Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (804)

genetique 

všechny recenze uživatele

Stone sa pomaly začína vracať na výslnie a mnohým z nás ukázal, že o gule predsa len neprišiel počas natáčania filmov s vojnovou tematikou. Knihu som, samozrejme, nečítal, ale myslím, že to mohlo byť celkom kvalitné psycho. Film napriek svojej stopáži ponúka kvalitnú zábavu od začiatku do konca. Zábavu hovorím preto, lebo si myslím, že by mohol byť spracovaný v oveľa vážnejšej a dramatickejšej tónine, no nakoniec mi tento štýl filmárčiny sadol v danom momente úplne perfektne. Elitné herecké obsadenie dokázal Stone elegantne ukočírovať, rovnako ako aj permanentné striedanie lokácií, zvratov a záverov. Film z pohľadu hlavnej rozprávačky, ktorá je jednou z hlavných predstaviteliek bol osviežením, dialógy na jednotku a atmosféru dokonale dotvárali herci vo vedľajších úlohách, ktorým boli ich roličky priam ušité na mieru. Hlavné trio hercov sa síce snažilo, ale bez ostatných ostrieľancov by bol film veľké herecké sklamanie. Celkový dojem teda nepôsobí úplne konzistentne, a to je jediná chybička krásy, ktorá ho pripravila o plné hodnotenie. Chybička malá, ale podstatná. 85%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po naprosto zbytečném a nudném pokračování Wall Street se Oliver Stone alespoň částečně vrací v podobě v jaké jej absolutně respektuji. Nepřišlo mě že by film byl nějaký násilnější než spousta jiných. Nekoukáme se rozhodně na něco co bychom již dříve někde neviděli. Film solidně šlape, hlavní hrdinové mají o motivaci postaráno a Benicio Del Toro je absolutně skvělý! Čím to je, že s Mexičanama se prostě nevyplácí vyjebávat. Viz seňor Macheta. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Sebeperspektivnější zěmědělec, orientující se například na mrkev nebo petržel, má oproti těm s jinými plodinámi velmi smutný život! Ano, může si sice perfektně posílit horní jedničky intenzivním hlodáním, jeho hovězí vývar je zajisté chutnější než u konkurence, avšak posedne li jej ze všeho toho pěstění chandra, své produkty usuší, ubalí a vyhulí jen s velkými obtížemi a nechce li ráno chrchlat nepochybně zdravé, ale nestimulující hleny petrželové natě, může se někdy cítit velmi ochuzen. Nikdy totiž například nepozná a nepochopí ty čarokrásné okamžiky, jak se dá v hodinovém záchvatu upřímného smíchu válet pod stolem, když spolusedící po třetím kole pronese jedno z, na první pohled obyčejných, ale v určité atmosféře třeskutě vtipných, slov, jako je třeba "Bagr". Rovněž zabušit si pár hodin do vhodně stimulované roštěnky je pro zdravého, heterosexuálního jedince s jindy průměrnými až podprůměrnými výkony velmi egopovzbuzující, zvláště, když ráno poslouchá ty ódy, že takhle se jí vaginální muskulatura v životě nestahovala, a to ani s nejvyhlášenějšími kolonádními obšousty. A to až si ho jednou mázne koksem, vytáhne ji celou kundu ven, protože se za orgastického řevu nebude chtít pustit, kráva nezkušená! Konopí z vás prostě někdy udělá totálního frajera a alfasamce. Dva nadějní agrokulturisté v našem příběhu frajeři jsou. Až na to, že tvoří pár, nebo lépe řečeno tripl, no, možná trio bude nejvhodnější, s mimořádně odpudivou blonckou, co ve svých pětadvaceti vypadá na čtyřicet, mají skvělý život. Nehádají se ani, kdo bude na švédském stole vepředu, obsah THC v jejich plodinách plní normy Agrární komory na dvěstě procent, zvolená, marketingová strategie zafungovala dokonale a trh je nenasytný, a tak si mohou užívat plody své práce bezuzdným cestováním a proháněním se v šestilitrových mechanických hračkách, které podle posledních výzkumů velmi dobře přispívají k sexuálnímu vzrušení žen. A jak říkáme my, automechanici, při dobře namazaném podvozku se ani nemusíte srát s vystříkáváním dutin! Tahle idylka však trvá jen do chvíle, než jim jejich úspěch začne závidět mexické Jednotné kartelové družstvo (JKD), vedené obstarožní předsedkyní Salmou, která si kvůli filmu dokonce oholila i kníra! No řekněte, není to šílené, co všechno jsou schopni ti herci obětovat, jen aby se zviditelnili? A JKD se jme naše frajery brutálně kolektivizovat. Ti, kdoví proč, do družstva nechtějí a vznikne z toho dokonalá, perfektně zahraná, výborně zrežírovaná a excelentně napsaná akční polízanice!! Pan Šutrák vytáhl od doby, kdy nechával zfetovanou Půlku chlapa běhat po džungli a kosit rýžožrouty, snad svůj nejlepší, jednoznačně pětilebkový matroš, který musí potěšit snad i nejzarytější odpůrce kolektivizace zemědělství! Paráda!! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Super film, co opravdu strhne příběhem, který mi po traileru přišel trochu podivný. Aaron Johnson a Taylor Kitsch jsou skvělá dvojka a fakt jsem jim fandil. Jasně je to přitažený za vlasy, že dva mlaďoši mohou soupeřit se supermocným kartelem, ale je to podané zábavně a poutavě. Oliver je holt stále kanón. Škoda tedy rozplizlého konce, který mi malinko zkazil dojem z fakt bezvadnýho filmu. BTW Blake Lively byla fakt nevýrazná a dračice Salma ji i ve svém věku totálně válcuje. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zpočátku docela naivní selanka o milostném trojúhelníku, prorostlém kořeny ganjy. Jenže to by to nesměl být Stoney. Vizuální vytříbenost je samozřejmostí, krvavá brutalita unrated verze (mohla být ale o pár fucků bohatší) přidává dobré dvě hvězdy. Taylor Kitsch se v téhle roli vysloveně našel. Del Toro hraje toho největšího sráče s očividnou chutí a Travolta vyfasoval další fajn roli. Akční scény patří ke špičce, stará škola se pozná. Další takový kousek s lepším scénářem prosím. P.S: Vyzvánění s tóny "Pec nám spadla" je otravné, ale potěší. Nezabíjej mě prosím, mám tři malé děti. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Postava Eleny (Salma Hayek) je voľne založená na Mireya Moreno Carreone, prvej známej mexickej šéfke kartelu. (Astonko)
  • Herec Jake McLaughlin byl při filmování součástí incidentu jednoho z transportérů. Vozidlo při cestě z kopce ztratilo kontrolu nad řízením a skončilo ve strži na střeše. (Roman.Ticka)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama