Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (302)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Pro někoho, kdo nemá ženu a dvě děti a jehož život nezabředl do každodenního stereotypu a shonu za zabezpečováním rodiny, musí tenhle film být neskutečným utrpením. Ještě před deseti lety bych to považoval za nudnou sračku pro losery, kterýma se nikdy nestanu....a teď tomu dávám čtyři hvězdičky a to jen proto, že na pátou je to přehnaně dlouhý. :-) Ale neměnil bych. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Čtyřicítce na krku se jednou asi nevyhnu. Jen doufám, že bude vypadat aspoň jako Debbie, protože jestli já tou dobou budu ve formě Petea, těžko na sobě udržím něco většího. V první půlhodině jsem to chtěl vypnout, ale nedosáhnul jsem na ovladač, tak mi nezbylo nic jinýho, než zatnout zuby a vydržet. Nevím, jestli se druhá půlka fakt zlepšila; spíš jsem si prostě jenom zvyknul, tak to ve finále celkem ušlo. Teď jenom doufám, že stejně to nefunguje i po čtyřicítce... ()

Reklama

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow už není "fucking geek", ale ocitá se "between labeles", přičemž tuto svou pozici reflektuje ve svém posledním, zatím nejlepším filmu. A co je hlavní, našel Amy - a nevzdal se přitom popkulturních narážek, které poprvé začlenil do vyprávění natolik důsledně, že ho ve zlomových momentech organizují a posunují dál. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Za seba môžem povedať, že som sa takto dobre pri komédii dlho nezasmial. Apatow ma skratka baví svojím humorom a rovnako ako pri Knocked Up som sa bavil aj tu. Rogen a Heigl sú preč a sem tam sa objaví Jason Segel, ale spojitosť s predošlým filmom nieje dôležitá. Čo sa týka samotného filmu, tak je presne o tom v čo má v názve. Teda konkrétne o normálnych manželských problémoch. Možno humor a príbeh nesadne každému, ale mňa manželské nadávanie a sťažnosti fakt bavili. Hlavne ma dostala scéna s hokejistami Philadelphie Flyers :-) Konečne nejaká zmena, tie tínedžerské komédie ma už prestávajú baviť. 85% - 4* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie je trocha nadnesené ale ja skrátka Apatowove filmy môžem. Kopec pop kultúrnych odkazov, skvelo napísané a zahrané postavy, ktoré sa nevyvíjajú v tendenciách typických amerických komédií a prinášajú do filmu punc autentickosti, určitej nadnesenosti a prívetivosti. Celý kaleidoskop postavičiek tu má ako obvykle funkciu pobaviť, priblížiť život hlavnej dvojice, kde práve Leslie Mann dokazuje, že pre takéto úlohy sa narodila. Rudd ako obvykle sympaťák, ktorý má rád hudbu a sedenie na hajzli a postavičky ako O´Dowd, Fox, Segel, Li, McCarthy len dopĺňajú film o šialenejší humor. This is 40 je klasická komédia nesúca Apatowov rukopis a tým sa stáva inou, osviežujúcou a bez jediného hluchého miesta. Tu len závisí či má človek Apatowa rád, alebo nie. Nie je to dokonalý film, ale svoj účel splnil. Plus Megan Fox - pána BOHA! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Všechny elektronické výrobky ve filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama