Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Josh si uříznul penis, protože něco vylezlo z mé vagíny." Nelidsky dokonalý David Hasselhoff jako garant zábavy pro druhou polovinu filmu. Ale teď vážně, první díl před dvěma lety byl patřičně hororový, krvavý a místy krutě směšný. Tady je všeho hodně slabá polovina. Příště již prosím nechte Piraně napokoji. PS: Odečtu-li závěrečné titulky a bonusy ve formě např. nepovedených záběrů v nich obsažené tak film trvá 71 minut. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Hlavní mínus je rozhodně změna režiséra. Neotrkaný Gulager se snažil nenápadně napojit na skvělou Prianhu 3D, což je ale pro postpubertálního rejžu hodně těžká dřina. Chybí zde o polovinu více akce, více krve, ani trikově to není žádný zázrak. Jakékoliv napětí či atmosféra je v nedohlednu, přebývá ( a to značně ) komediálních vsuvek, něco vtipné, něco méně, něco až přílišně trapné. Trocha solidního gore a Hasselhoffovo ,,návštěva´´ už to zachrání jen částečně. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Gulager není Aja,Gulager není režisér,Gulager není člověk.Ve všech ohledech horší než jednička,žádná nadsázka,žádný suchý humor,žádná pořádná akce,bídné efekty,nulový příběh,žádné napětí,herecké výkony larvy,režie neexistuje.Video céčko které parazituje na slavném jméně,svého docela zábavného a originálního předchůdce a v kinech nemá co dělat,natož ve formátu 3D,které tam je jen proto,aby tahle mrdka mohla jít do kin a postavy v ději mohli házet efektně plechovky vod píva proti vám...patetické.Jednu hvězdičku dávám za vždy mile nablblého Christopha Lloyda,cameo Garyho Buseyho a vynikajícího Hajzlhofa,který si ze sebe udělal skvělou prdel a hláškoval tak mocně,že jsem filmu ochoten odpustit tu debilitu a zbytečnost a nedám odpad,i když na konci při tom trapnym ,,vyvražďování´´ kdy se vlastně nic nedělo jsem byl zoufale znechucenej.Jednička je nádherný nadsázkový krvák,tohle je zářný bastard ubohého režiséra. 15%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi tak jako jednikča, jen o stupínek horší, a to díky tomu že trvá strašně dlouho než se piraně dostanou do parku a když se tam dostanou tak je to horší než když tam nebyly. Nicméně film je docela dobrá prdel, pár scén zamrazí(penis) a některý scény rozesmějí i svojí debilností. Potěšilo mě že se ve filmu objevily i někteří herci z jedničky a comeback Hasselhoffa něuvěřitelně potěšil a docela mě potěšilo že si udělal srandu sám ze sebe. Ženský jsou sice pkěné ale o něco horší než v prvním díle. Ale film prostě jako takovej odpovídal, dostal jsem přesně to co jsem čekal. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Piranha 3D daleko lepší než 3DD. Nejvíce mě mrzí, že se nedrží předlohy, poněvadž pokračování v kolejích jedničky by nemuselo dopadnout vůbec špatně. Odbočení nedopadá svým způsobem tragicky a změna režiséra je znát ve všech směrech. Krev daleko slabší než v jedničce, lekačky zhruba stejné, ale oproti jedničce vzrostl humor. Nebýt poslední půl hodinky, kde bylo pár slušných scén jako například přejetí malé holčičky nebo David Hasselhoff, šel bych s hodnocením ještě níž. Jako jednohubka Piranha 3DD neurazí, ale oproti jedničce obrovský pokles dolů a vše je zachráněno až v posledních minutách... 4/10 = 45% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)
  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)

Reklama

Reklama