Reklama

Reklama

Vytí vlkodlaků: Znovuzrození

  • USA The Howling: Reborn (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Will Kidman ve svých osmnácti letech zjišťuje, že jeho matka byla při porodu pokousána vlkodlakem a zemřela. Přesto ho ještě stačila porodit a Will je tedy napůl člověkem a napůl vlkodlakem. Nyní na prahu dospělosti si ale musí vybrat, na čí stranu se vlastně přikloní... (Nova Cinema)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Blbost jsem čekal a blbost to byla, ale musim přiznat, že to bylo místy snesitelnější, než většina teenagerovských upířin a vlkodlačin. Možná i proto, že hlavní potterovský hrdina nebyl tak nesympatický jeliman s vyrýsovanou postavou a mimikou medvěda a určitě proto, že tu byla Ivana Milicevic a ta je všude nehorázně sexy. 40% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci tak trochu jinak, Will se až v dospělosti dozvídá co je vlastně zač a musí se s tím srvnat, což není moc lehké, zvlášt kdy jsi najde krásnou holku (Lindsey Shaw) , která, ale není jako on. Těžko říct jestli tohle počítat k serii Kvílení vlkodlaků? Já osobně to mezi to moc nepočítám. Nebylo to zlé, ale něco tomu chybí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Scéna s oknom je napríklad niečo, čo by sa v žiadnej z predchádzajúcich častí nemohlo objaviť. A finále je pomerne akčné, plné vlkolakov, ktorí nevyzerajú dobre, ale ani zle. Bohužiaľ, scenár rozhodne moderný nie je. Naopak, až ma zaskočilo, koľko klišé a zastaraných blbostí obsahuje, pričom tvorcovia ich evidentne myslia smrteľne vážne. Mne osobne síce sedia horory bez humoru, ale i tak som bol otrávený z toho, ako som musel pozerať smrteľne vážnu hlúposť s vlkolakmi-stredoškolákmi. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Čau, tak co, už máš ten scénář hotovej?" - "A jak bych moch? Dal si mi na něj víkend!" - "Ty vole, to ti na takovou kravinu muselo přece stačit." - "Já mám jenom zhruba načrtnutej příběh, ale je tam spousta masek, sexu a krve." - "Na to se vyser, na to nebude rozpočet!" - "Počkej, počkej. Vždyť v původní sérii toho Howlingu tam všechno bylo, tak proč to tam nedat zase?" - "Nic z toho tam nedávej! Jakobys nevěděl, co ty lidi dneska chtěj. Buď třpytící se upíry, nebo teplý vlkodlaky. Dej tam samý mladý a hezký lidi, zasaď to do školního prostředí a je vymalováno. Víc nepotřebujem! Hlavně, ať je to zejtra hotový." - "Už zejtra? A co dialogy? To přece nestihnu!" - "Musíš. Tak tam něco napiš, aby to na oko vypadalo, že to má nějakej děj, no a při natáčení budem hold improvizovat." - "Super, tak jo, zejtra se teda uvídíme." ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 52%***TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// PLUS: vyvrcholení, přesněji poslední půlhodinka, Landon Liboiron dobře zahrál obě polohy a celkově zajímavý přerod z obyčejného studenta, Lindsay Shaw docela zaujme, i když trošku přehrává MÍNUS: méně známe tváře, hodně laciný rozjezd./// Shrnutí: Po letech se nám vrací průměrná hororová série na kterou se už skoro zapomnělo. Z počátku to vypadá hodně lacině a celkem nudně. Postupně to začne být zajímavé a v závěru lepší než by jste čekali. Efekty na dnešní dobu neohromí, ale ostudu nedělají. A ke konci se z filmu vyklube celkem koukatelná televizní podívaná. Pokud vám nevadí velká předvídatelnost a mnohokrát viděný scénář, budete myslím spokojeni./// PS: To že vlkodlaci žijí mezi námi je jasná věc (podle filmařů), já ovšem žádného zatím nepotkal. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama