Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Buď slyšet! Buď silný! Buď hrdý! Je čas to naplno rozbalit a rozproudit zábavu se zbrusu novým Disneyho filmem, ve kterém hlavní roli hrají Bridgit Mendlerová a Adam Hicks. Ve filmu navíc uslyšíte deset báječných nových písní! Pět nejdrzejších prváků musí zůstat po škole a nejprve se zdá, že nemají vůbec nic společného. Díky hudbě si ale mezi sebou vytvoří pevné vztahy a zjistí, že dohromady tvoří tu nejzajímavější kapelu v dějinách. Tváří v tvář různým překážkám si Olivia, Stella, Wen, Mohini a Charlie uvědomí, že když si budou vzájemně důvěřovat a nevzdají se svých snů, dokáží velké věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

MELODY 

všechny recenze uživatele

Týnejdžrovské hudební filmy posledních let lze rozdělit do dvou skupin: pozlátkově nablýskané a vystajlované (Camp Rock, High School Musical...) a trochu syrovější, leč uvěřitelnější (Rock na střední). Tenhle kousek patří k tomu lepšímu v první skupině. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony naprosto strašné. Hudba průměrná. Klasická dnešní dysneyovská víkendová vycpávka programu. ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Filmy made by Disney jsou jedna velká bonboniéra - všechny kousky jsou plné cukru a vy jenom musíte mít trpělivost a prokousat se k těm, které vám opravdu chutnají dřív, než vám ty předešlé zkazí zuby... A přesně takovým chutným bonbónkem je Lemonade Mouth. Nemá cenu si nic nalhávat - pořád je to pohádka z pohádkového světa, kde všichni vypadají pohádkově bezchybně, všichni umí pohádkově hrát a zpívat a všichni (až na pár těch trošku zlých, samozřejmě...) jsou pohádkově dobráčtí a zásadoví. Ale určitý progres se upřít nedá a zejména hudební stránka filmu je bez debat výborná a ústřední Determinate je prostě chytlavější než... něco co hodně dobře chytá :D Vývoj Disneyho hudebních filmů je jako lanovka na vrchol hory. Po zastávkách HSM, Camp Rock, Hannah Montana a Lemonade Mouth se pomalinku šoupe k vysněnému vrcholu - skvělému hudebnímu filmu. Tahle není špatná, ale k vrcholu je stále ještě poměrně daleko... ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

"Nejlepší Disneyho filmový muzikál" !! To sice není bůh ví jak vysoké hodnoceni, ale je to překvapivě koukatelné i poslouchatelné ;-) UPDATE: doma to díky synovi hrálo celkem často a ty písničky, přesto, že to nejsou (kromě Determinate) žádné top hity, jsou chytlavé a zapamatovatelné!! Nejlepší postavy: skvělý Christopher McDonald a z těch mladých Naomi Scott a Blake Michael ;-) ()

Talina 

všechny recenze uživatele

No na to, že je to z produkce Disney, tak je to hodně povedené. Má to sice typický děj a typické teenagerské románky a šarvátky a blabla , ale díky povedeným písničkám a sympatickému hereckému obsazení mi to nevadilo ani trochu. ()

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Film pre mladých o vzniku vymyslenej skupiny Lemonade Mouth. Film je podľa mňa taký fajn priemerný. Páči sa mi na ňom najmä to, že sa tam všelijako nemotajú vzťahy a je naozaj viac menej o skupine, ale zároveň hovorí o rôznych životných situáciách týchto mladých začínajúcich hudobníkov. Hudba vo filme celkom ujde proste film do pohody. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Songy boli naozaj uzasne to sa musi uznat. Tento film vlastne podla mna poukazoval aj na problemy normalnych teenagerov - rodicia vas ignoruju - chcete aby vas zacali brat vazne, snazite sa presadit, ziskat toho koho mate radi... mozno o toto v tom filme neslo, mozno islo cisto o hudobny film a mozno sa mylim no takto som to cele videla ja...hoci tam boli iste veci ktore by som zmenila myslim si ze tento film si zasluzi 4*!!! :D ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Pěkný film s pěknými písničkami. Ač z téhle doby, není to přehlceno mobily, počítači a parta lidí, která se zprvu vůbec neznala, dokázala být slyšet. ()

Wooke odpad!

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že herecká kariéra v USA sa dá rozbehnúť hocijako...aj za cenu trápnej detskej minulosti...ale čoby sme dnes nespravili kvôli peniazom. ()

elleyne 

všechny recenze uživatele

I když to je film pro náctileté z produkce Disney, tak podle mě byl jeden z těch opravdu lepších. Líbil se mi ten pozitivní duch celého filmu, a myšlenka, jak je důležité za něco bojovat. ()

dayslypper 

všechny recenze uživatele

Pro lidi, kteří mají co do činění s kapelním hraním a hudební produkcí celkově, naprosto vřele doporučuji. Na mne jako už přestárlého pětatřicátníka dýchla přesně ta nostalgie, kterou tvůrci zamýšleli. A vlastně i nápad něco rozjet i v mém městě a dát tak děckám možnost k něčemu, o čem jsem si já sám mohl za svého mládí možná tak nechat zdát. A co se týče těch mladších diváků, nepochybuju, že v tom najdou také hodně inspirace. Přiznám se, že ke zhlédnutí filmu mne přivedl Aladdin, ze kterého jsem byl unešen a kde hrála Naomi Scott. A musím se přiznat, že mne osobně Lemonade Mouth oslovil víc, než Camp Rock i Muzikál ze střední. Když už se snížím na úroveň gaučového filmového kritika, kterých je tu tradičně většina, a vlastně ani nechápu, co tím ti lidé sledují, tak co se týče hudebnických kvalit vycházejících hvězd, tam Disney Channel zklamat snad ani neumí. Už tehdy Naomi Scott vystrkovala růžky, jen ten příliš dětský hlas v českém dabingu jí moc nesedl. Naopak mne překvapilo, že Hayley Kiyoko (zatím) neprorazila v nějakém celovečerním velkofilmu. Role rebelující kytarisky a kapelnice se ujala naprosto s bravurou a jako vegan dávám scénáristům velké plus i za scénku, kde bylo řešeno vegetariánství. Jen si říkám, proč vlastně USA je nejkonzumnější kulturou na světě, když jsou všichni odkojení na pohádkách a filmech od Disneye, kde je vždy dbáno na vykreslení dobrých a špatných charakterových vlastností. ()

Todd_Hewitt 

všechny recenze uživatele

Jediný film z produkce Disney Channel, který se mi opravdu líbí a který mě dokázal pořádně zaujmout. Skvělí herci, písničky a tak. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

No dobre , Disney. Nie som nejaký fanúšik zliepaniny pre popukaniachtivých amerických tínejdžrov , ale nemôžem si pomôcť , tento film sa mi páčil. Mal svoj príbeh , pesničky sa tentoraz celkom dali , dve dokonca pomáhala dať dokopy aj hlavná predstaviteľka Bridgit Mendler. Pre mňa je klasická školská atmosféra USA ako voda na mlyn , taže fajn aj toto. Určite vás to až tak nedostane , ale nádherný a v mnohom aj dojemný príbeh. Podaný očami tínejdžrov , pravdaže. ()

Infantryman 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení od Disney Channel.I když nejsem cílová skupina pro kterou byl film vytvořen,moc se mi líbil.Příjemná hudba,dobré obsazení,sic předvídatelný děj,ale se spádem. Člověk znovu zatouží se vrátit do školních škamen ;-) Disney not Dead... ()

Andrea_Amaya 

všechny recenze uživatele

Tento filmový muzikál má skutečně něco do sebe. Střetnutí těchto 5ti charakterů, které spolu vydrží mne nadchlo a písně jsou neuvěřitelně podařené. většinu z nich poslouchám ještě dnes - kupříkladu skladby Determinate a Turn up the music. Ačkoli příběh byl vymyšlen dobře, celkem se film v mých očích shodil tou eskapádou u konce filmu. Scény jak si bubeník zlomí ruku, zpěvačka onemocní a další úrazy mne přiváděly v úžas a po prvních dvou už jsem jen hádala co se stane těm ostatním. Navíc tím, že se ještě pokusili v tomto stavu vystupovat jsem pomalu, ale jistě začínala uvažovat, zda to radši nevypnu. Když jsem však přestála tohle fiasko, dostala jsem se k závěru filmu, který se mi skutečně líbil, i když to nebylo žádné strhující a překvapující finále. Proto dávám 3 hvězdičky, i když bych možná dala radši 3 a půl :). ()

Petra46 

všechny recenze uživatele

Ach, Disney, Disney. Proč? Marně pátrám po tom, kdy nastal ten zlom, po kterém se přestaly vytvářek kvalitní animované pohádky pro děti (které často potěší i dospělé) a začlo se ze všech stran hrnout tohle - těžko hledám slova, jak to nazvat. Toto je už x-tý počin podobného (stejného) konceptu a i když jsem měla tu 'čest' vidět jen zlomek podobných filmů/muzikálů, troufám si říct, že opravdu nejsem fanouškem. Konkrétně tomuto filmu (i přesto, že byl dokoukatelný) naivita lezla snad i ušima, o předvídatelnosti ani nemluvím (snaha to trochu 'zdramatizovat' byla smutně směšná). Jsem člověk, co má rád a ocení kvalitní hudbu - tyto jistě velmi melodické, snaživě líbivé písně, zazpívané a zahrané průměrně talentovanými dětmi, jejichž jména si nikdo nezapamatuje, však nedokáži plně docenit. Přesto to nedosahovalo debility některých Disneyovek - ano, tohle je kompliment! Takže dám z mého pohledu štědré **. ()

Breeg 

všechny recenze uživatele

U mě dobré. Pohodová oddychovka. Velké překvapení a dokonce jsem se bavil. Disneyovek se mi to často nestává. To je za +. ()

Reklama

Reklama