' a byl konec,tak to se mi zdálo trochu divné,ale jelikož je tohle jediné co bych tomuto filmu vytknula,dávám *****(5 hvězdiček). ()

Darriel 

všechny recenze uživatele

Začátek mě nijak neoslovil, ale v druhý polovině jsem se příjemně pobavil. Je to sice skoro jako bych se díval znovu na první díl, ale proč ne. Dobrý hudební doprovod. Mám ale pocit, že jedničku jsem si užil víc, navíc nemám rád, když se dělaj oslí můstky na další díly... ()

Usacek_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem opravdu nečekal...... Byl to ještě větší nářez, než první film ! ! ! ! Skvělý příběh, místy tak smutný, že má přítelkyně uronila pár slz. Místy zábavný tak, že jsem uronil pár slz já. Prostě paráda ! Místy i film, u kterého jsem měl mrazení v zádech, třeba když na velkou bitku ke konci dorazí i sám mistr Shifu , nebo když Po chytne kouli z kanónu. Paráda. Při téhlé scéně jsem dělal " Ooo ! " stejně jako vlci z Shenovy armády. Skvělý film ! 100 % ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Po úspěšné jedničce přichází druhý díl,kde legendární dračí bojovník společně s přáteli hájí své rodné údolí,,,Když tu přijde zpráva ,že známý zločinec hledá mocnou zbrań,jež by mohla zničit Čínu a umění kung fu...Závěrem : Dobrodružný animák udržoval zábavné tempo,slušně zpracované,,,u mě dobrý **** ()

onevoice 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie nie je také dobré ako jednička. Páv ako záporák môže byť. Bojových scén je takisto dosť. Humoru je pomenej. Väčší dôraz sa kládlo na citovú stránku. Animácia je špičková, takže stále to hodnotím vysoko. ()

Tommyg14 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem jedničku, takže nemohu srovnávat, každopádně přes prvotní skepticismus jsem se bavil. Animované klenoty Shreka a Hledá se Nemo asi ještě dlouho nic nedohoní, ale KFP 2 (ne Kentucky Fryed Panda) je na dobré cestě. Fórky nejsou slabomyslné a u animáče se dá tolerovat průhledná dějová linka. Soundtrack mistra Hanse Zimmera je jako vždy na 5*. 80% ()

pepito25 

všechny recenze uživatele

Práve moment, že z toho plynie trojka, ma zložil. Vyšperkovaná akčno-tanečná nakladačka, silený dôraz na "vnútorný pokoj" a v protiklade s ním Po s horúcim zadkom a nervičkami hravými ako blchy v kožuchu, ďalej jeho družina, ktorá svojou zohranosťou začína nudiť, majster typu Zen Nebeský Pokoj, Páv ako zloduch, vynálezca pušného prachu a Koza vševidiaca, niť spájajúca dobro a zlo. Všetko to môže byť ouvkej, no už je to len holoprdivý priemer a to ma na Pande mrzí. ()

Snizek.zabijak 

všechny recenze uživatele

Moje děti i Já můžeme doporučit. Krásné animace a milá panda. Co více si přát. Rozhodně si nemyslím že to je nuda. Když se podíváte tak rozhodně nebudete litovat. ()

Pecca007 

všechny recenze uživatele

Jednička byla originální, plná inovací, nápadů a opravdové srandy. Dvojka se toho snaží držet, ale jede po zajetých kolejích, které dneska už mají bohužel i animované filmy. To z toho udělalo film, kde divák už na začátku ví, jak se vše bude odvíjet a potom už jen čeká až příjdou závěrečné titulky. Dvojka je sice výtvarnější, než předchozí díl, ale defakto výtvarnější je každý novější animák. Kde je ta inovace, kde je ta originalita? Až taková katastrofa, to ale není. Je to příjemné, ale už nic jiného - velká škoda. ()

bizon.99 

všechny recenze uživatele

Malinko sice pokulhává za prvním dílem,ale stále je to vynikající jízda. Ani po třetím zhlédnutí během víkendu NENUDÍ.Těším se na třetí díl. Zdravím Po a dávám 100%!!! ()

Thomas1222 

všechny recenze uživatele

Animovaná pohádka Kung fu panda 2 je pěkné spestření večera a pobavení hlavně těch menších. Postavy tedy hlavně Po a Shen byly ve filmu asi tak nejlepší. Opět hudba Hanse Zimmera a Johna Powella, která činí všechny filmy a pohádky pěknější. Dávám za 5 hvězd, protože jsem se u toho pobavil ne zas tak moc jako u 1, ale trojka bude zas o něco určitě lepší. ()

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Reklama

Reklama