Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, že je doba, kdy jsou NEJZAJÍMAVĚJŠÍMI lidmi NÝMANDI a že ten, kdo je naprosto nejtrapnější, tak ten dnes má nejvíce pozornosti a plní přední stránky i homepage různých médií. Ale pro boha živýho, co to tu vidim za zvěrstvo v hodnocení? Zkrátka a dobře, Kazma je neuvěřitelně trapnej mamlas, kterej se bojí svých prasečích oček, že by mu zničily slibně se rozvíjející kariéru virálního pitomce a nejpodřadnějšího tvora v bulvární branži, a tak nosí brejle a kameruje nesmysly před radiátorem ve sklepě budovy Streamu.cz. Musím podotknout, že je trapnej jak ani-nevim-co a virálně se prezentuje tím nejubožejším způsobem. Pak ještě rapuje někde v rádiu o smrti hokejistů. Provází ho jeden velký oblak nevkusu a to nejhorší z sebe dává na odiv právě v One Man Show, kde se snaží být vtipný nebo šokující. Jo a One Man Show by měla být o jednom člověku, nechápu, co tam teda u něj dělaj všechny ty Bartošový a Rytmusové. Všichni tu píšete, jakej je to hnus, ale hodnocení tři hvězdy NinadeL tři hvězdy definuje zlomkem 1/71? No lidi proberte se. Nejodpadovitější odpad ze všech. Převezl prý celé noviny, že ho zbil Rytmus? To je teda legrace, říkat Blesku noviny. To je teda legrace si myslet, že neotisknou cokoliv o Rytmusovi, i když vědí, že to není pravda. TO JE TEDA LEGRACE, myslet si, že bulvár ZAJÍMÁ, co je pravda. Sociologický vědče exaktní experimentátore velký KAMILE, uč nás! Uč nás, prosím, jak se to dělá. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Po uvedení "2. generace" zvyšuji na 4 hvězdy a přepisuji komentář. Z mého pohledu jde o vysoce užitečný projekt, neboť zvyšuje mediální gramotnost národa. Na "1. generaci" si Kazma udělal jméno. Ale už počátku tam byla přítomna určitá kontroverze, drzost i nadhled. 2. generace s kontroverzí pracuje mnohem výbušněji, hlavní ingrediencí je ale mystifikace, práce s médii a profesionální produkce. Dalším prvkem je i určitý společenský přesah. Někdy je to ale překombinované - viz díl Mareš / aktivismus proti nehodám / song proti hejtování na sociálních sítích... Tuhle konstrukci málo kdo urží v hlavě pohromadě. I když jde někdy (často) pořad přes čáru a Kazma si koleduje, držím celé partě palce. ()

Reklama

Shizle 

všechny recenze uživatele

Už docela dlouho a vytrvale jsem Kazmou pohrdal, a až teď, díky hypu okolo prvního One Man Show celovečeráku, jsem se nad celým mým postojem k jeho tvorbě zamyslel. Došlo mi, že jsem až na díl s Prostřenem skoro nic z One Man Show neznal, a tak jsem to napravil. Zaprvé musím říct, že Kazma a Markus byli naprosto jedinečná dvojka a jejich vzájemná dynamika byla pro celou show to nejzásadnější. A zadruhé, první generaci One Man show neberu vůbec v potaz, protože ta by byla sama o sobě tak maximálně na dvě hvězdy a na ČSFD by si obě generace zasloužily nějak oddělit. Takže k druhé generaci, kterou jsem viděl až na "Kazma v práci" celou, musím říct, že mě dost překvapila. Díly "Prostřeno" a "Bucket List" jsou takřka bezchybné, "Tripleshot", "Marešovo Ferrari" a "Jim Carrey" super, zbytek takovej průměr. Ale právě předposlední Kazmův počin "Zakopal jsem auto" je ze všech nápadů úplně ten nejslabší. Asi se začala projevovat Markusova absence. Těžko si představit, jak to bez něj bude vypadat dál. Každopádně, celkově je One Man Show dost ojedinělá a občas zajímavá věc, a to i na světové poměry, jen moc nechápu zbytečné bizáry typu ponožek "Jezdit na skůtru je jako šukat tlustou holku...", které celé show jen škodí a zbytečně ji v médiích shazují... Pro jednou nebudu contrariánem a jsem zvědavej na film. EDIT: Film je jen další slabou epizodou, ukazující naprosto zásadní roli Markuse a dopady jeho absence na projekt. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nejednou si soudný člověk pomyslí, jestli ten "slavný" Kazma vlastně fakt něco umí. Jestli je to provokatér, (úmyslný) blb, pozér, chvástal, erotoman, kokot, trapák a výčet toho, co by mohl být, by byl jistě úctyhodný. Stejně by se tím nic podstatného nezměnilo. Kazma Kazmič, jak si obsedantně říká, by zůstal stále tím "pochybným" moderátorem ze Streamu, který tam, zřejmě z čiré nudy, zaplácne i splácne desetiminutovku se známou osobností. Důležité je poznání, že se z toho "randevous" vlastně divák nic nedozví a je to v podstatě celé o píčovinách. Ano, Kazma to shodí do své mimořádně osobité roviny, kdy ho vlastně nebaví vést tradičně upjatý rozhovor o pracovních i kariérních úspěších pozvaného hosta, ale že zkrátka a dobře musí neustále pičovat. Jeho vlastně ani odpovědi nebaví, na běžném formátu rozhovoru jeho pořad nestaví. Je to vše posazené do roviny antitalk-show, do které jde každý host na vlastní nebezpečí. Kazmova síla je v cílené provokaci, ostatně v tom je kadet, a nic si nenalhávejme, každý čeká, co se ve studiu, případně mimo něj, posere, co hodí Kazma přes"hranu" a tím pádem vzrůstá šance, že host je vyveden z míry, a v tom lepším případě se naštve, v tom horším odejde. Moderátor přesně ví, jak zapůsobit, avšak občas tlačí poměrně méně přizpůsobivého hosta až moc křečovitě do kouta. Výsledkem je třeba i nevtip, což v Kazmově případě není žádný problém. Je neochvějně přesvědčen, že je za každou cenu vtipný. Dost záleží, kdo mu do studia přijde. Pokud je to někdo hodně respektovaný, je s Kazmou poněkud zle, protože ten se rozmýšlí, jestli takového váženého hosta rozhodit a znemožnit. Tím vznikají poměrně nudné díly, které dohromady nic zvláštního nepřinesou. Pak je však kategorie kontroverzních a nebo nějakým způsobem zajímavých hostů. A to je přesně Kazmova parketa. V tu chvíli se z něj stává nezvladatelný živel, který má jediný cíl a to dostat "vypečeného hosta do úzkých, vypreparovat ho, tímto tahem se většinou k divákům dostane nějaký výborný díl, který fakt baví. Kazma zřejmě nikdy nepřejde práh svého stream působiště, a pokud zůstane ve formě a nebude ze sebe dělat vědomého trapáka, ale trapáka, co umí pobavit, tak je jeho moderátorská disciplína tou hlavní atrakcí na show pouti. 60% ()

Tribe 

všechny recenze uživatele

První generace One Man Show byla průměrná talk-show, na kterou jsem se sem tam koukl... ale druhá generace, která započala Katy Perry, a následně pokračovala mega podvodem s falešným Jimem Carreym na Českých lvech? Geniální! Yes Man? Geniální! Jestli to takhle bude pokračovat dál, tak se máme na co těšit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)
  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)

Reklama

Reklama