Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Chen 

všechny recenze uživatele

Zaprvé, nazvat Michaela Jai White oplácaným... No, ehm, neřekl bych. Ale k tématu. Never Back Down 2 je klasický akčňák s tisíckrát omletým tématem. Partička frajírků se dostane do "učení" bývalého macha bojového sportu, který má problémy se zákonem. Jediné, o co tu jde, jsou bojové scény, ale těch není tolik, kolik by si jich film zasloužil. Co se týče choreografie, ujde, ale upřímně jsem čekal více. 50 % ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Vykašleme se na příběh. Vykašleme se na umění. Vykašleme se na myšlenku. Tohle je poctivé novodobé béčko, kde sexy ženský šílí, fighteři mají do detailu vymakanou choreografii a pekáč buchet, "sensej",který nebojuje,jen radí a kýčovitě romanticky milostná linka, která nesmí chybět, provází celým "dějem/nedějem"! Veliká škoda, že se Jai White bojově vic neodvázal,protože z dob minulých každý jeho fanoušek ví,že na to sakra má!! ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Béčková ozvěna Warriora pro teenage publikum. Předvídatelné až hanba, co do motivací postav nedotažené, řemeslně podprůměrné. Ovšem jako zábavná blbinka je tenhle ošoupaný videofilm, který jako by vypadl z osmdesátých let, jednoznačné guilty pleasure. Dunící hiphop, nálož soubojů, krásné slečny a Michael Jai White klidně vynahradí scenáristickou bezradnost a levnější technickou stránku. Ovšem při srovnání s Undisputed se The Beatdown stále krčí kdesi v rohu. 7/10 ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Ta drzost, točit k tak "bombové jedničce" (můj komentář, můj názor ;) nějaké TV pokračování s jedním vedlejším hercem a pár vystřiženejma záběrama, říkal jsem si když jsem se o tomhle snímku dozvěděl...Ale není to zas taková katastrofa, co můžu soudit. Lepší? Určite ne. Příběh? Jednodušší. Bitky? Více a nápaditější. Celková spádnost? Mnohem záživnější...Sice ty názory typu "už ne tak teploušský jako jednička, mrtě hustý bitky, příště ještě více" žeru asi jako vegetarián syrový maso (chcete bitky? se koukejte na zápasy a ne na filmy, kokotci) ale jinak jsem celkem spokojen, hlavně co se týče hereckých výkonů zápasníků, toho jsem se bál nejvíc. Na Oscara to není, ale to ani výkony některých herců z povolání :) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jednička byla taková fajn pohodovka. Na dvojku jsem se těšil, jak jinak hlavně díky Michael Jai Whiteovi. Rozdíl mezi oběma díly je hlavně ten, že jednička nabízela sympatické postavy. Zde jsem nenašel jednu jedinou , na které by mi nějak záleželo. Jasně, když je třeba postavit se proti zlu, tak těm hodným fandíte, ale tím to končí. Zatím co u borce z jedničky bych se klidně podíval, co se s ním děje dál, u žádně postavy z druhého dílu mě to nezajímá ani v nejmenším. Co pochválím jsou souboje, které často vypadají dobře. A když už se MJW dostane do akce je to asi to nejlepší z filmu. Pro mě čistý průměr, ale trojku si dám určitě taky. 60 procent. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)
  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)

Reklama

Reklama