Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Diskuze

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Inirdin

On se totiž nedokáže smířit s tím, že je to skutečně špatné. Výrazem "hejt" se většinou ohánějí jedinci, kteří odmítají pravdu a to kouzelné slůvko je jejich únik z reality. Taková náplast na bolístku.

na příspěvěk reagoval konvicce

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Inirdin

Musím se  ho zastat, stejně omezených primitivů jako je on je tu spousty, a pak slovo trolling a pedofil, to jsou další výrazy, které užívá velice často.

alien99

alien99 (hodnocení, recenze)

Tahle rozbředlá sračka jen dokazuje že mít prachy, dobrý herce a lidi na spešl efekty nestačí. Furt se zapomíná na scénář, jako zásadní kostru filmu.  A ještě jedna věc: nechápu, že se značky recyklujou...to jako není víc origo námětů? Víc špatnejch remaků, ať to těm kokotům ze studií dojde, že co je skvělý , tak na to se nešahá.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Castrator

Jelikož v posledních letech je těch remaků až nezdravě moc a nepamatuju si, kdy naposledy vznikl takový, který by se alespoň vyrovnal originálu, tak by to takhle mělo dopadat pořád a oni by si to snad ti hlavouni časem rozmysleli. Mluvím tedy jen o anglicky mluvených předělávkách anglicky mluvených filmů. Kdyžtak mě opravte.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Kokos táto srajda už zarobila 180 mega? wtf. Potom sa čudujme, že sa točia hovadiny.

na příspěvěk reagoval Lacike

Kryton

Kryton (hodnocení, recenze)

Tak Paul Fuck už nebude chtít natočit žádný reboot klasického filmu. :D To se nemohl rozhodnout předem? 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Tak už jsem to taktéž shlédnul a je to skutečně sračka. Nechce se mi to rozepisovat, protože už jsem se vyblil do obsáhlého komentáře.

na příspěvěk reagoval konvicce, Wacoslav1

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Baxt

čím sony vytvořilo ten vřískot, kterej se ze stran různých hysteriků na internetu ozýval hned od oznámení tohoto filmu s tím, že v něm budou hrát ženy? :D

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama