Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

mira007 

všechny recenze uživatele

1. generace mi přišla stupidní úplně stejně jako patvary jůtuberů, jenže u druhé generace klobouk dolů 1) Jim Carrey na vyhlášení Českých lvů 2) nabourání Prostřena 3) cesta na MS v hokeji v Rusku v kufru předváděcího vozu a následná akce Dacjukova brusle a cesta z Ruska bez víza domů. 4) bitka s bodyguardy Justina Biebera .... musím dát plný počet, protože jsem na nějaké ty akce koukal fakt nevěřícně fascinovaně s otevřenou pusou. ()

Aragorn 

všechny recenze uživatele

Show je celkem zábavná, bohužel v posledních letech už klesá její kvalita. Kazmovy zřejmě došly ty nejlepší nápady, možná by bylo nejlepší, kdyby show skončila, aby si nepokazila svou pověst. Dalším problémem show je, že to má vypadat reálně. Bohužel se tomu opravdu těžko věří, když se v jednom z posledních dílů setká Kazma s papežem díky tomu, že je influencer. Papeži Františkovi však nezáleží na tom, kdo má kolik sledujících na instagramu nebo to, kdo je jak slavný a kolik má peněz. Papež František dbá na úplně jiné hodnoty. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Začátky neznám, dřív jsem nesledoval, nevyhledával. Ale Kazma „dospěl“, má nápady, prachy, velký ego a hlavně kuráž. Co jsem viděl, bylo značně nevyrovnané, ale samozřejmě největší pouták Karel z Prostřena, který žije se slepicí, spí v rakvi i s důchodkyněmi a občas si ze vzteku demoluje byt, je na oba palce nahoru. Justin Bieber zrovna tak. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kazma byl svého času neskutečný čurák (nebo se tak spíš sám choval), ale postupem času jsem si ho docela oblíbil. Začal na sobě makat, jeho práce má i určitý smysl (alespoň někdy) a to nepočítám jen jeho provokaci s pořadem Prostřeno. Dokáže ze sebe i z druhých dělat idiota, ale umí i pobavit a kdo chce, bude ho sledovat pravidelně. Kdo nechce, tak na něj sere… ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento Kazma je čistý blázon v dobrom slova zmysle. Nachytať na hruškách také množstvo ľudí a spraviť si z nich kvalitnú prdel, to som ešte asi ani nevidel. Je tu pekne vidieť jeho evolúciu, nakoľko prvá séria je skôr o vtipných rozhovoroch s kadejakými celebritami, kdežto v druhej sérii to naplno rozbalil a ukázal svetu vysoko precízne naaranžované a s pridanou hodnotou vyšpekulované gagy, o ktorých som nemal ani tušenia, že je za nimi práve tento človek, aj keď som o nich vedel. Klobúk dole a tešíme sa na ďalšie projekty. 70 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)
  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)

Reklama

Reklama