Reklama

Reklama

Many a Ellie mají již skoro dospělou dceru Broskvičku, která by se ráda stala členkou party mladých mamutů a také přítelkyní krásného mamuta Ethana. Ellie stojí za svou dcerou, ale Many si myslí, že to pro Broskvičku není vhodné. Je to klasický případ otce, který nechce vidět, že jeho milovaná dcera dospívá... Sidova ztracená rodina se náhle objeví a Sid je šťastný, že se na něj nevykašlala. To se ale velmi mýlí, jeho rodina se tu zastavila jen proto, aby se zbavila ještě i babičky, která už dost zapomíná a občas se chová podivínsky. Veverčák Scrat, který miluje žaludy, se pokusí jeden zasadit, jenže tím způsobí doslova katastrofu – dojde k posunu zemských desek a oddělení nejen kontinentů, ale také party přátel. Manyho rodina je na jedné straně a prudký mořský proud unáší opačným směrem Manyho, Diega a Sida s babičkou... Vtom se na obzoru objeví loď a přátelé se radují. Je to však předčasná radost protože to je pirátská loď a pirátům rozhodně nejde o to, aby naše přátele zachraňovali. Kapitán Gutt není žádný dobroděj a přátele zajme. Přátelé se však nevzdávají... (TV Prima)

(více)

Videa (47)

Trailer 2

Recenze (721)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabsi dil. Porad je to sice zabava a tech 80 minut utece jako nic, ale uz to nejak neni ono. Zbytecne moc postav, tvurci se snazi neustale nakusovat nejaky vedlejsi linie, ale vysledek je stejne jen zmatena a kolikrat nelogicka nastavovana kase. Foru krapet ubylo na ukor akce, ale i tak se da sem tam necemu zasmat. Animace o fous lepsi nez predchozi dily. Takze vicemene jsem dostal to, co jsem cekal. Lepsi 3*. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Séria Ice Age nikdy "netrpela" dobrými príbehmi. Jednotka to ešte zachraňovala vtipmi, dvojka bola v podstate fiasko, trojka sa snažila prísť s niečim novým a štvorka je jeden veľký gýč. Skôr gýčik, lebo na film sa nedá veľmi hnevať, ale každú minútu som si uvedomoval jeho zbytočnosť a prostoduchosť... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[76%] Paráda, počtvrté tu máme dobu ledovou a tentokrát v pohybu! ;) První dva díly mě moc nebavily, ale dokázal jsem je aspon lehce nadprůměrně ocenit. Trojka mě překvapila a téměř nadchla a tato čtyřka? Ta moc za skvělou trojkou nezaostává, takže jsem rád a překvapen, že mě doposud sedl třetí a tento čtvrtý díl víc než první dva. Dějem je to zde alespoň něco jiného a záporácký opičák mě spíš pobavil, než abych se ho bál – ale o to zde určitě šlo. Veverčák Scrat opět nezklamal, zde byl snad nejlepší ze všech dílů. Takže i když jsou další díly už slabší hodnocením co čtu, tak já se přesto na ně těším, minimálně na následující pátý díl s podnázvem Mamutí drcnutí. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že kvalita dílů tolik klesá, spíše se tohoto typu humoru člověk rychle přejí. Několikrát jsem se upřímně zasmála, ale byly tu i chvíle, kdy mi bylo částečně trapně. Především ve scénách s "Broskvičkou", tahle dějová část splňovala prostě všechna klišé a tvůrci ji snad okoukali odněkud z Hanny Montany. S pirátskou písničkou je to podobné. Zkrátka nesnáším, když se ve filmech zpívá. A když to dělají zvířata, je to o to horší. Jinak to bylo fajn. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,AŤ SE DĚJE COKOLIV, NIKDY SE NEVYKAŠLEŠ NA PŘÍTELE....“ /// …a rodina je základ státu i v době ledový… Ta mamutí má problémy jako každá jiná. Broskvičce se totiž začínaj zapalovat lejtka (ještě že né … fuj! Pro děti vole!). No a Many, jakož to starostlivej fotřík to špatně nese… A aby toho nebylo málo, zachvěje se Země… Všechno je akční, všechno se pohybuje, všichni jsou ukecaný a zřejmě i 3dé bude úplně 3dé. Ale jinak je to taková pohádka s postavičkami z Doby ledový, kde už ani ten Scrat pomalu nemá co hrát. Možná je na čase to nechat roztát…. i když parchanti asi budou proti. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem spíš na ty mamutí holky voplácaný, než na vyhublý kozy. 2.) Netrpělivě čekám na okamžik, až Broskvička přestane bejt malá holčička. 3.) Thx za titule ,,unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ n ()

Galerie (50)

Zajímavosti (20)

  • Pôvodne bola postavička Gutta/Čreva (Peter Dinklage) navrhnutá ako medveď, ale nakoniec sa výtvarník Peter DeSève rozhodol pre opicu - kvôli flexibilite a štyrom rukám, ktoré sú vhodnejšie pre hojdanie sa na lodi. (misterz)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 161,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 877,2 mil. (NIRO)
  • Původně měl jedné z postav propůjčit hlas Jeremy Renner. Kvůli účasti na dalších projektech však musel odstoupit. (oje)

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama