Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný trash! Tak to vypadá, když je scénář v hlavě, dialogy v prdeli a diváci v paži a to pak žertovné momentky invalidy V.Rhamese už jen stěží něco vyžehlí, nicméně, bylo to evidentně točené "just for fun" a tak nechávám při hodnocení prostor shovívavosti. Apropo, ač se nakonec ty dravé, z čínského PVC vyrobené rybičky v aquaparku do sytosti nadlábly, nejvíc nažraný mi tam připadal Hasselhoff.. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Filé a film-salát bramborový, piraňa u telky v křesle si hoví. Na souš když vylezla, do 3D dolezla, boty si koupila, zkrátka ženská... hýřivá, hubatá, suchozemská." Moje duše ekologa a militantního ochránce přírody pláče. Dvě kikiny v bikinách mou nebohou rybičku, půlmetrovou piraničku, rozmlátily naplacato, placatým kamenem. Potvory jedny! To mě natolik rozrušilo, že jsem filé, připravené k obalování ve strouhance, omylem začal naklepávat paličkou. Ale moje chyba, nemám u vaření čumět na film. Čili oběd v prdeli, piraňa zakousnutá tamtéž (při ošukávání trysky ve vířivce) a jen průměrný zážitek při návštěvě zubatého a hanbatého topless aquaparku. Sice velké stádo koziček, popásaných vrásčitě kozatým starým kozlem (autogram od Fishhunter Hasselhofa mám, podepsal se mi na... harpunu), plus kvalitní gore, nahoře i dole - tam zejména, viz scéna aka  Zubatá pipinka, ale celkově jen kupa vršených gagů a vtípků, sympatická a aromatická asi jako hromada rybích vnitřností. Nicméně, když je hlad... zasytí i pobaví. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Moje fascinace pokleslými žánry byla bohužel ukojena jen zčásti. Vcelku zábavné a sympatické postavy, příjemně mozkovýplachová hudba, vlastně příjemně mozkovýplachový i celý scénář, několik povedených scén a gagů, spousty více či méně vtipných bonusů na závěr, a hlavní hvězda filmu - povislý Hajzlhóf - řádí jako neřízená střela a srší cynickou sebeironií, hodně mě bavil... Ale to hlavní, to, o čem tenhle film měl být, o čem sliboval být, se jaksi nekonalo. Nebo někoho z vás snad uspokojilo ono ubohoučké finále v bazénku s pár mrtvolkami a s triky za pár šlupek? Sakra ten aquapark měl být na břehu jezera a ve vodě tisíce lidí, tohle fakt nemělo šťávu ani grády. A evidentně ani velký rozpočet. Sharknada strkají Piraně hravě do kapsy! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příliš velký rozdíl mezi jedničkou a dvojkou nevidím, a tak by se oba filmy klidně daly spojit v jeden celek. Vlastně je tu více nahoty, melounů a krve, což se dalo očekávat. V závěru létají i hlavy nejen dospělácké. Fekální humor se naštěstí zastavil na snesitelné hranici. Jako bonus - vtipné závěrečné titulky. Pobavila nejen výbušná scéna v rákosí na začátku, ale i dodávka, molo a samozřejmě závěrečné maso. Jedna z vnadných děveček měla v jistém okamžiku melouny tři, což připomnělo kultovní Total Recal. A scéna ve vaně? Odkaz na Slimáka i na Freddyho...fajnové. A protože jde o komedii, řekl bych až parodii, je zbytečné vyčítat jakékoliv nelogičnosti. ,,Ty malej zrzavej blbečku..." ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi tak jako jednikča, jen o stupínek horší, a to díky tomu že trvá strašně dlouho než se piraně dostanou do parku a když se tam dostanou tak je to horší než když tam nebyly. Nicméně film je docela dobrá prdel, pár scén zamrazí(penis) a některý scény rozesmějí i svojí debilností. Potěšilo mě že se ve filmu objevily i někteří herci z jedničky a comeback Hasselhoffa něuvěřitelně potěšil a docela mě potěšilo že si udělal srandu sám ze sebe. Ženský jsou sice pkěné ale o něco horší než v prvním díle. Ale film prostě jako takovej odpovídal, dostal jsem přesně to co jsem čekal. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno