Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oba zbývající vězni se snaží přesvědčit skupinu, aby je přijala mezi sebe. Názory ve skupině nejsou jednotné, ale Rick s Darylem jsou striktně proti takovému nápadu. Vše jde stranou ve chvíli, kdy dojde ve věznici k sabotáži, do areálu pronikají nemrtví a jsou spuštěny i sirény, které mají přilákat nemrtvé ze širokého okolí. Skupina se rázem ocitá v extrémně složité situaci, jež se neobejde beze ztrát. Rick se snaží sirény vypnout a je zaskočen nečekanými událostmi. Carl, Maggie a Lori jsou uvnitř budovy izolováni od ostatních, Lori začíná rodit a žádá Maggie, aby jí provedla císařský řez bez ohledu na následky a Carl na sebe bere velkou odpovědnost. Mezitím Guvernér projeví lítost nad tím, že Michonne s Andreou chtějí opustit Woodbury, Michonne ho seznámí se svým podezřením, jakým způsobem zahynuli vojáci, s jejichž vybavením se Guvernérovi muži vrátili do městečka. Andrea však její obavy nesdílí a věří, že je Woodbury bezpečným místem. Po rozhovoru s Andreou přichází Merle za Guvernérem a žádá ho, aby mohl jít hledat svého bratra, jeho žádost se však nesetká s pochopením. Andrea se sice s Guvernérem loučí, ale při následném rozhovoru s Michonne se ukáže, že se jí z Woodbury odejít příliš nechce. (Necrotongue)

(více)

Recenze (17)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu jsem viděl velmi kvalitní epizodu, třetí řada se mi zatím jeví jako povedenější než řada druhá, nechybí akce a hlavně se děj vyvíjí, ve druhé sérii se příliš diskutovalo a příběh se dlouho vůbec nehýbal z místa. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A v řadách věznů je zrádce. Obyvatelé nového "vezeňského bydlení" jsou ohrožováni neznámým škůdcem. Je jen otázkou času, než ho odhalí a zlynčují. Mezitím se Andrea adaptovala ve Woodbery a vzhlíží ke guvernérovi. A v tu nejnevhodnější dobu si nastávající mamina usmyslí, že bude rodit. 90% ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, wow, wow. Zatiaľ (ak nie najlepšia) tak určite jedna z najlepších epizód celého seriálu. Musím sa priznať, že toto som nečakal ani vo sne. Je neuveriteľné kam sa seriál dostal od prvej, nudnej série a takisto je chválihodné, že scenáristom narástli gule. Excelentné. Posledných 15 minút som už nevládal... 95 !! ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice silný a brutální díl. Další mrtví. Tohle dokáže člověka rozesrat do mrtě. Svět, který znázorňuje tenhle seriál je drtivý, tvrdý a nemilosrdný. Svět který zlomí každého, svět v němž žít je opravdu peklo. Příběh l, který se sune kupředu nenechává vydechnout a každý další díl naše podstavy rozemílá dál a dál. Co mě ale štve je fakt, že postavy mizejí a docházejí l, takže přibudou další, lze to pochopit, ale s menším počtem úmrtí a menším náborem nových postav by to bylo lepší. Jinak moje neoblíbená řada mě i po třetím shlédnutí udivuje. Tady bezpodmínečný fullstar. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je neskutečně luxusní! Prvně jsem nechápal, co se ve vězení stalo, ale pak jsem si uvědomil, že vlastně jeden z přeživších vězňů Rickovi utekl. Ale jak je sakra možné, že přežil? To, co se zde odehrálo bylo ale naprosto super a třetí série je zatím totální bomba! Na konci je mi fakt líto Ricka. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl možná nejlepší ze všech... Neskutečné... Tvůrci si daly záležet aby porod vypadal opravdu reálně a tak jak to doopravdy je, což jsem nečekal, protože to se jen tak nevidí,... Nebejt opět divné linky s Guvernérem, tak bych si i ten díl užil daleko více... Skupiny získává dva členy ale přichází o jednoho velice oblíbeného a jednoho neoblíbeného (pro mě...) ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ty vole, stalo se toho nějak moc. Porod, bohužel mrtvá Lori, to samý T Dog. Michonne odhadla Guvernéra dobře, ale vypadá to, že se Andree pryč z městečka moc nechce. Z Carla se oficiálně stává chlap. ()

Reklama

Reklama