Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (305)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Americký romantický komedie mě moc neberou, proto si vybírám jen ty, u kterých mám dojem, že by mohli za něco stát. Dál než se zdálo mi padlo do oka pro příjemné duo Justin Long a Drew Barrymore a i když se u takových filmů jedná vždy o stejný mustr příběhu, tak tato komedie je doopravdy i komedií a ne jen romantikou. Několikrát jsem se od srdce zasmál, protože tam byly už tak vtipný scény a když do toho některej ten Longův kámoš něco plácl, bylo vymalovaný. Takže jedná se o pohodovou komedii s dobrými a příjemnými herci (i když taková Christina Applegate mi někdy lezla pořádně krkem :-), u které se pobaví i lidé, kterým romantika moc neříká. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Na dneska som potreboval niečo dobré, nenáročné a vtipné. Umyl som si k tomu višne a pustil film a začal ládovať. Po krátkom čase som prišiel na dve veci že misku s višňami mám prázdnu a ta druhá že som začal zívať a krútiť hlavou že čo to pozerám. Tak som si naplnil misku ešte raz višňami a dal filmu šancu že sa rozbehne, že sa začnem smiať. Okrem dávky klišovitej romantiky, nezáväzného sexu a troška hlúpych dialógov som zistil že višne som zjedol, film dopozeral bez toho aby som aspoň troška pocítil dajaký druh emócie ... slabé slabé slabé ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Originálních romanťáku je poskvornu, proto tohle trochu osvěžilo vody...jenže ty grády, co to nabralo na začátku, začaly upadat asi po 45 minutách a pak už se to prostě nějak moc nezvádlo. Konec je bohužel prvoplánový a nikoho nepřekvapí, asi jsem čekala něco jiného...ale jinak jsem byla svým způsobem vážně překvapena, dokonce jsem si poprvé všimla, jak hroznou angličtinou mluví Drew (šlape si trochu na jazyk?). Jako filmový páreček byli příjemní a nenucení, bomba roku to asi není, ale pokud ji nebudete čekat, můžete být jen mile převapeni. ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to!!! V současnosti asi nejlepší romantika s komedií! Překvapila mě i blbounek Applegate. V pořádku!!!! 70% minimálně :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nenápadná,ovšem o to zábavnější záležitost,která potěší svým indie lookem,dobře napsanými dialogy a sympatickou ústřední dvojicí (navíc dobře doplněnou zbylým obsazením).I když se tvůrci nevyhnuli nějakému tomu klišé,dokázali ho tentokrát umně zabalit a necpat ho divákovi přímo pod nos...70% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

To už skoro vypadá jako syndrom kritiky za každou cenu. Konečně se objeví vtipná romantická komedie a stejně dostává od některých za uši. Vždyť tohle bylo zábavné, nenásilné, vtipné a dobře zahrané. Emocí navíc bylo tak akorát a finále nebylo zase tak patetické, jak je zvykem. Co chcete víc? ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Pekná zaujímavá téma. Mal som problém s tým, že sa mi hlavný hrdinovia nejako k sebe nehodili preto som im ani neveril nejaké to iskrenie. Ak má niekto podobný problém tak ak toto prekoná je to potom dobrá komédia s prvkami romantiky.(Hodnotenie 3,5) ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Chvilkami úsměvné a celkem povedený český dabing. Film ve mně ale nezanechal nic. Je to běžná komedie s jednoduchou zápletkou řešící milostný vztah na dálku. Jedině Dan a jeho hudba a hlášky skrz zeď byly něčím co mě opravdu pobavilo. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Drahá Drjů, je hezké, že hraješ ve filmu se svým milým, ale tímhle sis docela trhla ostudu. To by asi řeklo moje druhé já, jež je zaseklé v pubertě. Mé dospělé já říká, že se na to dá koukat, ale stačí jednou a pak to zapadne v davu. Tohle si na DVD koupí jen člověk, který si neváží peněz a neví, co je dobrá investice. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Standardna komedia, ktoru rezirovala len priemerna reziserka Nanette Burstein. Ale za to, ze Drew Barrymore komplet vyhasla a nema co ponuknut, tak dam 51 % ()

LTeez 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mé hodnocení je do velké míry ovlivněno tím, že mám za sebou také vztah na dálku... Jinak Drew okouzlující a Justin vtipný a sympatický... Celkově moc fajn film, po jehož shlédnutí jsem docela naměkko! ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Hlavní dvojice je sympatická, ale až na pár slovních přestřelek na začátku trochu nezajímavá. Ještě bych trochu omezila dva nejlepší kámoše, přidala víc Christiny Applegate a možná by to tahle romantika vytáhla i o hvězdičku výš. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Krásná romantická komedie. Dokonalý a vtipný příběh, který mě víc než překvapil! Krom toho, že film byl nádherný, tak hned úvodní song mě přivedl do parádní naladičky :-) 95% ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Vztahy na dálku stojí za hovno, tak proč by filmy o nich měly být lepší?! Začátek docela povedený, ale pak už jen nuda a klišé a nuda a klišé...Btw. připadala jsem si jak ti strejdové u večeře...díky za další film, co mě nutí zpochybňovat vlastní vztah. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Trochu klišé téma, ale přesto jsem se skvěle bavila. Justin a Drew si skvěle sedli a bylo tam pár vtipných momentů. Určitě se na něj někdy znovu podívám. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Překvapení se nekoná a ten svěží vánek jak tu někteří uživatelé poznamenávají to také není. Vztah na dlouhou vzdálenost je zajímavé téma a dalo by se z něho vytvořit něco daleko zábavnějšího a inovativnějšího. Drew Barrymore, ač ji ty blonďaté vlasy sluší daleko více mi je krajně nesympatická a to samé mohu říci o Justinu Longovi, takže v mém pohledu tam ta chemie mezi hlavními představiteli opravdu není. Momenty, které dílko lehce pozvedávají by se dali spočítat na prstech jedné ruky chromého bezdomovce a patřila by mezi ně hlavně Christina Applegate, ale i z ní mohli tvůrci vytřískat daleko více. Zklamán nejsem, jelikož jsem už od počátku k Going the Distance přistupoval poněkud skepticky a všechny mé prognozy se potvrdily. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná a normální romantická komedie. Dobrý je na ní, to že je světlá. Díky tomu to fajn utíká. Horší, že po třech dnech vlastně nevíte co se tam dělo. Takže vlastně nezbývá nic než Justin a Drew a jejich snaha o vztah na dálku. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná, osvěžující komedie se sympatickým obsazením a neotřelou zápletkou. Některé scénky jsou naprosto bezchybné a hodné zapamatování ... bohužel s ubíhajícími minutami se jejich četnost nenápadně, leč vytrvale snižuje - a závěr působí přece jenom maličko rozporuplně až rozpačitě. ()

Reklama

Reklama