Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Botič 

všechny recenze uživatele

Playboy Magazín uvádí: Piraňa 3D. Vnady ve vzduchu, na souší, ve vodě i pod vodou! Zkrátka všude, kam se podíváš. Alexandre Aja je ďábel, který musí zákonitě skončit v pekle. Prakticky si vystačí s třemi lokacemi, kde rozpoutává efektivní peklo na zemi (pod vodou). Nejprve neodmyslitelný RAP, prsa v pozor a podmořské soft porno za zvuků operní árie. Pak do ruda zbarvená, vesele bublající, vodní hladina, lidské makety zmítající se v elektrických křečích, maso se odlupující od kostí za doprovodu ocelového cvakání malých zubů. Zuby! Zuby! Zuby! Lidé křičí, co jim síly stačí. 3D dráty létají vzduchem a pronikají do měkkých/silikonových tkání jako nůž máslem. A když dojde na citování Čelistí – welcome home dear watcher. Elisabeth Shue nakopala všem Piraňám prdel! A ještě ke všemu ve 3D. Nejzábavnější film roku? Absof*ckingloutly! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Fajnové béčko, které není ani tak o piraňách jako o pěkných holkách (které ty piraně nakonec sežerou) a hektolitrech krve. Aja dokazuje, že režisér si může plnit sny, ať už se pohybuje v jakémkoliv žánru. Navíc ten film funguje. Finální jatka nemají obdoby. Nebýt okatě digitálních rybiček v podstatě by nebylo co vytknout. Dokonce mě u jedné scény mrzelo, že jsem neviděl 3Dčko. No a Kelly Brook. Guilty pleasure jak vyšité. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak to byl teda odvaz. Kdo by to byl čekal, takový cool horůrek s fajnovou hudbou a zabijáky, které nic nezastaví. Pár scén je divných a nelogických, to se dalo čekat, ale zábava to je skvělá. To si radši pustím tenhle 88 minutový film našlápnutý krví, akcí a pařícími lidmi, než nějaké nudné, uspávací veledílo. Neviděl jsem to ve 3D, ale věřím, že to musela být paráda. Jedna scéna s částí těla "Jerryho O'Connella" musela být v kině vážně zajímavá. :-D 70% UPDATE 2021: Já měl asi tenkrát zatmění ne? 50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Ober tu nohu pořádně!“ Pamatujete si, jak vám to vždycky říkávala maminka u obědu? Zubaté rybičky z pravěkého akvária Pleistocén nemusíte pobízet vůbec.. Rozšafný horor pro akvaristy se zálibou ve splatterech a vzdouvajících se poprsích, jenž disponuje D3 scénářem (demence na třetí), u něhož netřeba polemizovat, že absolutní nesympatičnost všech postav byla úmyslem a skvostnou scénou ataku na účastníky Boobies party, po němž v okolí malebného jezera Victoria rapidně vzrostla spotřeba AJAtinu. Saša bez diskuze umí, akorát by si měl vybrat o něco temnější cestu, kterou se bude v rámci žánru ubírat a hlavně se nenechat fackovat popularitou třetího rozměru. Na druhou stranu, pořád lepší takto sledovat piraně umírající na akutní otravu silikonem, než dokumentární pořad zabývající se nuancemi třecího aktu jelce tlouště.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chci se tam vrátit! Ne na nudnou kýčovitou Pandoru, vy pitomci, ale na to jezero se surreálným permanentním megamejdanem slečen v bikinách! Celá POBŘEŽNÍ HLÍDKA najednou působí jen jako trajler na první půlku tohohle bijáku, po které se rozjedou památná, nečekaně masivní, nápaditá a nepříjemná jatka, kde jedna chuťovka střídá druhou (mým favoritem jsou vlasy namotané do lodního šroubu). A která mi kazila jen hrozná černobílost postav, navíc odcházejících ze scény podle na vteřinu přesně odhadnutelného harmonogramu. Tolik jsem si přál, aby v tom člunu, co zmasakruje asi 50 lidí neseděl nějaký anonymní hajzl, ale Elizabeth Shue (gratuluju k působivému comebacku) spěchající přes mrtvoly zachránit své děti. Snad příště, protože Aja, jehož filmy mě přes zajímavé momenty do teď vždy smrtelně nudily, má od včerejška mou plnou důvěru. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Značka tequily, ktorú aktéri popíjajú na lodi pri natáčaní, je Havasu Tequila. Havasu je odkaz na skutočný názov jazera, kde sa film nakrúcal. (MikaelSVK)
  • Hned po komerčně úspěšném otevíracím víkendu v USA se začalo mluvit o možném pokračování, které se již po pár týdnech potvrdilo. (pavlikv)
  • Původně byl film natočen ve 2D. Do formátu 3D byl předělán až v postprodukci. (darek kartac)

Reklama

Reklama