Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (308)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Apatow napočtvrté a zase to samé. Půvabné Leslie Mann se dostalo prostoru, ve kterém by se podařilo pohodlně posadit i dvěma buvolům a půlce zebry, té přední samozřejmě. Až si člověk říká, jak z něčeho tak půvabného může po otevření úst vytrysknout tak vydatný proud sraček. Její hlas si to štráduje po nesmírně dráždivé zvukové frekvenci, která tvrdě znásilňuje divákovy ušní bubínky, a její herecký projev je ve výsledku bolestivější než škrábání se na koulích elektrickým bodcem na dobytek. No, umlčel bych tu rozkošnou flundru jedním dobře mířeným úderem penisu. Přes obličej. Každopádně typický Apatow - lehce přepálená stopáž, hromada dialogů, nespočet FUCKů a pár příjemných popkulturních mrknutích. Nač zapírat, opět mi držka zůstávala zkroucená ve stupidním úsměvu, až jsem za sebe styděl a zapochyboval o úrovni svého smyslu pro humor. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd a Leslie Mann tvoří snad ten nejnudnější filmový pár a ty zázračně všední eskapády, co jejich nudný filmový vztah provázejí, jsou nudné s nimi. Už jsem se zmínila, že je tenhle film nudný? No ani se nedivím, ona to je v mém oku většina filmů pod záštitou Apatowa. Tohle je přesně ten typ filmu, u kterého o nic nepřijdete, ani když si u něj desetkrát skáknete na záchod. 40% ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Apatow počtvrté a zaručeně nejhůř. Čtyřicítka na krku je přes dvě hodiny dlouhou nudou, která diváka týrá svoji vlastní otravností, na kterém se podílí z největší části sama rodiny páně režiséra. Jakákoliv snaha o to, rozebrat pro někoho závažnou tématiku krize středního věku přichází vniveč. Nuda, nuda a zase jen ta nuda. [30%] ()

Derek 

všechny recenze uživatele

typicka apatowka s mnozstvom fuckovania a hrobozrunejsieho humoru (nikdy vsak nedosahujuca smithovskej otravnosti) ale zaroven i s mnozstvom ludskosti a realnosti... skoda ze to ma cez dve hodiny (problem kazdeho jeho filmu) a tak plytky pribeh to nedokaze utiahnut (hlavne otravne posoby premnozovanie i ked vtipnych ale vedlajsich figurok, ktore dej vobec nikam neposuvaju...), este stastie ze paul rudd je stale sympatak, ale naproti tomu leslie mann je obcas dost otravna a ich decka su neskutocne zle... take 3.5*, ale v dalsom filme by sa apatowy hodil nejaky strihac ktory tomu doda lepsie tempo... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Apatow správně viděl potenciál u povedené rodinky, která byla ve Zbouchnuté na vedlejší koleji a je moc dobře, že jim vytvořil vlastní film. Krize středního věku dostihne každého, ale to neznamená, že nemůže být terčem posměchu. Obsazení je přímo boží a slabost pro Leslie Mann je samozřejmě výhodou. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Charlotte (Iris Apatow) sa na začiatku filmu snaží na klávesoch zahrať ústrednú melódiu z úspešného seriálu Kancl (od r. 2005). (Arsenal83)
  • Leslie Mann (Debbie) mala v dobe uvedenia filmu skutočne 40 rokov. (ludovit14)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama