Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

YumiOkami

Je tam pár věcí které jsou fakt mozkových buněk ubíjející... ale je tam i hodně toho co není zas tak špatný. 

Bohužel to horší přebijí razantně to lepší.. aby mě to dokonale odradilo na to jít do kina podpořit to.... Ale na DVD se těšit můžu. Škoda že nejspíš nebude další pokračování a co je horší... díky totálnímu propadu "už teď" o tom zase pár let neuslyšíme... o to víc mě to vyloženě sere, jak dlouho jsme na to "pokračování" čekali...!!!! BX

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

o je ale, kultovní" Nejen že to byl černoch... a nikdo neví jistě jestli to byla prdel. Jen proto že mu chtěli Washungoo udělat kristýr... :D
Nikdy mi neuvěřte co jsem tam viděl! :D
To bylo vcelku vtipný.. tohle bylo maximálně nechutný. :)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

A.C.C.B

A.C.C.B (hodnocení, recenze)

ne ne ne ne ne ne ne ne nenenenenenenene nenenenene Ne NE NE NE NE NE NE NE NE NE nennnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne  NENENENENENENEN NENE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE 

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Jebali psi. Už teď dávám dvě hvězdy.

Warezz.K

Warezz.K (hodnocení, recenze)

Bože za co mě trestáš. Remake bych zkousnul, ale tohle..... No no please no.

na příspěvěk reagoval joker30

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

A já jsem na to celkem zvědavá. Původní krotitelé se mi nikdy až tak moc nelíbili, takže aspoň nemusím plkat o tom, jak mi tohle ničí dětství. :D

Slartibarkfast

Slartibarkfast (hodnocení, recenze)

Jak zničit nostalgickou pecku a vrazit jí mraženou mrkev rovnou do srdce? Natočte kokotinu jako je tahle.. :(

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

To si robíš prdel. Melissa nenatočila jedinú dobrú komédiu. Najlepšia vec od nej je Spy a to je priemerná pičovina. Najhoršia komička Holywoodu.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

mitalek

mitalek (hodnocení, recenze)

Mehehe :D ... Niekedy davno povedal Murray ze Space Jam je najvacsia sračka v ktorej hral. Tak počkame ci nezmeni nazor. Zatial sa mi to nepaci.

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama