Reklama

Reklama

VOD (1)

Milton se za svůj hříšný život zločince dostal do pekla a zdálo se, že jeho temnou duši už nic nespasí. Pak se ale na Zemi zmocní šílená sekta jeho dcery, zabije ji a její dítě hodlá obětovat Satanovi. Milton chce stůj co stůj své vnouče zachránit a vydává se z pekla zpátky. Do cesty se mu připlete sexy číšnice, která bojuje proti bezpráví, ale přitom sama snáší bití od nevěrného muže. Spolu se vydají na cestu za záchranou malého dítěte, jenže v patách Miltona se brzy objeví pekelný vyslanec, který ho chce dostat zpátky do pekla. Úplněk, při němž má být malé dítě obětováno, se nezadržitelně blíží a bývalý hříšník s pronásledovateli za zády pomalu ztrácí naději na jeho záchranu. Když Milton najde sektáře, dojde k rozhodující vražedné přestřelce... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (831)

choze 

všechny recenze uživatele

Bonus k MACHETE. Cage se filmem prokilluje stejně nezáživně apatický jako Trejo a Lussier stejně jako Rodriguez tasí řadu trumfů, ale přesto většinu času nudí. Scénář působí sympatickým dojmem, že byl průběžně sepisován po nocích mezi jednotlivými natáčecími dny a stejně fajný je laciný look (film stál 50 mega!) bez ohrané grindhousové stylizace, zato se spoustou sedmdesátkové nahoty, sexu, násilí, vulgarity a snahy o coolovost (o satanismu nemluvě). Pobaví vychutnané, ale ne tarantinovsky onanistické dialogy a hlášky i poněkud rozpačitý comeback béčkaře Toma Atkinse a méně už secondhandová akce. Celá jedna hvězda pak jde na konto famózního Fichtnera (nominaci na Oscara prosím!) a božího závěrečného návratu do pekla podmazaného Meat Loafem. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z důvodu přespříliš volného času jsem na tomto filmu byl v kině ve 3D. No 3D ... na to zapomeňte!! Pár koleček po výbuchů aut se rozletí proti vám plus nějaký ten náboj v bullet time módu, ale to je tak vše ... Cage nehraje, Cage tam je, snaží se tvářit drsně (docela se daří), vypadat stylově (daří se na výbornou), a drsně hláškovat (vůbec se nedaří) ... Děj filmu je ale slušnej úlet, to jsem dost nechápal, vzhledem k tomu, že jsem netušil, co od filmu očekávat. Drsné, ujeté, srandovní ... Naprosto nenáročná zábava pro oddech a pobavení. Nic víc. Za ty 3* mi to stálo ... ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Pan Klec Řídí nasraně. No ani se mu nedivím, když mu na místě navigátora kunduje podivná, nesympatická, tymolínová statistka, která brala kurzy herectví a modelingu od své hispánské uklízečky a je schopna přesvědčivě ukázat pouze to, jaké má lesklé vlasy bez lupů a jak ji vítr za žádných okolností nerozháže dokonalý styling její bujné kštice. A tak se Mikuláš, opět s účesem jako od homokadeřníka, snaži s plynem na podlaze své ohyzdné americké kraxny zoufale dojet Constatina ve ferrari, ale i přes všechnu snahu tak tak dofuní maximálně k zadnímu vozu ujíždějícího vlaku své chcípající popularity. Je sice milé vidět, že ve svém požehnaném věku dokáže vystřílet mexický gang, aniž by vytáhl péro ze stárnoucí pornoherečky, které tímto způsobí akutní orgasmus, nicméně takovýto gerontofilní výkon vyvolá akorát žádost nevěřící jury o kontrolní vzorek moči a její laboratorní test na přítomnost modrého steroidu. Ještěže situaci alespoň částečně spasí dokonalý Žrec v podobě agenta Mahoneho, pár katalogových prdelek, nějaké ty kozy a konečně! nehoněná přístupnost! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jsem ten poslední, který v každém druhém komentáři zmiňuje, jak ulítává na akčních béčkách, se slzou v oku vzpomíná na 80. léta a za vzory má Arnolda, Jean-Clauda a Slye, jenže tahle šílenost zlomila i mě. Skvělé tempo, hlášky, sexy holky, zábavná akce a minimum srdceroucích proslovů plných patosu a hlouposti. Moderní akční béčka u mě mají rozhodně větší šanci než jejich předchůdci. Nicolas si jede svůj drsný styl, na hlavě má přilepenou hřívu z koně a mě to baví. Scéna, kdy souloží, střílí, kouří a pije whisky zároveň, je už teď kultovní. Amber dává zapomenout na Elishu a William je tak nad věcí, že se divák těší na každý jeho návrat na scénu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Docela netradiční příběh o jednom moc hodným a starostlivým taťkovi, kterému jeho (ne tak malou) dceru zabijou zlí lidé no a on musí… utéct z pekla, aby zabránil obětování své vnučky nějaký potrhlým kultem?! HELL YES! Drive Angry jako film zklamává na všech frontách. Jak na efektech, které měly být uzpůsobené pro 3D (ale v 2D vypadají vcelku směšně), tak na příběhu, který by se dal rozvinout ještě více (dialog z filmu: Jak se ti podařilo zdrhnout s bohovražednou zbraní? -Prostě jsem ji vzal.) A tím více rozvinout samozřejmě myslím, udělat si z toho ještě větší prdel. Protože tenhle film je prakticky dokonalá komedie, ve které se dočkáte spousty nevídaných věcí. Mimo jiné i toho, že skladatel Michael Wandmacher doslova vykrádá Hanse Zimmera a jeho soundtrack k filmu Inception (konkrétně skladbu číslo sedm - Mombasa.) Jinak důvodů, proč zhlédnout tento film je více - od kulervoucího castingu (Nicolas "poslední dobou na každý film kývnu" Cage se mi zde líbil více než v tomto filmu, Amber Heard je neskutečná žena a konečně se na plátně sešli dva mistři vedlejších rolí - William Fichtner a David Morse.) A upřímně doufám, že první zmíněný dostane i svůj vlastní film, protože postava účetního je zřejmě jedna z nejdrsnějších postav, co jsem za hodně dlouhou dobu viděl. Prostě a jednoduše - pokud se chcete kochat krásnými auty, ještě krásnějšími ženami a nechcete moc přemýšlet, tak se zkuste projet, ale bacha, některým se, podle jejich hodnocení, udělalo špatně. 70 %. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (11)

  • Scénárista Todd Farmer ve filmu ztvárnil postavu Franka. (Terva)
  • Nicholase Cage byl za svůj výkon nominován na Zlatou malinu pro nejhoršího herce. (Folky)

Související novinky

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

18.01.2013

To samozřejmě vyvolá spoustu spekulací o podílu Jamese Camerona na pátém pokračování ságy, kterou před téměř třiceti lety odstartoval. Teď ale fakta: produkční společnost Annapurna Films, která před… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Reklama

Reklama